IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
30.4.19 09:17

@Pučmeloun držím palce, aby folík byl prasklý :mrgreen: a to byste tedy měli domácí snažení? IUI se asi dělat už nestihne ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
30.4.19 14:07

@kocourek88
Tak folikul nepraskl :-(. Trčí tam pořád a ve stejné velikosti. Doktorka mi napsala ovitrel, ale prý tomu moc šancí nedává. Jsem dneska už 26 DC, takže dost pozdě na ovulaci. Ale tak příští cyklus třeba zase nějaký fešák uzraje a to už si pohlídám v CARu a půjdu na iui. Teď tedy jen sázka do loterie a domácí snažení. Dej vědět jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
30.4.19 14:10

@Pučmeloun to ma mrzi. ale ovitrelle snad pomoze. aspon nech zmizne a nie je z toho cysta :zed:

• Citovat
  • Upravit
2190
30.4.19 16:51

@Pučmeloun jeee tak to mě mrzí :roll: ty folíkytu teda dávají zabrat co, bídáčci… Tak snad to fakt nebude cysta (Snad by to poznali) a příští měsíc to vyjde lépe :srdce:
Já teď přijela z kontroly a jsem zase zamilovaná :srdce: mám potvrzeného toho kluka - teď jsem viděla i já toho pindíka :mrgreen: krásně tam sebou mrskal, jednou udělal dokonce kotoul či co - úplně se obrátil vzhůru nohama :lol: tady posílám fotku, kde mává :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
30.4.19 18:27

@kocourek88 a aky je uz velky? merali ti ho? :)

• Citovat
  • Upravit
riana12
30.4.19 18:30

O par mesiacov sa pustime do 2. IVF :pankac:
no najprv skusime vitaminmi zlepsit SPG a ja trosku tiez podporim kvalitu vajicok.

• Citovat
  • Upravit
2190
30.4.19 19:15

@riana12 nene, jak sebou šil, tak říkala, že to dělat nebude :lol: zaměřila mu akorát obvod hlavičky (který mi neřekla) a prý odpovídá tomu 18tt. Ale nějak mi to stačilo ke štěstí i toto a mám z návštěvy dobrý pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.4.19 19:16
@riana12 píše:
O par mesiacov sa pustime do 2. IVF :pankac:
no najprv skusime vitaminmi zlepsit SPG a ja trosku tiez podporim kvalitu vajicok.

Jooo? Já nějak myslela, žes byla rozhodnutá to už nezkoušet :hug: budu moc držet palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
30.4.19 21:31

@kocourek88 hlavne, ze je vsetko v poriadku :srdce:
lamal ma muz :D ze ved kym sa dopracujeme k adopciatku, bude to este trvat…tak som teda suhlasila. ale az buduci rok. nechcem to zas hrotit. konecne mi nabehla ovulacia, musim sa potesit aj z toho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3896
30.4.19 23:16

@riana12 @kocourek88
Myslim ze cysta to nebude, to by mi rekla :think:.Uvidime co to udela. Ovitrel sem si pichla, sex byl, zitra snad taky jeden zvladnem :mrgreen:, tak uvidime jestli z toho neco bude.
@kocourek88
Ja na tehle fotkach nikdy nic nevidim :oops:, ale urcite je to pekny a vesely klucina ;-).Hlavne kdyz jste v poradku :hug:.
@riana12
Takze jeste jdete do ivf, to je fajn.Ja myslela ze uz jste meli vycerpane pokusy :think:.Tak budu drzet palce at to klapne treba jeste pred ivf ;-).A co si udelala, ze se ti rozbehla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
1.5.19 06:52

@Pučmeloun my sme mali iba jedno IVF. z toho jeden cerstvy vklad a jeden KET o rok neskor. takze este 2 cykly hradene poistovnou mozeme. rozmyslam ale nad inym CAR. mozno niektore v Brne? :think:
a neplanovala som uz. nechcela som kvoli adopcii. ale muz by to chcel skusit a ked som si predstavila, ze adopcia moze byt aj za 3-4 roky, tak ma pravdu. nech vyuzijeme cas.
no vyznie to mozno divne, ale zacala som pouzivat esencialne oleje, urobila som si dve zmesy a tym si natieram podbrusko a clenky. chcela som vyskusat nieco alternativne a nenarocne… alebo je to len obrovska nahoda a ovu by bola aj bez toho :lol:

• Citovat
  • Upravit
3896
6.5.19 09:40

@riana12
Tak to máte ještě tři cykly ne? Pojišťovna přece hradí celkem 4 cykly :think:. Tak to je ještě spoustu šancí, že to klapne. proč jste to s tím CAR tak rychle zabalili a soustředili si jen na adopci? Já myslela že adopce u vás byl důsledek dlouhodobých neúspěchů v CAR a i doma. tak to budu držet palce, šance i na vlastní miminko tu je ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
6.5.19 10:27

@Pučmeloun my sme na SK, tak dokopy len 3 cykly :-) s CAR sme sekli pre 0 sancu, ze by z toho nieco bolo a riesit adopciu bolo celkom narocne. stale nejake papiere bolo treba vybavovat, psychologicka priprava atd… a ked som bola dlhodobo bez ovulacie, uz som to brala ako konecnu pre bio babatko. vsetko bolo a este aj stale je dost zle. ani do IVF nepojdeme, ked sa nam vysledky nezlepsia. ale dali sme si to ako plan do buduceho roka. to zatial staci.

• Citovat
  • Upravit
3896
6.5.19 11:04

@riana12
Aha, vy máte jen 3 pokusy? To sem nevěděla. Každopádně budu držet palce, At některý z nich klapne :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
6.5.19 13:45

@Pučmeloun jj, u nas su len 3 pokusy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat