Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pučmeloun nooo vidím to tak na pátek a pak v pondělí
ale nějak cítím, že budu zklamana ![]()
Já to mám stejně. V úspěch absolutně nevěřím a kdyby tam byly //, tak mě to hooodně překvapí. Taky tak nějak cítím že se to nepovedlo. Tak uvidíme ![]()
Holky, všem děkuji za podporu, jste zlaté. Já jedu v pondělí do car ukončit nemocenskou a nevím, asi mě vyndají z evidence.
Nechávám si trochu naděje, že by to mohlo vyjít přirozeně s novým partnerem, jenže už mám taky nějaký věk. Navíc mám nepravidelnou menses, takže ovulaci mívám nějak pozdě, ani nevím, jak ji pohlídat, vím že jsou ovulační testy..
@Lucinda81 ano, dobré jsou ovulační testy + měření BT. Na nepravidelný cyklus zase gynex a vitamíny. Neboj se, to dáš! A ještě jednou přeji hodně sil
chápu, jak ti teď je.
@Lucinda81
No ja mam MS nepravidelnou tak, ze bez leku ji mam tak trikrat do roka a i tak mam dceru prirozene.Otehotnet lze, ale je totrochu takova loterie.MS by ti mohly srovnat bylinky, nebo i nejake leky, to zalezi cemu si vic naklonena.Urcite ti poradi tva gynekolozka.A uz tedy neni sance ze se k sobe vratite? Ze by zatim treba bylo zbytecne embryjka vyhazovat
…Pripadne s novym partnerem muzete jit preci taky do ivf kdyby to nejakou dobu prirozene neslo.Drzim ti moc palce ![]()
@DomiDom testovala si uz?
Ja zkusim v nedeli ci v pondeli.Ale tusim ze tam nic nebude.
@Pučmeloun jj testovala, ve čtvrtek
ale bílo. Co bych taky chtěla 6.den, viď.
jsem asi blázen ![]()
@DomiDom
Nejsi
.Ja testovala u dnes, stale bilo.Navic mam typickou predmenstruacni naladu a boli me prave prso.To jsem mela i minuly cyklus pred menstruaci, asi nejaky pozustatek z hormonu ze stimulace.Driv me prsa nikdy nebolela
.Zkusim zase testnout zitra.Ted uz to asi pojedu kazdy den.V podstate jsem si jista ze tehotna nejsem, ale alespon si to testama overim
.Pristi cyklus snad bude vymazlenejsi. ![]()
@Pučmeloun ahoj. No já ani nemám odvahu testovat… Děložní čípek se otevírá jako před každou MS, takže je asi rozhodnuto… ![]()
Tak to já zase nesleduji čípek. Ale taky už na sobě nějakou dobu cítím že to nevyšlo. Mám klasickou předmenstruační náladu, no a test bílý i dnes. Třeba u tebe úspěch bude, přála bych ti to
![]()
@DomiDom
Tak já už jsem po krevním testu. ZCELA NEGATIVNÍ. Co ty?
@Lucoule
Já to cítila prakticky od začátku,ale tak někdy od 6. dne sem si tím byla téměř jistá. Podmínky nebyly ideální a tak se není co divit. Příští KET bude vymazlenější a pod stromek budou // ![]()