Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky já jsem z toho opravdu úplně hotová
moc všem děkuju a doufám, že to bude pořádně síliiiit
![]()
@kocourek88
Jen si to užívej
…Tak se mi zdá že si snad taky dojdu do CUBE ![]()
@Pučmeloun to nebude potřeba! Tobě to totiž vyjde přirozeně uvidíš! ![]()
@Sashie děkuju!
![]()
@kocourek88 :gratuluji a přeji hodně štěstička ať to probíhá tak jak ma
![]()
Holky děkuju
doufám, že to bude hezky sílit a vše půjde správně
![]()
@kocourek88 jeee tak to je krasa
takhle jsem mela test po transferu presne pred 8mi mesici.
Tohle urcite vyjde
![]()
@Lucoule @Tulipankaa děkujuuuu
to bych byla moc šťastná. Budu testovat zase zítra - chci ob den, aby bylo pořádně vidět případné sílení čárky. No snad to bude dobré. Jsem od včera jak v euforii - opravdě jsem to obrečela víc, jak při předchozích nezdařených pokusech
tak doufám, že se neraduju moc brzy
![]()
Zdravím, děvčata, dlouho jsem tu nebyla, jelikož s IVF jsem skončila.
Ale mám dotaz, i když to sem moc nepatří.
Již cca 3týdny mám nárazové píchaní či bolesti v podbříšku (nic hrozného), menses mám sice nepravidelnou, ale nedostala jsem ji, byla jsem u gynekologa a těhotná nejsem, píchl mi injekci na vyvolání menses (v úterý 29.1) a do 14dní ji mám dostat, zatím pořád nic, bolesti v podbříšku přetrvávají, nejsou jen na jedné straně, je to různě, už jsem byla raději u své doktorky, v pondělí odpoledne jdu na sono..
@kocourek88 obden je to lepší já tetsovala každý den a jednou jsem měla slabší tu čárku. Myslela jsem že mě klepne
@Lucoule no právě já se nechci stresovat a vím, že nejlepší je to ob den právě. Teď mi furt drží radost že včerejška, tak to do zítřka hráče vydržím ![]()
@Lucinda81 tak to vůbec netuším, co poradit
počkala bych, jestli zabere vyvolávačka, a pak to případně řešila dál no.
@kocourek88
ano taky to tak vidím, počkat. Někdo mě straší s kilou, uvidím co to sono. Někdo zas říká, že mohu být těhu, jen to bylo brzo na to aby se to ukázalo u doktora. Neprokáželi se nic na sonu a nepřijde menses, jdu opět na gyndu ![]()