Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marfusik jeee tak to moc gratuluji!
hoď sem pak fotku malé princezny
přeji také hodně zdraví a ať Vám malá dělá jen a pouze radost ![]()
Tak snad si toho štěstí od vás trochu přeberu a pomůže mi to k hezkým výsledkům ![]()
@Lucoule : já měla 8.12. Ať je mimčo hlavně zdravé a rychlý nekomplikovaný porod
![]()
@marfusik děkuji. Vám taky holky přeji, ať jste zdravé a jste co nejdříve doma
![]()
@Lucoule : my už zítra nebo max. ve čtvrtek jdeme domů, měli jsme novorozeneckou žloutenku ![]()
@marfusik to je krááásná buchtička
![]()
@Tulipankaa děkuju!
dám vědět určitě
ahojte, blahozelam k babatkam
u nas nic nove, nesnazime sa.
akurat sme konecne ukoncili psycho pripravu k adopcii, sprava od psychologicky vsak bude az v januari. a ak nam v sprave da zelenu, januar/februar by nas mohli zaradit do poradovnika.
ale nejak sa z toho neviem tesit. „depky“ ma nepresli, stale sa v tom nejak placam ![]()
@riana12 achjooo to je mi líto
zkus se něčím zabavit, abys na to tak často nemyslela a nebyla z toho špatná. To je jediná věc, která mi vždycky od pocitů beznaděje pomáhá - když deělám něco smysluplného, co mě naplňuje (já třeba pomáhám v kočičích útulcích nebo jsem se teď zúčastníla ježíškových vnoučat) ![]()
Ahojky lidicky chtela.bych se zeptat dneska jsem byla na umelem oplodneni prisla jsem domu a mela jsem uplne malicky hlen na intymni vlozce co to znamena dekuji za odpoved
@Tulipankaa niekedy sa upokojujem podobnymi slovami, alezatialnic nepomohlo ![]()