Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra_z_Nuslí úžasná panenka
![]()
Já půjdu na ket tak za měsíc nebo 2, tak mi drž palečky ![]()
Opatrujte se holky ![]()
@Maky1234 píše:
@Petra_z_Nuslí úžasná panenka![]()
![]()
![]()
Já půjdu na ket tak za měsíc nebo 2, tak mi drž palečky
Opatrujte se holky
budu držet i na nohou ![]()
Ahoj holky
tak jsem doma z OPU a cítím se dobře. Vaječníky teda pobolívají, ale nekrvácím, tak dobré. Odebrali mi tedy nakonec jen 7 vajíček a zítra mi budou volat, kolik se jich oplodnilo. Čekala jsem trochu víc (alespoň 10-12), ale bohužel mi dr.Višňová řekla, že něco byly endo cysty. Bohužel mi endomezrioza napadla pravý vaječník, tak mi museli dát infuzi se silnými atb. Tak jsem z toho taková špatná a doufám, že mi to nějak celé nezkazí ta blbá endoška ![]()
@kocourek88 držím palce, ať se jich povede oplodnit těch 7 !! ![]()
Ty joo no endometrióza je mrcha, ale tak snad na transfer a tak by to mít vliv nemuselo ne
držím palce
@kocourek88 7 vajíček je přece pěknej počet ![]()
my měli jen 3 oplodněné a máme doma Jasmínku ![]()
holky já vím, že 7 vajíček není tak špatných, ale přesto jsem jich čekala víc - folikul jsem měla asi 14, ale bohužel většila z těch z pravého vaječníku byla endometrických a tudíž bez vajíčka no.
Já doufám, že to na transfer mít vliv moc nebude, ale člověk nikdy neví, hlavně mě straší tím, že jak mám u toho pravého vaječníku a vejcovodu srůsty a endo, tak tam je i volná tekutina a už jsem několikrát četla na různých fórech, že holkám právě říkali, že ta volná tekutina v neprůchozích vejcovodech může embryjka i zabíjet
tak nevím no. Moc se tím teď nechci stresovat a vymýšlet co by kdyby a prostě se budu soustředit na transfer a doufat, že to vyjde
pokud by to nevyšlo, tak teprve až pak budu řešit problémy ![]()
@kocourek88 7 vajicok je dobry pocet ![]()
ja som dnes 55DC, ale mozno to dnes zmenim aj na 1DC
psychologicka este stale nevolala, zaciname byt nervozni. inemu paru z nasej skupiny este bude robit psycho testy nanovo. tak netusime, co od cakat v nasom pripade ![]()
@riana12 Tak to se nedivím, že jsi nervózní. A proč by měli dělat testy na novo? A co vyvolávačka? Nebylo by to lepší?
@kocourek88
Ahoj, tak jak si dopadla? Četla jsem, že bylo 7 vajíček. Kolik se nakonec oplodnilo? A půjdeš na OPU, nebo až na KET? Moc a moc ti budu držet palce
.
Já jdu v pátek na předoperační. Půjdu na hysteroskopii a na driling. Máme ještě 5 zmrzlíku, ale ty necháme zatím u ledu. Po zákroku by se mi snad mohla rozjet ovulace ( cca na půl roku), a tak se budeme snažit ten půl rok doma. Já potřebovala od KETů už pauzu. Ten poslední neúspěch mě celkem sebral.
Tobě moc fandím a věřím že už se to konečně povede
![]()
@riana12
Nějak nechápu jak souvisí den cyklu s psycholožkou na adopci?
.
Každopádně ti přeju ať už to máte co nejdříve vyřešené a dostane se k vám brzy už adopčátko ![]()
@Pučmeloun ahojky! Nám se nakonec oplodnilo z těch 7mi vajíček 4 embrya. Včera jsem z toho byla taková špatná, že jen 4, ale už jsem se s tím nějak smířila. Dnes mi řekli, že se pořád všechny 4 krásně vyvíjí a zítra jdu na ET. Tak doufám, že všechny 4 hezky vydrží a budu moct mít 3 zmrzlíky
úplně chápu, že sis potřebovala dát pauzu. Měla jsi zase několik neúspěchů a to člověka prostě sebere no
snad tento rok budemem ít úspěšný a bude se to tu hemžit krásnými příspěvky
![]()
@kocourek88 tomáte hezké. My měli oplodněno 13 a měli jsme z toho 4 embrya a z jednoho je už 4,5kg holčička
Držím palce a nadále informuj jak zdárně pokračujete ![]()
@kocourek88
Chápu, že si z toho byla smutná. Já taky vždy těžce nesu, že jich tolik nevydrží. Ale vždyť už to známe, nakonec i kdyby bylo jen jedno, tak to může stačit
. A vkládat a mrazit ti budou pětidenní, když OPU bylo 18.1. a jsou to tedy blastocysty? Moc moc držím palce ať to dneska vyjde
.
A jak si v CUBE spokojená? Co přístup lékařů, co prostředí? Cítíš se tam dobře?