Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kocourek88
Je jeste brzy, ale tak s blastocystou by clovek rekl, ze by to tam uz mohlo byt
.Jinak i dnes negativni.
@Tulipankaa
Jj, 21.12. jdu na krev
.Jinak se melo testovat az 24.12. ![]()
@Pučmeloun Ještě máš čas
Nejsem sice po IVF, ale i tak to přibývalo pomalu, až jsem měla první dny strach ![]()
@Nicky B
Děkuji za podporu, ale když se to tak vezme, tak já sem dnes jakoby 14 dní po ovulaci, a to už si tam ty měla krásné dvě čárky
. Jasně, naděje umírá poslední, ale už není pravděpodobné že bych těhotná byla.
@Pučmeloun achjo to mě moc mrzí
doufám, že dnes z krve se ještě stane nějaký ten Vánoční zázrak a HCG bude dobré. I když chápu, že tomu nevěříš ![]()
dej pak vědět, jak jsi dopadla, a pokud to nedopadne špatně, tak si nenech zkazit Vánoce, máš ještě plno mrazáčků, kde na Tebe ten pravý bojovníček rozhodně čeká! ![]()
@kocourek88
Diky
…Uz jsem se s tim srovnala.Krev byla vcera negativni…Preju vam vsem krasne Vanoce a stastny cely novy rok 2019 ![]()
@Pučmeloun tak to je mi lito
snad pristi rok
!
Taky vam tady vsem preju Vesele Vanoce a krasny Novy rok
![]()
Holky tak dneškem jsem začala stimulovat ve studii v Cube
ve středu mám první UTZ, tak snad to pěkně poroste ty moje bublinky ![]()
Ahoj holky, s přítelem se 2 roky snažíme o dítě, loni v únoru zamlkle tehotenstvi. Jsme již zaregistrovaní v gyncentru Ov a čekáme na ivf. Ma někdo zkušenost s umělým oplodněním či přirozeným s onemocněním Hashimotovy autoimunitní thyr.? Je mi 33 a mimo ten únor žádné těhotenství(o kterém bych věděla).
@kocourek88 píše:
Holky tak dneškem jsem začala stimulovat ve studii v Cube![]()
ve středu mám první UTZ, tak snad to pěkně poroste ty moje bublinky
ahoj, ako pokracujes? mala si uz kontrolu? ![]()
my uz nedockavo cakame na telefonat od psychologicky, ci nam uz vypracovala spravu k zaradeniu do zoznamu ziadatelov.
inak som 43DC, opat cysta ale tak to uz nejak dam… kiezby ale motyka vystrelila ![]()
@riana12 ahojky! Dnes jsem akorát byla na UTZ! týden po začátku stimulace. Roste to pomaleji (cca 10mm folikuly), ale roste to, což je důležité. V pondělí jedu zase na utz tak snad mi už řeknou, kdy by mohla být OPU ![]()