IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
3.2.19 22:45
@kocourek88 píše:
Holky pardon, dnes jsi si trochu přispala :mrgreen: jsem opět happy jak dva grepy :mrgreen: testík krásně sílí!! :dance: dnes jsem dělala ten obyč, co má citlivost 10 jednotek, ale i ten plastový, který má citlivost 25 jednotek. Myslím, že už je to fakt pěkná dálnice :mrgreen: :srdce: jsem fakt neskutečně šťastná!!

Kraaasneeee :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
4.2.19 08:45

@kocourek88
No nevím proč musí být pravidelná menstruace :roll: . Ale to mají u všech studií i jinde, takže pro mě neprůchozí. No snad jo, snad se zadaří. Ale už cítím zase jistou nedočkavost. Asi tím jak se kolem mě zase kupí těhulky (i moje nejlepší kámoška je v tom), tak už zase nevím co vše bych udělala pro to abych už také byla těhule. Ten klid a úleva mi dlouho nevydrželi :lol: :mrgreen: . Zatím to ale tak nějak dávám pořád v pohodě, dočkat už se ale nemůžu, to je jasný ;) …Tak si to moc užívej. A kdy jdeš na krev? A ještě mi prosím řekni jakou si měla medikaci a jaké úkony ti byly provedeny ;-). Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.2.19 09:57

@Pučmeloun heleď já taky nevím, proč neudělají nějakou studii pro ženy s PCOS :roll: Na krev jdu ve středu teď. Dnes mě ještě čeká akupunktura. Popravdě nevím proč, ale jsem naprosto přesvěčená, že kromě studie mi pomohla k dobrému výsledku i ta akupunktura. Nejen, že mě držela psychicky na uzdě, že jsem to zvládala ( i když obavy tam byly, ale to bych podle mě byla i divná, kdyby nebyly), ale myslím, že mi hezky připravila i to tělo na to, aby to vyšlo :srdce:
Jinak medikaci jsem měla úplně jinou něž při prvním IVF - Za prvé jsem měla dlouhý prokotol míst krétkého (což je taky pro mě s endometriozou prý lepší), za druhé úplně jiné léky. U první části dlouhého protokolu jsem měla Gonapeptyl na tzv down regulaci (utlumení vaječníků před samotnou stimulkou). Ten jsem si píchala od 20.12. - potom od 4.1. byla stimulace - tam jsem měla Rekovelle + ten testovaný lék FE…(nějaký čísla, ty si nepamatuju) - tam také nevím, jestli to FE…bylo doopravdy ten lék nebo placebo.
Po stimulaci (16.1.) jsem si píchla klasicky Ovitrelle, v pátek 18.1. byla OPU, po OPU jsem dostala na 5 dní Doxyhexal (ATB) kvůli eliminaci případného zánětu a na 3 dny zaváděcí tablety do pochvy - ty si popravdě nepamatuju, jak se jmenovaly. Při OPU jsem kvůli velkým srůstům a napadeném pravém vaječníku endoškou dostala ještě nevíc ATB přímo kanylou do žíly.
No a po transferu teď beru akorát listovku a 1-1-1 zaváděcdí tablety Lutinus (předpokládám nějaká obdoba utrouše)

Snad jsem řekla všechno přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.2.19 09:58

jinak holky čerstvá várka mýchranních testů - nějak už se mi je nechce dělat ob den, vždycky mi to hrozně zlepší ráno :mrgreen:
Popravdě už se nepokrytě raduju a doufám, že si to nezakřiknu :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
4.2.19 13:17

@kocourek88
Já myslím že už se máš proč radovat, čárka krásně sílí ;-)
Nevím proč u ivf studií je tak podstatná pravidelná menstruace? :nevim: :think: . Akupunktura určitě nemůže nic zkazit, ale na druhou stranu si myslím že tomu musí člověk věřit. Já v tom takový nadšenec nejsem…Těch léků si měla tedy požehnaně, samé co ani neznám :mrgreen: . Tak hlavně když to vyšlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.2.19 13:39

@Pučmeloun heleď já o nich taky vživotě neslyšela. Poprvé taky jsem měla před transferem ATB, ale vlastně to asi dává smysl, že se tím tělo pročistí od případného zánětu. Jinak u ani jedněch léků nebyla v příbalových latácích vůbec zmíněna čeština, takže jsem si nemohla ani nic přečíst :mrgreen: no hlavně, že to zabralo a teď jen, aby to šlo takhle dobře až do října :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.2.19 15:19

@kocourek88 nádhera! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
4.2.19 17:37

@riana12
Gynekolog mi cystu nezjistil, proto jsem k němu šla. No, na sonu je vše ok, ale říkal, že se nespecializuje na střeva a ta souvisí s podbříškem. Uvidím, až půjdu k svojí doktorce, co dál. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 06:42

Holky, když vám to vyšlo, kolik jste vlastně po 14 dnech měly HCG? Dnes mají Clear blue vyšlo 2-3, tak si říkám, že bych mohla mít HCG celkem vysoké :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.2.19 07:07

@kocourek88 já měla 12 den po kolem 2500, ale každá je jiná, byly ženské co něli jen kolem 1000, důležité je že se hodnota zdvojnásobuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 07:23

@Lucoule ty jooo tak to já jsem doufala, že budu mít tak kolem 600-800. To jsem teda zvědavá, kolik to bude :mrgreen: každopádně když je HCG dost vysoké, Tak se pak dalšího testy nedělají ne? To jsem slyšela jen v případech, že je to nízké, tak aby věděli, že to opravdu roste.
A tebe s tak vysokým HCG objednali kdy potom na UTZ? Budu asi čekat těch klasických 14 dní že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
5.2.19 08:11

@kocourek88 bud v klidu vetsina holek ma 14den kolem 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 09:04

@mzat no já právě vůbec netuším, jak to je :mrgreen: co vím, i z FB skupinky o IVF kde jsem, tak tam právě často holky mívají třebai 250 ebo 400 jednotek a všichni vždycky říkají, že každý to má opravdu úplně jinak :nevim: No opravdu už se nemůžu dočkat a jsem jako na drátkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
5.2.19 09:13

Tak jsem to nevydržela a udělala si těhu test, jak jsem si myslela, bohužel nic :zed:
Takže to břicho mám z něčeho jiného, když sono dopadlo dobře, tak jej budu mít asi fakt namožené z těžkého zvedání v práci, jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
5.2.19 09:17

Holky, ještě dotaz, prosím nemá některá zbytečně doma Clostilbegyt?
Vyměním za tyto neprošlé a nepoužité léky: estrofem (3bal.), lenzetto (2bal.), anopyrin (je načnutý, ale zbývá 29ks tablet) a crinone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí