Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kocourek88
ne, na krvi jsem nebyla, dělala si jen těhu test a nic, teď se bojím si test dělat znovu. Počkám jak dopadne sono.
@Lucinda81 nemala si nejaku cystu? a ake bolo endometrium vysoke? ale moze byt za tym aj mocovy mechur. skus zatial urologicky caj. to je to najmenej, co vies doma spravit. a uvidis, co u tvojej dr.
Holky pardon, dnes jsi si trochu přispala
jsem opět happy jak dva grepy
testík krásně sílí!!
dnes jsem dělala ten obyč, co má citlivost 10 jednotek, ale i ten plastový, který má citlivost 25 jednotek. Myslím, že už je to fakt pěkná dálnice
jsem fakt neskutečně šťastná!!
@mzat děkuju! To je fakt sen
Snad vše půjde stejně dobře a ukázkově jako doteď. ještě nás čeká dlouhá cesta a samozřejmě hodně obav, ale stojí to za to ![]()
@riana12
Právě, že cystu nemám, proto jsem byla na gyndě, Uvidím, co ukáže v pondělí to sono břicha. A když nic, tak počkám na menses a pak na gyndu nepříjdouli
@kocourek88 to je jasny, ale uz jen ze se ma clovek na co tesit
@mzat ano přesně! Opravdu teď jsem tak pozitivní, že se bojím, aby že mě nezačaly lítat konfety
![]()
@kocourek88 jůůů to je krásná čárka. To je nádhera prostě. Moc ti gratuluji zlato
![]()
@kocourek88
No to je parada kocourku
.Mam z tebe velikou radost
.Preju moc moc stesticka at vse klape jak ma
…Skoda ze nesplnuji parametry studie, hned bych se taky prihlasila ![]()
@Lucoule děkuji!
snad to půjde takhle pěkně i dál ![]()
@Pučmeloun no je to škoda, že mají si takové požadavky. Ale ty stejně to budeš mít teď přirozeně, tak buď v klidu
![]()