IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
5.2.19 10:07

@kocourek88 no zalezi ktery den a jak stare embryjko. Ja nejmin u 5denniho videla kolem 500. Idealni je od 800 za me. To uz bych kontrolni nedelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 10:56

@mzat no jsem zvědavá teda na zítřek. Ale říkám si, že když mi Clear Bllue ukázal „2-3“, což vlastně teď jsem (dle stáří embrya mu je dnes přesně 2 týdny a 4 dny :srdce: ) tak by to HCG snad mohlo být dobré.
Achjo měla bych se tím přestat až tak moc zabývat, ale nějak mi to nejde :lol: jak jsem se do této fáze nikdy nedostala, tak to nějak hrozně prožívám v tom pozitivním slova smyslu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
5.2.19 11:29

@Lucinda81
„Clostík“ bohužel nemám :-(, ale ten ti napíše gynekoložka ne? Už si nepamatuji co stál ale myslím že to nebylo drahé.
@kocourek88
Jen si to užívej, já budu stejná. Napřed se radostí počůrám a pak se budu sledovat a těšit se na každou návštěvu dr. abych se potěšila vším co jen trochu dokazuje že tam to miminko mám :mrgreen: . A neboj, určitě bude vše v pořádku. testy ti sílí a to je dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
5.2.19 11:32

@Pučmeloun
právě, že nestál moc, ale výrobce zvedl cenu na 300kč za 1balení, takže dost razantně, proto jsem se ptala, zda někdo nemá zbytečně doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
5.2.19 11:38

@kocourek88 mě u posledního pokusu nikdo hcg nesledoval a teď tu mám 6 kilovyho Vašíka😁jen sem si měla udělat test a pak mě objednali za 14 dnů na ultrazvuk😁užívej si tu radost😁a buď v pohodě…celé těhotenství sem byla v klidu a za odměnu mám pohodový mimino :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 12:32

@Pučmeloun @koblizeq holky děkuju za podporu. Užívám si to strašně, až se bojím, jestli si to neužívám až moc, aby se náhodou něco pokazilo, když jsem až tak moc šťastná :lol:
Koblížkui Tobě moc k Vašíkovi gratuluju! Pamatuju si Tě, když jsme si psaly asi před rokem a půl, kdy jsem s IVF ještě úplně začínala, a rozhodně si to taky zasloužím po tom všem, čím sis prošla! :hug:

Jinak teda nevím, jak je to možný, ale mám už pocit, že nás přes ty chytrý telefony opravdu musí odposlouchávat a sledovat, ptž to jinak není možný. Včera večer jsem koukala na telefonu na Pinterest a co myslíte, že mi tam vyběhlo? Samý těhule, tehotenstké outfity, focení atd 8o dost mě to překvapilo vzhledem k tomu, že jsem si teda o tom teď ani nic extra nehledala…normálně masakr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
5.2.19 15:10

@kocourek88
Stačí na něco jen jednou kliknout a už ti to leze všude ze všech stran. To je známá věc, hledáš v zimě brusle nebo kabát a ukazuje se ti to pomalu do léta, než zas začneš hledat plavky a opalovací krém :-D. Blbý je to před vánocemi, když člověk loví dárky a pc je společné s manželem a chodí na něj i dítě :mrgreen:
Neboj se! Je jasný že si to člověk nechce zakřiknout, ale to mimčo tam je. Tím že se budeš těšit ho nezaplašíš ;-). Jestli má zůstat a narodit se, tak se to tak i stane ;-). Ale rozumím ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 15:12

@Pučmeloun já to vím, že ho tím nezaplaším, ale člověk přecejen je trošku pověrčivý a říká si „tak přeceto nezakřiknu, když jsem nebyla ještě ani na krvi“ :mrgreen: je mi jasné, že když testy takto krásně sílí, a i digi test mi dnes ukázal, že je to dobré, že to tam OPRAVDU JE…ale i tak se furt trochu bojím nepokrytě radovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.2.19 20:18

@kocourek88 ty jo to už si přesně nepamatuji, ale cca kolem těch 2 týdnu to bylo, a hlavně nezoufej, hvg má každá jiné, důležité je aby obden rostlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
6.2.19 13:20

@kocourek88
Tak jak dnes dopadla krev? ;-)…Určitě si neseš domu další porci euforie v podobě zprávy o vysokém hcg ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
6.2.19 13:54

@Pučmeloun taky porad ciham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
6.2.19 16:32

holky volali mi až teď, tak jsem nechtěla psát řív…1 243!!! :dance: :dance: jsem úplně hotová :mrgreen: :srdce: opravdu nefalšovaná euforie…jsem v práci dnes do 6 a mám takový pocit, že už toho moc neudělám :lol: Ufff…na UTZ jsem objednaná přesně za 14 dní - 20.2. prý už by mělo být vidět srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
6.2.19 17:11

@kocourek88 super, to je nadhera. A to je hodnota 14 den po et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
6.2.19 17:52

@mzat ano ano dnes 14. den :dance: yslím, že je to dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
6.2.19 18:05

@kocourek88 urcite, je to krasna hodnota