IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
18.3.19 15:34

@Pučmeloun heleď u ovulace by to podle mě týden netrvalo :nevim: raději bych zašla k dr. nikdy nevíš.

Jinak holky heuréka!! Mám po kontrole, miminko je v pořádku - má 3,6 cm a konečně mám už foto, kde se podobá miminku a ne jen obyčejnému fleku :mrgreen: a HLAVNĚ - jsem přepsaná u dr. Langerové oficiálně (jdu k ní za 14 dní, takže jsem už teď zvědavá). Tak mám obrovskou radost, že ten přechod vyšel a hlavně, že se bublinka v pohodě. Měla jsem nějak fakt strach a stresy, tak mě to uklidnilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.3.19 18:15

@Pučmeloun no právě, aspoň máš představu o tom jak mě to vyděsilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.3.19 18:55

@kocourek88 jůůů jak prdolka hezky roste. Moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.3.19 19:24

@Lucoule děkujuuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
19.3.19 15:37

@kocourek88
Tak super, že to vyšlo jak si si přála ;-). Už je to krásný mimi flek ;-)…No právě, ovulaci to neznačí ani náhodou. Nechci být přehnaně histerická. Protože výtokem se to fakt nedá nazývat :roll: . Ještě počkám a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.3.19 18:06

@Pučmeloun pokial vytok nezapacha a nesvrbi ta nic, tak je to iba klasicky hlien.ja napriklad nemozem byt ani jeden den bez intimky. s prepacenim, rozdavat by som to mohla :zed: mozes to mat zvysenu tvorbu po vsetkom, co telo doteraz muselo prezit. od liekov, zakrokov… stres… posva sa tymto prirodzene cisti a zvlhcuje. ale ak mas pochybnost, daj si spravit stery na candidu a pre istotu aj na myko ci ureaplazmy.

• Citovat
  • Upravit
3896
21.3.19 10:00

@riana12
No nezapáchá a nesvědí, ale není zcela bílý. Spíš trochu jako nudle z nosu :oops: :mrgreen: (malilinko nažloutlý). A hlavně právě ho není moc. Je spíš ve formě jakoby té nudle z nosu a nemám ho na kalhotkách, jen na toaleťáku při utírání. Nic podobného sem ale nikdy neměla. Pokud to nezmizí tak se raději objednám. Může to být nějaký zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.3.19 07:36

Laska

Ahoj devcata,chtela jsem se s Vama podelit o tu nejkrasnejsi zpravu a to ze konecne po dvou tydnech po terminu se nam narodila nase vytouzema holcicka :srdce: 15.3.v 18:06,pouze 4 655kg :P :P a krasne 56cm velika :dance: :srdce: a hlavne zdravaaaaaa :srdce: #dekujizaivf :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.3.19 08:06

@Tulipankaa juuuuu :hug: :hug: mooooc moc gratuluju!! To je teda krásný obřík :mrgreen: ať Ti princezna dělá jen samou radost! To je moc krásná zpráva po ránu! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.3.19 08:15

@kocourek88 dekuju mocccc!!!!no my vzdy musime mit neco ekstra od poceti az po porod a vahu miminka no proste vse :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ale je to nejnejnej miminko na svete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.3.19 08:19

@Tulipankaa tak hlavní je, žes to zvládla! Popravdě já teda doufám v menší miminko, protože z porodu jsem měla vždycky celkem hrůzu. Ale teď momentálně nad tím moc nepřemýšlím, jak mám plnou hlavu všech možných kontol (hlavně sceeningu), tak doufám, že mi to vydrží co nejdýl :mrgreen: Tys byla třeba na nějakém předporodním kurzu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.3.19 09:14

@kocourek88 doufam muzes stejne to neovlivnis :lol:
Kurz jo ale bylo to tri hodiny a spis o tom jak se chovat az porod zacne…bydlim v norsku tady to je jinak no…jinak zadny jiny kurz…vse ti tu ukazou v nemocnici a pak po narozeni jsou ruzne moznosti..nevim jak je to u nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.3.19 11:06

@Tulipankaa no jooo vždyť já vlastně vím, že ty bydlíš v zahraničí :mrgreen: asi to neovlivním no, ale doufat budu stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
23.3.19 15:26

@Pučmeloun taku konzistenciu ma plodny hlien (nemusi byt ako vajecny bielok) resp. hlien, ked je v tele vyssia hladina estrogenu nez progesteronu.

@Tulipankaa blahozelam :-)

• Citovat
  • Upravit
1353
23.3.19 16:19

@riana12 dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie