Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DomiDom
děkuji, no uvidím, snad to nepřejde v krvácení ![]()
V neděli bude 11den chci zkusit testnout.
@Pučmeloun já si taky myslím, já měla sliznici hezkou, měla jsem 12 a to ještě nebyl den KET. Tak uvidíš. Kdyby náhodou byla nízká tak je lepší počkat at zbytečně nepromarní se pokus
@Lucinda81 špinění ještě neznamená, že je to ztracené. Ještě to nevzdávej
@DomiDom
Ja mam dceru uz osmiletou.Taky jsme nechteli velky vekovy rozdil od deti.Snazime se uz asi 4 roky, ale nedari se, a tak se neda nic delat.Budeme proste mit dalsiho jedinacka.Me bude 33 najare, takze taky zadny slagr, ale stara si neprijdu, spis naopak.Do CAR chodime sice dva roky, ale taky s prestavkama.Cekali jsme na ruzne vysledky genetiky a 2× imunologie, takze jsme tam na transferu byli taky naposledy v breznu.
@Lucinda81
Jak pisou holky, spineni jeste nemusi byt znamkou neuspechu.A test si nezkousela?Jak stare embryo bylo vlozene?Treba by uz bylo neco videt.I kdyz kdyz nebude, tak by te to jeste vic rozhodilo a taky by to nemuselo nic znamenat
.No, na tyhle starosti se netesim.Tech 14 dni do testu je vzdycky strasnych a je ocistec to vydrzet.No a pak jeste rozdychat pripadny neuspech
.Mam to za sebou uz 4 x.Ted uz to snad vyjde ![]()
@Pučmeloun tak uz se dockas
budu moc moooc drzet palce at to vse vyjde
hlavne se zkus naladit dobrou naladou
a dej nam vedet ![]()
Holky, je to v čudu, už krvácím nebo je to nějaký výtok, místo intimky jsem si dala vložku ![]()
@Lucinda81 :ještě bych to nevzdávala, já 6 den po ket krvácela trochu půl dne a pak ještě jednou později a teď už začínám 37tt ![]()
@marfusik děkuji za podporu
Uvidím, jak se to bude vyvíjet. V neděli jsem chtěla dělat test.
@Lucinda81 drzim palce
taky jsem krvacela a ted jsem ve 24 tt ![]()
Děvčata, všem moc děkuji za podporu. Snad to bude v pořádku. Cítím i tlak v břichu.
Ovlivňuje případné testování krev v moči, nevíte?
@Lucinda81 Krev v moči by test ovlivnit neměla. Ale tak se osprchuj, dobře utři a pak udělej test. A na test z krve máš jít kdy?
@Lucinda81 a neměla jsi třeba vložená dvě embrya? Kolegyně v práci takhle má holčičku - vložili jí dvě embrya, jedno odešlo - měla regulérní MS, tak si myslela, že to nevyšlo - no a to druhé se chytlo a teď z toho mají už 5 letou holčičku ![]()