IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
17.1.19 21:47

@Petra_z_Nuslí úžasná panenka :srdce: :srdce: :srdce: :hug:
Já půjdu na ket tak za měsíc nebo 2, tak mi drž palečky :kytka:
Opatrujte se holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
18.1.19 00:28

@koblizeq je to je krasny sikula :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.19 10:49
@Maky1234 píše:
@Petra_z_Nuslí úžasná panenka :srdce: :srdce: :srdce: :hug:
Já půjdu na ket tak za měsíc nebo 2, tak mi drž palečky :kytka:
Opatrujte se holky :*

budu držet i na nohou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.1.19 16:42

Ahoj holky :mavam: tak jsem doma z OPU a cítím se dobře. Vaječníky teda pobolívají, ale nekrvácím, tak dobré. Odebrali mi tedy nakonec jen 7 vajíček a zítra mi budou volat, kolik se jich oplodnilo. Čekala jsem trochu víc (alespoň 10-12), ale bohužel mi dr.Višňová řekla, že něco byly endo cysty. Bohužel mi endomezrioza napadla pravý vaječník, tak mi museli dát infuzi se silnými atb. Tak jsem z toho taková špatná a doufám, že mi to nějak celé nezkazí ta blbá endoška :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
18.1.19 20:59

@kocourek88 držím palce, ať se jich povede oplodnit těch 7 !! :hug:
Ty joo no endometrióza je mrcha, ale tak snad na transfer a tak by to mít vliv nemuselo ne :think: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.19 03:45

@kocourek88 7 vajíček je přece pěknej počet :D

my měli jen 3 oplodněné a máme doma Jasmínku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
19.1.19 07:05

@kocourek88 7 vajíček je super. Držím palce a dej vědět :potlesk: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.1.19 08:25

holky já vím, že 7 vajíček není tak špatných, ale přesto jsem jich čekala víc - folikul jsem měla asi 14, ale bohužel většila z těch z pravého vaječníku byla endometrických a tudíž bez vajíčka no.
Já doufám, že to na transfer mít vliv moc nebude, ale člověk nikdy neví, hlavně mě straší tím, že jak mám u toho pravého vaječníku a vejcovodu srůsty a endo, tak tam je i volná tekutina a už jsem několikrát četla na různých fórech, že holkám právě říkali, že ta volná tekutina v neprůchozích vejcovodech může embryjka i zabíjet :roll: :think: tak nevím no. Moc se tím teď nechci stresovat a vymýšlet co by kdyby a prostě se budu soustředit na transfer a doufat, že to vyjde :srdce: pokud by to nevyšlo, tak teprve až pak budu řešit problémy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.1.19 09:48

@kocourek88 7 vajicok je dobry pocet :srdce:

ja som dnes 55DC, ale mozno to dnes zmenim aj na 1DC :nevim: psychologicka este stale nevolala, zaciname byt nervozni. inemu paru z nasej skupiny este bude robit psycho testy nanovo. tak netusime, co od cakat v nasom pripade :?

• Citovat
  • Upravit
2190
20.1.19 12:04

@riana12 Tak to se nedivím, že jsi nervózní. A proč by měli dělat testy na novo? A co vyvolávačka? Nebylo by to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
21.1.19 09:43

@kocourek88
Ahoj, tak jak si dopadla? Četla jsem, že bylo 7 vajíček. Kolik se nakonec oplodnilo? A půjdeš na OPU, nebo až na KET? Moc a moc ti budu držet palce ;-).
Já jdu v pátek na předoperační. Půjdu na hysteroskopii a na driling. Máme ještě 5 zmrzlíku, ale ty necháme zatím u ledu. Po zákroku by se mi snad mohla rozjet ovulace ( cca na půl roku), a tak se budeme snažit ten půl rok doma. Já potřebovala od KETů už pauzu. Ten poslední neúspěch mě celkem sebral.

Tobě moc fandím a věřím že už se to konečně povede ;-) :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
21.1.19 09:45

@riana12
Nějak nechápu jak souvisí den cyklu s psycholožkou na adopci? :think: .
Každopádně ti přeju ať už to máte co nejdříve vyřešené a dostane se k vám brzy už adopčátko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.1.19 14:31

@Pučmeloun ahojky! Nám se nakonec oplodnilo z těch 7mi vajíček 4 embrya. Včera jsem z toho byla taková špatná, že jen 4, ale už jsem se s tím nějak smířila. Dnes mi řekli, že se pořád všechny 4 krásně vyvíjí a zítra jdu na ET. Tak doufám, že všechny 4 hezky vydrží a budu moct mít 3 zmrzlíky :srdce: úplně chápu, že sis potřebovala dát pauzu. Měla jsi zase několik neúspěchů a to člověka prostě sebere no :roll: snad tento rok budemem ít úspěšný a bude se to tu hemžit krásnými příspěvky :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.1.19 17:47

@kocourek88 tomáte hezké. My měli oplodněno 13 a měli jsme z toho 4 embrya a z jednoho je už 4,5kg holčička :D Držím palce a nadále informuj jak zdárně pokračujete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
23.1.19 09:43

@kocourek88
Chápu, že si z toho byla smutná. Já taky vždy těžce nesu, že jich tolik nevydrží. Ale vždyť už to známe, nakonec i kdyby bylo jen jedno, tak to může stačit ;-). A vkládat a mrazit ti budou pětidenní, když OPU bylo 18.1. a jsou to tedy blastocysty? Moc moc držím palce ať to dneska vyjde :hug: .
A jak si v CUBE spokojená? Co přístup lékařů, co prostředí? Cítíš se tam dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí