Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucoule ahojky
tak dnes UTZ velice pozitivní. Přes víkend bublinky narostly na průměrných 15 mm, což Dr. Višňová pochválila, že je to velice pěkné. Jedna je tam dokonce 21 mm
Vypadá, že folikul (i když to přesně nepočítala) mám koplem 7-9 tak snad z toho něco bude ![]()
Prý OPU by mohla být ve čtvrtek. Zítra jdu na další UTZ, tak tam mi to potvrdí na 100%
@mzat @Lucoule děkuju holky
já doufám, že těch vajíček bude alespoň 10. Tak uvidíme, ale i kdyby jich bylo míň, ale zase kvalitních, tak bych byla ráda ![]()
@kocourek88 to už je za chvilku. Vypadá to dobře, jen tak dál
![]()
@Lucoule tak mi to dnes přesunuli na pátek až. rý by to dr přišlo moc unáhlené a nemusely by vajíčka být plně zralá. Tak snad to stihnou do pátku ![]()
Holky, šíleně to letí…přijde mi to jako včera, kdy jsem tohle téma navštěvovala ![]()
Malá měla v pátek 3 měsíce, je to zdravý a šikovný miminko a zrovna nedávno jsem si říkala, že to je stejně zázrak, že z rozmražené blastocysty vznikne takovej energickej puclík ![]()
@Petra_z_Nuslí ahojky Peti ![]()
Před rokem jsme si tu spolu psaly, ty už si mě nebudeš pamatovat, páč jsem psala pod jiným nickem..
Máš nádhernou holčičku, opravdu je překrásná
![]()
Strašně moc ti k ní gratuluju, ani nevíš, jak mě to nabíjí, když vidím, že TO fakt funguje
![]()
Buďte obě zdravé a šťastné
![]()
@Petra_z_Nuslí vlastně promiň, bylo to pod stejným nickem
![]()
Každopádně malá je fakt úžasná
a máš pravdu, je to opravdový zázrak ![]()
@Petra_z_Nuslí jeee ta je krasnaaaa a je to fakt zazrak ze i z ivf je takove krasne miminko
![]()
@Petra_z_Nuslí malá je nádherná
prožívaly jsme to tady společně
našemu zázraku je 2 a půl měsíce a nemůžeme se ho nabazit ![]()
@Maky1234 jé, ahojky, pamatuju samozřejmě
to jsem moc ráda, že Tě to nabíjí, i proto jsem to sem dala, abych všechny holky povzbudila, my jsme se snažili dlouho před tím ivf, chodili jsme snad rok na inseminace marně.
@Lucoule @Tulipankaa děkuji holky ![]()
@koblizeq krásnej chlapeček
my jsme myslím byly i stejnej den na transferu, že? Akorát naše malá šla ven plánovaným císařem o 3 týdny dřív
Vše ale dohnala až předehnala, váží už 6270 g a měří 60 cm ![]()
Neodolám a dám sem ještě jednu fotku ze dneška ![]()