Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pučmeloun heleď u ovulace by to podle mě týden netrvalo
raději bych zašla k dr. nikdy nevíš.
Jinak holky heuréka!! Mám po kontrole, miminko je v pořádku - má 3,6 cm a konečně mám už foto, kde se podobá miminku a ne jen obyčejnému fleku
a HLAVNĚ - jsem přepsaná u dr. Langerové oficiálně (jdu k ní za 14 dní, takže jsem už teď zvědavá). Tak mám obrovskou radost, že ten přechod vyšel a hlavně, že se bublinka v pohodě. Měla jsem nějak fakt strach a stresy, tak mě to uklidnilo ![]()
@Pučmeloun no právě, aspoň máš představu o tom jak mě to vyděsilo
![]()
@kocourek88
Tak super, že to vyšlo jak si si přála
. Už je to krásný mimi flek
…No právě, ovulaci to neznačí ani náhodou. Nechci být přehnaně histerická. Protože výtokem se to fakt nedá nazývat
. Ještě počkám a uvidím.
@Pučmeloun pokial vytok nezapacha a nesvrbi ta nic, tak je to iba klasicky hlien.ja napriklad nemozem byt ani jeden den bez intimky. s prepacenim, rozdavat by som to mohla
mozes to mat zvysenu tvorbu po vsetkom, co telo doteraz muselo prezit. od liekov, zakrokov… stres… posva sa tymto prirodzene cisti a zvlhcuje. ale ak mas pochybnost, daj si spravit stery na candidu a pre istotu aj na myko ci ureaplazmy.
@riana12
No nezapáchá a nesvědí, ale není zcela bílý. Spíš trochu jako nudle z nosu
(malilinko nažloutlý). A hlavně právě ho není moc. Je spíš ve formě jakoby té nudle z nosu a nemám ho na kalhotkách, jen na toaleťáku při utírání. Nic podobného sem ale nikdy neměla. Pokud to nezmizí tak se raději objednám. Může to být nějaký zánět.
Ahoj devcata,chtela jsem se s Vama podelit o tu nejkrasnejsi zpravu a to ze konecne po dvou tydnech po terminu se nam narodila nase vytouzema holcicka
15.3.v 18:06,pouze 4 655kg
a krasne 56cm velika
a hlavne zdravaaaaaa
#dekujizaivf ![]()
@Tulipankaa juuuuu
mooooc moc gratuluju!! To je teda krásný obřík
ať Ti princezna dělá jen samou radost! To je moc krásná zpráva po ránu!
![]()
@kocourek88 dekuju mocccc!!!!no my vzdy musime mit neco ekstra od poceti az po porod a vahu miminka no proste vse
ale je to nejnejnej miminko na svete ![]()
@Tulipankaa tak hlavní je, žes to zvládla! Popravdě já teda doufám v menší miminko, protože z porodu jsem měla vždycky celkem hrůzu. Ale teď momentálně nad tím moc nepřemýšlím, jak mám plnou hlavu všech možných kontol (hlavně sceeningu), tak doufám, že mi to vydrží co nejdýl
Tys byla třeba na nějakém předporodním kurzu? ![]()
@kocourek88 doufam muzes stejne to neovlivnis ![]()
Kurz jo ale bylo to tri hodiny a spis o tom jak se chovat az porod zacne…bydlim v norsku tady to je jinak no…jinak zadny jiny kurz…vse ti tu ukazou v nemocnici a pak po narozeni jsou ruzne moznosti..nevim jak je to u nas
@Tulipankaa no jooo vždyť já vlastně vím, že ty bydlíš v zahraničí
asi to neovlivním no, ale doufat budu stejně ![]()
@Pučmeloun taku konzistenciu ma plodny hlien (nemusi byt ako vajecny bielok) resp. hlien, ked je v tele vyssia hladina estrogenu nez progesteronu.
@Tulipankaa blahozelam ![]()