IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1467
12.11.18 10:18

@Pučmeloun @DomiDom Holky držím vám moc palce, ať to klapne a můžete dát manželům pod stromeček ten nej dáreček ;)

@Lucinda81 Hodně štěstí dále, možná najdeš vhodnějšího partnera anebo jinou životní náplň, máš teď všechny možnosti otevřené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.11.18 10:52

@Pučmeloun tomu taky nerozumím. A máš teda vložené jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
12.11.18 11:23

@Lucinda81 Tak to mne moc mrzí :( A přítel by souhlas s zavedení nedal, až se to trochu rozleží? Přece jen vám to dalo hodně práce :( Ale samozřejmě, je to otázka, jak dál - kolik ti je, platí věk v nicku?

Je mi to opravdu líto, musí to být navíc ještě hodně čerstvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.11.18 11:34

@Pučmeloun heleď to, že se jedno přestalo vyvíjet neznamená, že to, co Ti vložili to automaticky vzdá taky :hug: snad to bude dobré! A dělali Ti UTZ přes samotným transferem? Mě taky přijde divný, proč Ti nedali tu blastu :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
12.11.18 13:24

@Lucoule @kocourek88
Mám vložené jedno. Jinak to ani nešlo. Máme to teď na pojišťovnu, když se muselo všechno mrazit a nemohlo být ET. Kdybychom vložili obě, tak by jsme pak měli o jeden pokus ivf míň.
@kocourek88
No dělali mi utz jen přes břicho když mi tam vkládali to embryo, jinak vaginální utz mi nedělali. Já holky nevím, mám čím dál větší pocit že to nějak flákají, ale nemám srovnání s jiným CARem a když mám tady teď zamraženo, tak kam bych šla jinam že :think: . Upřímně, byl by zázrak kdyby tento KET vyšel! A pokud nevyjde, což je podle mě víc než jasné, tak vidím jednoznačnou chybu v postupu CAR :nevim: . Šance je vždy, ale oni mi ji tedy opravdu ničím nezvedli, spíš naopak :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.11.18 14:28

@Pučmeloun : u nas to bylo takto, já měla odebráno 13 vajíček, 9 se oplodnilo, u všech byla PK, 5 den zbyly 4 vysoké kvality a ty nám zamrazili po 1ks a pak proběhl až ket kvůli hrozícímu hss. Záleží jak které centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
12.11.18 14:51

@marfusik
No, to já to měla stejně, s tím rozdílem, že vajec mi odebrali 25, oplodnilo se tuším 23. Osm šoupli do mrazáku hned první den, zbytek nechali do 5. dne kultivovat a zbyly z nich 4 blastocysty. Zamraženo jsem tedy měla 8 prvojáder (jednodenní) a 4 blasty (pětidenní). Ohss u mě proběhl, takže nebylo ET, ale až KET v následujícím cyklu po odběru. Jediné, co je tedy u mě jinak než u tebe, že mě nenechali kultivovat všechna embrya a při KET mi vložili osmibuňku (třídenní), než aby použili zamraženou blastu, které mám taktéž k dispozici ;-). Neslyšela jsem ještě o nikom, komu by dali raději třídenní, než blastu. tak se tomu divím a moc jejich postupům nedůvěřuju :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.11.18 15:10

@Pučmeloun chápu, taky jsme to tak měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.11.18 17:32

@Pučmeloun a nechodis nahodou do Prahy Ivf Cube?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.11.18 20:09

@Pučmeloun no mě přijde minimálně divné, že to neudělali ten UTZ, aby se koukli, jak narostla sliznice, jestli je potřeba přidat třeba utrogestan atd. :think: to mě při mém nativním KET třeba v den transferu utz dělali. I když teda prý spíš kvůli mě, ptž jsem právě říkala dr. že se bojím, aby byla sliznice v pořádku.
Popravdě s tím, proč jako první nezavedli blastu to moc nechápu. Jakože na co čekají? :nevim: možná se na to příště, až budeš mluvit s dr zeptej, třeba to má nějaké opodstatnění, které my nevíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
13.11.18 13:02

@adrusenkaaa
Chodím do Podolí.
@kocourek88
No mě tento KET přišel divnej celej :nevim: . Sliznici sem měla pět dní před KET jen 5 mm, což mi přijde dost málo. V den transferu se tím nikdo nezaobíral a prostě mi tam lupli embryo které jim připravily embryoložky, které podle mě s doktory nekonzultují co rozmrazí. Na nízkou sliznici, respektive obavy z toho že je nízká jsem v den KETu projevila taky. Řekla sem to embryoložce a ta říkala, že to doktor uvidí při transferu, tak nevím :nevim: . Na sále už samozřejmě nebyla příležitost to nějak řešit. V den utz, 5 dní před KET, kdy sem měla sliznici těch 5 mm, tak mi dali ovitrel, který sem si ještě ten den měla píchnout. Utrogestan jsem měla začít polykat 2-0-2 tři dny před KET a v den KET mi jiný lékař řekl, že ho mám zavádět 2-2-2. ..To si piš, že to s nimi proberu, jestli to nevyjde :mrgreen: . Pokud z tohohle KET otěhotním, tak se jim půjdu ještě omluvit :D :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.11.18 20:33

@Pučmeloun noo budu držet palce, třeba zrovna toto bude ten bojovníček, který navzdory všemu ten boj zvládne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
14.11.18 09:12

@kocourek88
Jsi hodna :hug: :* Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
14.11.18 19:06

@Pučmeloun kdy testuje, kočko?? mně už svrbi ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
14.11.18 21:11

@DomiDom
Ja uz testovala :mrgreen: :jazyk: .Samozrejme bílo.Ja testuji vzdy brzo.Zitra asi vynecham.V pondeli to teprve zacne byt napinave a v patek uz by tam muselo neco byt.Ty mas o dva dny starsi a jeste dve, tak by si tam v pondeli uz neco mohla mit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí