IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
14.11.18 22:20

@Pučmeloun nooo vidím to tak na pátek a pak v pondělí :lol: ale nějak cítím, že budu zklamana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
15.11.18 09:46

@DomiDom

Já to mám stejně. V úspěch absolutně nevěřím a kdyby tam byly //, tak mě to hooodně překvapí. Taky tak nějak cítím že se to nepovedlo. Tak uvidíme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
16.11.18 19:23

Holky, všem děkuji za podporu, jste zlaté. Já jedu v pondělí do car ukončit nemocenskou a nevím, asi mě vyndají z evidence.

Nechávám si trochu naděje, že by to mohlo vyjít přirozeně s novým partnerem, jenže už mám taky nějaký věk. Navíc mám nepravidelnou menses, takže ovulaci mívám nějak pozdě, ani nevím, jak ji pohlídat, vím že jsou ovulační testy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
16.11.18 20:13

@Lucinda81 ano, dobré jsou ovulační testy + měření BT. Na nepravidelný cyklus zase gynex a vitamíny. Neboj se, to dáš! A ještě jednou přeji hodně sil :hug: chápu, jak ti teď je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
16.11.18 23:34

@Lucinda81
No ja mam MS nepravidelnou tak, ze bez leku ji mam tak trikrat do roka a i tak mam dceru prirozene.Otehotnet lze, ale je totrochu takova loterie.MS by ti mohly srovnat bylinky, nebo i nejake leky, to zalezi cemu si vic naklonena.Urcite ti poradi tva gynekolozka.A uz tedy neni sance ze se k sobe vratite? Ze by zatim treba bylo zbytecne embryjka vyhazovat :think: …Pripadne s novym partnerem muzete jit preci taky do ivf kdyby to nejakou dobu prirozene neslo.Drzim ti moc palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
16.11.18 23:35

@DomiDom testovala si uz? ;) Ja zkusim v nedeli ci v pondeli.Ale tusim ze tam nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
17.11.18 10:03

@Pučmeloun jj testovala, ve čtvrtek :lol: ale bílo. Co bych taky chtěla 6.den, viď. :D jsem asi blázen :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
17.11.18 18:40

@DomiDom
Nejsi ;) .Ja testovala u dnes, stale bilo.Navic mam typickou predmenstruacni naladu a boli me prave prso.To jsem mela i minuly cyklus pred menstruaci, asi nejaky pozustatek z hormonu ze stimulace.Driv me prsa nikdy nebolela :think: .Zkusim zase testnout zitra.Ted uz to asi pojedu kazdy den.V podstate jsem si jista ze tehotna nejsem, ale alespon si to testama overim ;) .Pristi cyklus snad bude vymazlenejsi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
19.11.18 10:01

@DomiDom
Ahoj, tak jak? Já stále bílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
19.11.18 14:40

@Pučmeloun ahoj. No já ani nemám odvahu testovat… Děložní čípek se otevírá jako před každou MS, takže je asi rozhodnuto… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
20.11.18 11:05

@DomiDom

Tak to já zase nesleduji čípek. Ale taky už na sobě nějakou dobu cítím že to nevyšlo. Mám klasickou předmenstruační náladu, no a test bílý i dnes. Třeba u tebe úspěch bude, přála bych ti to :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
22.11.18 11:25

@DomiDom
Tak já už jsem po krevním testu. ZCELA NEGATIVNÍ. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.11.18 12:05

@Pučmeloun to mě moc mrzí, pořád jsem věřila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
22.11.18 12:09

@Lucoule
Já to cítila prakticky od začátku,ale tak někdy od 6. dne sem si tím byla téměř jistá. Podmínky nebyly ideální a tak se není co divit. Příští KET bude vymazlenější a pod stromek budou // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
22.11.18 13:04

@Pučmeloun tak to je mi taky lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie