IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
8.11.18 19:08

@koblizeq Blahopreji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
8.11.18 21:06

@koblizeq moc moc gratuluju a hlavne preju zdravi :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.11.18 12:38

@DomiDom
Ahoj, tak jaky byl transfer?Ja uz mam po nem.Nakonec mi rozmrazili ta prvojadra a obe se pry vyvyjela krasne.Jedno mi ted zavedli a druhe pry zase zamrazi pokud se pres vikend bude dobre vyvyjet.Dnes mi vlozili tedy tridenni embryo. Kostky jsou vrzeny, tak uvidime jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.11.18 13:01

@Pučmeloun ahojky. Čekám na lůžku, mám jít jako první… Takže už mi :srdce: buší jak o závod… Hlavně mě tlačí už močák :lol: mám k zavedení 2 krásné blastocysty, tak už to snad klapne a bude nás 5 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.11.18 13:02

@Pučmeloun budeš se nějak omezovat? My máme na zítřek naplánovaný výlet s manželem a synkem a od pondělí nastupuji do nové práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.11.18 13:40

@DomiDom
Tak budu drzet palce :-)…Do prace budu chodit a omezovat se budu v pohybu.Chodim hrat badminton a ten pry neni dobry (narazy pri behu a podobne).Dam si vikend takovy hodne odpocinkovy.Pozor se ma dat na viry (nechodit nikam do davu), zadny bazen sauna ani horka sprcha nebo koupel.Vylet bych nechala asi az na pristi vikend.Pomala chuze nevadi, ale me rekli, ze alespon ty dva dny se setrit a nikde nedivocit…Testovani mi vychazi na den kdy mame firemni vecirek, tak uvidime jak to dopadne, jestli bude oslava nebo smutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
9.11.18 15:05

@Pučmeloun snad urcite oslava :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
9.11.18 15:05

@DomiDom dzIm moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.11.18 15:29

@Pučmeloun výletem myslím hodinku autem na jednu výstavu, takže žádná divočina. Vlastně relax. Syn mě stejně nenechá ležet, takže si uděláme hezkou sobotu. Jinak mi ještě dali aspirin 100 na ředění krve. V lécích mám dál pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.11.18 15:29

@Tulipankaa mooooc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.11.18 18:21

@Tulipankaa
Snad jo :* .
@DomiDom
Tak vystava snad problem neni, kdyz tam na tebe nekdo neprskne ;-).My chteli jit do Narodniho muzea, ale radeji nepujdeme a nechame to az na pristi vikend, kdy by embryjko melo byt uz zavrtane.Me na redeni krve nikdy nic nedavali, ale slysela jsem o tom.Ja mam prednison (na potlaceni imunity) 1-0-0, utrogestan zavadet 2-2-2 a beru si jeste denne 1 tbl listovky. A lezet nemusis, bacha jen na otresy (zadne behani a cukave pohyby a ani zvedani tezkych bremen- tudiz ani syna)a bacha na bacily ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.11.18 18:23

@Tulipankaa
Snad jo :* .
@DomiDom
Tak vystava snad problem neni, kdyz tam na tebe nekdo neprskne ;-).My chteli jit do Narodniho muzea, ale radeji nepujdeme a nechame to az na pristi vikend, kdy by embryjko melo byt uz zavrtane.Me na redeni krve nikdy nic nedavali, ale slysela jsem o tom.Ja mam prednison (na potlaceni imunity) 1-0-0, utrogestan zavadet 2-2-2 a beru si jeste denne 1 tbl listovky. A lezet nemusis, bacha jen na otresy (zadne behani a cukave pohyby a ani zvedani tezkych bremen- tudiz ani syna)a bacha na bacily ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.11.18 19:12

@Pučmeloun tak výstava se ruší, řekla jsme manželovi, jestli nechce jet s kamarádem, že já bych se radši válela doma :lol: synek nosit nechce a když se chce pomazlit, tak si přijde sednout ke mně na klín… Bacilu se bojím v pondělí v práci, ale jsem celkem imunní… Uvidíme, no :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
9.11.18 19:50

@DomiDom
Stejne si dobra, ze v takovou chvili das nastup do nove prace :potlesk: .Pro me zmena prace byl vzdycky velky stres a absolvovat do toho jeste ivf, to bych asi nezvladla 8o .Ja mam v praci normalne celkem pohodu, ted tam ale byva celkem srumec, tak snad to nejak zmaknu.Tech 14 dni do testu, to bude nekonecne :zed: :mrgreen: .Pichala jsi pred ket taky ovitrel? Ja prave zkousela jak mic je videt na testu a dnes rano tam jeste slaby duch byl, a to sem pichala v pondeli. Snad vydrzim netestovat driv jak za 10 dni, a to uz by tam duch z ovitrelu nemel byt ani nahodou, tak doufam ze i tak nebude test bily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.11.18 20:01

@Pučmeloun NN, ani pregnyl ani o otřel jsme nepichala… Ptala jsem se na UTZ 10dc, ale řekli mi, že není potřeba… No, skončil mi rodicak, takže do práce musím. Na pracák se mi nechce… :mavam: určitě tam bude krásná dálnice a Ty budeš šťastná (vy)… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí