Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riana12 az se jednou zadari tak na tohle vsechno zapomenes
![]()
@marfusik
Nádherná holčička, gratuluji ![]()
@kocourek88
Ahoj, taky si myslím že mi minulý KET vůbec neměli dělat a doktorovi jsem to řekla. Prý to není tak, že by to s 5 mm sliznicí a třídenním embryem nemělo cenu. Že přesně tato kombinace může na některou ženu zafungovat. Říkám mu: není to ale tak že by větší šance byla s třídenním embryem než s 5-ti denní blastou? On že teoreticky ne, ale v praxi to může zafungovat líp. Taky sem mu řekla, že s 5 cm sliznice měli KET rovnou zamítnout, jako už to v minulosti udělala jiná doktorka a nechat ho až na další cyklus, protože z předešlých zkušeností se ví, že po estrimaxu mám sliznici vždy 10 mm. Víc už sme se o tom nebavili. Už se stalo. V pondělí sem ale byla na dalším KETu a vyžádala sem si blastu. Test má být 24.12., ale už 21.12. jdu na krev kvůli svátkům.Tak snad to vyjde.
Tobě budu držet palce, ať si ve studii úspěšná
. Super, že to šlo takhle rychle.
@Tulipankaa
Ahoj, a co ty? Jak se kulatíš? ![]()
@Pučmeloun ahoj,tak za chvili test-budu na tebe myslet to jdu zrovna taky k porodni sestre na kontrolu. ![]()
Dobre ze si jim to rekla ale uz se stalo a docela to cloveka stve kdyz vi jak to blbe vse bylo tak snad tentokrat to vyjde ![]()
Ja se kulatim a vsechno mi je obtizne
30tyden dneska ![]()
@Tulipankaa
Ty blaho, uz 30. tyden
.To je fofr.To se tady pekne flakam teda ![]()
@Pučmeloun
ze jo taky tomu skoro neverim uz se to bliiiiziiii
:
Tak se tesim na tvoje zpravy ![]()
@Pučmeloun @Tulipankaa holky letí to šíleně rychle
našemu prckovi už je 6 týdnů
držím palečky, ať se máte krásně ![]()
holky já už mám dva dny po termínu
akorát jsem vás všechny dneska dočetla. Pokud se mi porod nerozjede do 22 tak vyvolají
@Lucoule to budete mít krásný vánoční dáreček
přeju ti hladký porod
@Lucoule jee tak to mate napinave tak snad se jeste rozjede porod sam
drzim palce ![]()
@Lucoule
Tak snad vykoukne driv, at stihnete Stedry den doma, i kdyz to uz asi nedate
@Tulipankaa
Budu v patek informovat
.
@Pučmeloun abych byla doma musím porodit do 18
Uvidíme co malá na to
@Pučmeloun jéééžiš tak to na Tebe budu obrovsky myslet, abys měla pod stromečkem úžasný dárek
to by bylo boží
Já tam jedu teď ve čtvrtek, tak se právě těším, že se to hejbe a bude se něco dít