Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa
Jsi hodná,ale jsem s tím v pohodě
(zatím je zásobička mrazáčků). Věřím v úspěch při příštím KETu ![]()
@Pučmeloun ahojky. To mě mrzí. Já test odložila na pondělí, jsem po noční, takže bych si nelajzla sednout za volant. Testovala jsem v úterý a bílo, takže tuším, jak krevní test dopadne…
@DomiDom
No to bylo 11. den, ze? Mas pravdu ze tou dobou by asi na testu uz neco byt melo, ale nejaka sance tam jeste je.Nekomu roste hcg pomaleji.
@Pučmeloun ahojky, tak to mě mrzí
popravdě si myslím, že Ti ten KET zkazili v tom Podolí. bylo to celé nějaké prazvláštní, tak bych možná zkusila zatlačit do dokroty, jakože co to mělo být. Třeba Ti to nějak vysvětlí ![]()
A myslíš, že stihneš další KET ještě před Vánoci?
Já budu už konečně mít v pondělí narozeniny, a pár dní na to bych měla dostat MS, tak pojedu konečně do Cube na krev, hormonální profil atd, a konečně budu vědět, jestli mě do té studie sto pro vezmou nebo ne
bohužel prý to už určitě letos nestihneme rozjet, takže snad už konečně bude pro mě ten příští rok plodný
![]()
Ahoj holky, nepoužíváte někdo DHEU ? Kde se dá případně sehnat ?
Dobry den chtela bych se zeptat jdu na umele oplodneni picham si uz injekce aby se mi udelaly vajicka ale pred 2 dny jsem mela vitok nezapachajici nemohla jsem stratit vajicka nebo jak bych to asi poznala dekuji za odpoved
@Simonka25 ahojky, nene neboj se
výtok je u ovulace normální - a při stimulaci je to vlastně větší ovulace - já měla výtok skoro celou stimulaci (12 dní) a vajíčka při OPU byly v pořádku.
Přeji hodně štěstí, aby bylo hodně vajíček ![]()
@kocourek88 ok bo jeden den jsem mela takovy silnejsi vitok troslu hustejsi tak se bojim aby mi neodesly folekuli neboli vajicka ale to bych asi krvacela ze
@Simonka25 heleď popravdě netuším. Vím, že už někomu stalo, že mu folikuly praskly, a pak při OPU jí nic nemohli vzít, ale to prý bývá kvůli fyzické námaze třeba nebo že moc zareaguje tělo na Ovitrelle (ten se píchá na dozrátí vajíček právě) a nebo když prostě zmrví doktor stimulku.
Myslím, že to budeš mít v pohodě neboj ![]()
jinak holky včera jsem byla na vyšetření krve kvůli hormonálnímu profilu v Cube (jsem dnes 5. DC) a na 20.12. jsem objednaná na vyzvednutí léků…byla jsem smířená, že to letos na 100% nestihneme. No a ono to vyjde a hned 20. budu začínat s dlouhým protokolem v rámci studie
mám ohromnou radost, myslela jsem, že když to půjde dobře, začneme ke konci ledna (u dlouhého protokolu se začíná 20. DC)
Tak mi prosím držte palce, ať to tentokrát už bude dobré a ať ten začátek roku je pro mě příznivý ![]()
@kocourek88 : přeju hodně štěstí a ať ti to tentokrat vyjde a je studie úspěšná
, začínáš v den kdy my s manželem máme 10 výročí svatby
budu držet pěsti ať máš takové štěstí jako my ,my jsme zrovna v porodnici 30.11 se nám narodila holcicka ![]()