IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3896
10.11.18 08:26

@DomiDom
Ja ani nevim jestli sem si ho pichala v tech minulych pokusech, myslim ze ne :think: .Tento pokus mam tedy sakumprdum jiny nez ty predesle, coz jistou nadeji na uspech dava, tak snad :dance: .Tak to ja bych radeji na pracak a nebo nastoupit az kdyby se pokus nepovedl :mrgreen: . Ja bych proste stres z nove prace dohromady se stresem z ivf nedala, zrejme budes nejaka silnejsi a otrlejsi povaha ;) :lol: .A co kdyz za 14 dni bude test pozitivni, coz ti moc preju!!! Reknes jim to az po zkusebce? Tak jako tak z tebe budou mit radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
10.11.18 09:09

@Pučmeloun nooo to pravé netuším, necháme to koňovi… Ráda bych tam zůstala, co to půjde. Ale uvidíme. Stres si z nový práce nedělám, naopak… Těším se po čtyřech letech na změnu :dance: sice budu dělat na směny ale práce není nijak fyzicky náročná… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
10.11.18 14:04

Děvčata, všem kterým se zadařilo moc blahopřeji. Kteří čekají na vložení nebo jsou po, tak držím palečky.

Jinak u mě to je asi definitivně konec, nepodařilo se. Dnes krvácím dost, takže uvažuji, zda si mám zítra (11den) dělat vůbec těhu test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
10.11.18 20:44

@DomiDom
Tak snad se ti bude v praci libit ;) .No a snad tam nepobydes dlouho a pujdes zase na materskou :mrgreen: .
@Lucinda81
Test si mela udelat uz treba dnes.Pokud hodne krvacis, tak uz asi moc nade neni.Ale nektere zeny maji menzes i pri tehotenstvi.Udelej test a budes mit jasno.Dnes uz by to melo byt videt ;) .Snad pripadne vyjde pristi pokus ;-).Ja jsem jeden den od transferu a uz tu taky premyslim nad dalsim, nejak te me vlozene osmibunce neverim :think: :nevim: .Stve me ze to se mnou nekonzultovali, chtela jsem tu blastu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
10.11.18 21:43

@Pučmeloun
No vidíš a já měla prý krásnou blastu a asi stejně nic. Další šanci už nemám, jelikož jsme se s přítelem rozešli a samotnou mě evidovat nemohou. Navíc je třeba jeho souhlas a ten nedostanu, takže 2embrya jsou zamražena k ničemu
Držím palečky, ať ti to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
10.11.18 23:27

@Lucinda81
Jej, tak to je snad lepsi ze tehotna nejspis nejsi ne?Byt na mimco sama, to neni zadny med.Na druhou stranu chapu, ze lepsi byt sama s didetem, nez zustat bezdetna.Tak snad se objevi casem nejaky lepsi partak a povede se i miminko :hug: :* .Problem byl v cem? Ty muzes otehotnet i prirozene, nebo to budes muset i s jinym partnerem resit pres ivf?…Ja vim ze ani ta nejkvalitnejsi blasta nemusi byt uspesna a naopak muze byt uspech treba i s horsim dvoudennim, ale nejak tomu neverim.Mela jsem i nizkou sliznici (5mm). Uvidime.Sice tomu neverim, ale stejne porad doufam.Dnes sme dokonce s dcerou koukali na jmena a chceme chlapecka Vincenta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.11.18 06:50

@Pučmeloun :my měli první 2 kety krásné HB jedničkové kvality a nic a u 3 ketu bylo embryo dvojkové kvality krásně se chytlo takže i s horší kvalitou to jde i když nám bylo řečeno že i tyhle jsou pěkná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
11.11.18 11:50

@Pučmeloun
Tak já to tušila, test je negativní :zed: Asi už mohu vysadit utrogestan že?

Přeji, ať to výjde alespoň tobě.
Nám prakticky vyloženě neplodnost asi nediagnostikovali, byl problém spíš u přítele. Ale nevím proč to nevychází, mám za sebou už dost pokusů :nevim:
Takže nevím, zda by to klaplo přirozeně. Akorát u mě dochází pozdě ovulace, muselo by se to nějak pohlídat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
11.11.18 14:35

@Lucinda81
Zavolej si zitra do CARu.Myslim ale ze ti urcite reknou aby si vysadila leky, pokud se u vas nedelaji kontrolni krevni testy :nevim: .Moc me mrzi ze ti to nevyslo, ale preju ti aby si nasla noveho partnera a vyslo vam miminko spolu :hug: …Dekuji, doufam sice ze to vyjde, ale moc tomu neverim, nadeje vkladam spis do dalsiho pokusu s blastou…
@marfusik
No my pry taky meli pekne embryo, ale dali mi tridenni, pres to ze mam ctyri blastocysty.Sliznici jsem mela jen 5 mm (5 dni pred KET), takze jedine co hraje pro, takze je to nativni cyklus, embrya z noveho ivf a beru prednison. Uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.11.18 15:48

@Pučmeloun : nech se překvapit třeba to vyjde já měla taky ket v nativu :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
11.11.18 18:06

@marfusik
Prekvapena budu vic nez hodne, pokud tento pokus fakt vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.11.18 09:58

@Pučmeloun heleď a třeba právě proto, že to nebudeš až tak moc řešit a prožívat, tak to vyjde :mrgreen: budu držet palce, hlavně to prosímtě nějak nesabotuj sportem atd.

@Lucinda81 to mě moc mrzí :( to si teda procházíš opravdu hnusným obdobím. Už to, že transfer nevyjde je hrozné a když ještě místo toho, abys měla oporu v partnerovi, se rozejdete, tak to už je rána opravdu pod pás :( snad se z toho brzy oklepeš! :hug: přeju moc sil a štěstí do budoucna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
12.11.18 10:00

Tak embryo co bylo rozmraženo společně s tím vloženým zůstalo celý víkend na pěti buňkách a znovu ho tedy nemrazili. To vložené bylo prý osmibuněčné , tak třeba nějakou šanci má. Ale nepochopím, proč mi nevložili blastu, když jsem ji měla k dispozici :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
12.11.18 10:05

@kocourek88
Neboj, nebudu to sabotovat :mrgreen: :lol: . Dneska mě tak divně dloube v břiše, tak sem si říkala: že by? :mrgreen: …No ale i ta zpráva o tom, že druhé embryo se přestalo vyvíjet, nenasvědčuje tomu, že by to s tím druhým mělo dopadnout jinak :nevim: . Tak uvidíme, naděje umírá poslední :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
12.11.18 10:12

@koblizeq Myslela jsem na tebe o víkendu, jestli už jsi porodila :palec: Gratuluji k Vašíkovi, užívejte si ty první dny spolu co nejvíc.
Mě už se to taky blíží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital