IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
29.10.18 10:17

@raflash @kocourek88
No právě, leze to do peněz :think: . Ta akupunktura do ucha nás ale nestojí tolik (150,–). Začali jsme s manželem chodit právě taky kvůli jiným věcem. Oba nás bolela noha. Mě pravá (měla sem ji zlomenou,ale bolela i před tím), manžela levá a na to nám to celkem pomáhá. Paní doktorka ale říkala, že mi píchne i klasickou, ještě sem se tam ale neobjednala, protože mám ještě ty kuličky :roll: 8o. Tak si tam brnknu, jestli je na to teď vhodný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
29.10.18 10:26

@Pučmeloun určitě do toho jdi. Mě třeba ty jehly stojí 400 Kč, když mám hodinovou aku (píchá mi jehly půl hodiny na zádech a půl hodiny ve předu - nohy, břicho atd) což taky není až tak strašná cena. Nejvíc stojí pak ty odvary no. Ale je to fakt hodně znát. Alespoň podle mě. Ale ty ceny jsou pak masakr, jak se to nasčítá no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
29.10.18 12:57

@kocourek88
No právě, když se to nasčítá jsou to hrozné částky. Manželovi dělala baňky a aku přímo na lýtko a pak ještě to ucho a platil myslím jen těch 150,– za to ucho. Takže tam je to opravdu levné :-D. Ona je ale přímo doktorka a zaměřená spíše na rehabilitace. Různé odvary a podobně to tam nemá, ale když se zeptám tak mi doporučí různé bylinky, které jsou běžně k sehnání…Tak sem tam volala a mám se objednat až na příští cyklus. Píchla by mi akupunkturu celotělovou a asi tak na tři návštěvy. Tento cyklus sem si prostě vzpomněla pozdě. Špatně sem si to naplánovala. Příští cyklus je tedy otázka jestli si nechat dát prášky a nebo to zkusit ještě přirozeně jen s tou aku. :think: . No vlastně to otázka není, protože vím že další cyklus čekat nevydržím :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
29.10.18 13:53

@Pučmeloun no to je jasný, že nevydržíš :mrgreen: ono je to fakt dost nahonem no. Ale myslím, že bys jí mohla třeba zavolat a objednat se tam i přes prášky. Ono to může hezky podpořit růst sliznice, měla třeba dělala podporující akušku i pak na transfer, abych byla méně ve stresu, aby děloha lépe přijala embryo atd, to vše se tím dá podpořit, takže proč ne alespoň to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
30.10.18 08:32

@kocourek88
Tak beru to i z finanční stránky. Po prášcích mi sliznice narostla vždy pěkně. Uvidíme, možná že to zkombinuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
30.10.18 08:47

@kocourek88 Jj, nás stály jehly taky 400,– a byla to hodinovka, my jsme tam i zrelaxovali hezky vždycky, je to fajn. A ty odvary to byly pálky, no… a ještě chuťově ukrutně hnusné :mrgreen: Ale co by člověk neudělal, no… Nám to tedy pomohlo neskutečně oběma, nic lepšího nám běžná medicína nabídnout nemohla. Já jsem byla před tou čínou neplodná úplně a pak jsem začla těhotnět a potrácet, což byla ale cesta vpřed z toho pohledu. No a nakonec do třetice to klaplo, uf. A za chvilku budu rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.10.18 18:04

@Pučmeloun @raflash jo ty odvary jsou ultrahnus :lol: :lol: nic hnusnějšího jsem snad vživotě nepila…ale jako fakt to pomáhá, takže já to beru tak, že mi to za to stojí :srdce: ale to je na každém toto. Taky bych dřív asi neřekla, že dám měsíčně 4 tisíce za čínskou medicínu, ale už jsem asi zoufalá :lol: hlavní ale je, že tomu člověk musí věřit. Když tomu nevěříš, že Ti to může pomoct, tak to nemá ani cenu zkoušet.
Já nejdřív byla trochu skeptická, ale na tu paní, kte které chodím mám opravdu dobré recenze a hlavně mě přesvědčilo, že byla několik let toto studovat fakt v číně, tak to jsem si řekla, že asi ví, co dělá :dance: a pak, když mi to pomohlo k nativnímu KET, který mi nikdy před tím nešel, tak to mě opravdu přimělo tomu věiřt na 100% :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
31.10.18 11:15

@raflash
Neplodná? Já myslela, že jedno dítě už máš :think: .
@kocourek88
Já věřím že to může pomoct. Ale asi jsem fanoušek rychlých řešení :roll: 8o . A pokud zafunguje prášek, který je jednak zdarma a jednak funguje spolehlivě a okamžitě, tak si vezmu raději ten no :mrgreen: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
31.10.18 11:22

@Pučmeloun to je jasný, já to beru tak, že tímto se to dá hezky podpořit právě - i k tomu prášku, že třeba pak je ta sliznice ještě připravenější a ještě lepší, než by byla jen po tom prášku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
31.10.18 12:27

@kocourek88
Já ti rozumím. Kdybych neřešila peníze, tak bych to tak nejspíš taky udělala. I když jsem spíš pro buď a nebo. Když už jít přírodní cestou, tak do toho nemontovat prášky. Jenže při IVF se stejně medikaci nevyhneš a tak je skloubení činy a prášků asi rozumné. Já na tu akupunkturu stejně půjdu, chodím tam i kvůli té noze, a užívám ještě ten jeřáb a kontryhel, takže vlastně taky spojuji alternativu s klasikou :-). Uvidíme co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
31.10.18 16:39

@Pučmeloun budu každopádně držet palce! :srdce: :hug: snad to pomůže co nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
2.11.18 13:41

@Pučmeloun Ano, mám první dítě taky jen díky léčbě a teď ve vyšším věku to bylo samozřejmě ještě náročnější ;)

@kocourek88 Jj, my taky měly výborné recenze na tu terapeutku. Já akupunktuře věřím dlouho, jeden náš Dr. z ARO s ní léčil bolesti u chronických pacientů už za komunismu, ráda jsem ho poslouchala když o tom přednášel. Ale ty odvary, bléééé, doufám, že už je nebudu potřebovat. Měly jsme s mužem každý úplně jiný al ten jeho byl chuťově o kousek lepší, ten můj byl hořkokyselý a navalovalo mě po něm úplně.
Věřím, že vám to taky klapne, my už se blížíme do finále, začínám 37tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
2.11.18 18:58

Ahojte holky. Tak jsem po půl roce zas zpět… Minulý týden jsem volala do CAR, včera UTZ a za týden náš 1.KET. Jinak všem, co se zadařilo moc gratuluji a nám ostatním přeji hoooooodně moc štěstí a pevné nervy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.11.18 19:38

@DomiDom tak to je super. budu držet palečky a dej vědět jak pokračujete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
2.11.18 20:07

@Lucoule no, budu doufat, že se sněhuláčci rozmrazí a vydrží do druhého dne… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí