Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kocourek88 no zalezi ktery den a jak stare embryjko. Ja nejmin u 5denniho videla kolem 500. Idealni je od 800 za me. To uz bych kontrolni nedelala
@mzat no jsem zvědavá teda na zítřek. Ale říkám si, že když mi Clear Bllue ukázal „2-3“, což vlastně teď jsem (dle stáří embrya mu je dnes přesně 2 týdny a 4 dny
) tak by to HCG snad mohlo být dobré.
Achjo měla bych se tím přestat až tak moc zabývat, ale nějak mi to nejde
jak jsem se do této fáze nikdy nedostala, tak to nějak hrozně prožívám v tom pozitivním slova smyslu ![]()
@Lucinda81
„Clostík“ bohužel nemám
, ale ten ti napíše gynekoložka ne? Už si nepamatuji co stál ale myslím že to nebylo drahé.
@kocourek88
Jen si to užívej, já budu stejná. Napřed se radostí počůrám a pak se budu sledovat a těšit se na každou návštěvu dr. abych se potěšila vším co jen trochu dokazuje že tam to miminko mám
. A neboj, určitě bude vše v pořádku. testy ti sílí a to je dobře ![]()
@Pučmeloun
právě, že nestál moc, ale výrobce zvedl cenu na 300kč za 1balení, takže dost razantně, proto jsem se ptala, zda někdo nemá zbytečně doma ![]()
@kocourek88 mě u posledního pokusu nikdo hcg nesledoval a teď tu mám 6 kilovyho Vašíka😁jen sem si měla udělat test a pak mě objednali za 14 dnů na ultrazvuk😁užívej si tu radost😁a buď v pohodě…celé těhotenství sem byla v klidu a za odměnu mám pohodový mimino
![]()
@Pučmeloun @koblizeq holky děkuju za podporu. Užívám si to strašně, až se bojím, jestli si to neužívám až moc, aby se náhodou něco pokazilo, když jsem až tak moc šťastná ![]()
Koblížkui Tobě moc k Vašíkovi gratuluju! Pamatuju si Tě, když jsme si psaly asi před rokem a půl, kdy jsem s IVF ještě úplně začínala, a rozhodně si to taky zasloužím po tom všem, čím sis prošla! ![]()
Jinak teda nevím, jak je to možný, ale mám už pocit, že nás přes ty chytrý telefony opravdu musí odposlouchávat a sledovat, ptž to jinak není možný. Včera večer jsem koukala na telefonu na Pinterest a co myslíte, že mi tam vyběhlo? Samý těhule, tehotenstké outfity, focení atd
dost mě to překvapilo vzhledem k tomu, že jsem si teda o tom teď ani nic extra nehledala…normálně masakr
![]()
@kocourek88
Stačí na něco jen jednou kliknout a už ti to leze všude ze všech stran. To je známá věc, hledáš v zimě brusle nebo kabát a ukazuje se ti to pomalu do léta, než zas začneš hledat plavky a opalovací krém
. Blbý je to před vánocemi, když člověk loví dárky a pc je společné s manželem a chodí na něj i dítě
…
Neboj se! Je jasný že si to člověk nechce zakřiknout, ale to mimčo tam je. Tím že se budeš těšit ho nezaplašíš
. Jestli má zůstat a narodit se, tak se to tak i stane
. Ale rozumím ti.
@Pučmeloun já to vím, že ho tím nezaplaším, ale člověk přecejen je trošku pověrčivý a říká si „tak přeceto nezakřiknu, když jsem nebyla ještě ani na krvi“
je mi jasné, že když testy takto krásně sílí, a i digi test mi dnes ukázal, že je to dobré, že to tam OPRAVDU JE…ale i tak se furt trochu bojím nepokrytě radovat
![]()
@kocourek88 ty jo to už si přesně nepamatuji, ale cca kolem těch 2 týdnu to bylo, a hlavně nezoufej, hvg má každá jiné, důležité je aby obden rostlo
@kocourek88
Tak jak dnes dopadla krev?
…Určitě si neseš domu další porci euforie v podobě zprávy o vysokém hcg ![]()
holky volali mi až teď, tak jsem nechtěla psát řív…1 243!!!
jsem úplně hotová
opravdu nefalšovaná euforie…jsem v práci dnes do 6 a mám takový pocit, že už toho moc neudělám
Ufff…na UTZ jsem objednaná přesně za 14 dní - 20.2. prý už by mělo být vidět srdíčko ![]()
@kocourek88 super, to je nadhera. A to je hodnota 14 den po et?