Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vod-nice 4, které by byly velikostně v normě..rychle jsem pak jela do práce..ani jsem to nestačila pobrat a upřímně, chce se mi brečet..co když budou všechny prázdný
Holky, já jsem se zas zapomněla zeptat, byla jsem ve stresu, abych to pak stihala do práce..oni hned po odběru řeknou, kolik se odebralo folikulu a kolik z toho je použitelných?
@citlivaduse já už byla od stimulace….pracuji v nemocnici na nepřetržitý provoz a nevyhnu se tahání těžkých pacientů
@Ališa80 Přemýšlím, zda si ji nechat ve čtvrtek napsat, ale v práci by mě sežrali. Takže si nakonec určitě netroufnu požádat ![]()
@citlivaduse Já si na den odběru vzala dovolenou a druhý den byla naštěstí sobota. Do práce bych ten pátek už určitě nešla, byla jsem jak opilá.
Jinak folikulů jsem měla 6, jedno vajíčko dobrý, druhý nezralý, zbytek prázdný, ale měla jsem minimálku. Celý víkend jsem byla úplně v nervech, jestli se embryjko začne dělit. Při ET nám ho dokonce ukázali, bobulku kulatou.
@citlivaduse já se taky bála se v práci jen zmínit, ale nakonec jsem byla překvapená jejich přístupem
Není se čemu divit s těmi hormony, co do sebe pereme! ![]()
Já se včera 2× rozbrečela z ničeho nic u ulice a pak ještě u večeře. ![]()
No a dneska už jsem zase ready…
Tak jsem zvědavá, co přijde večer… ![]()
Co se má stát, to se stane. Můžeš si pomoci jedině silou svých myšlenek – snaž se je směřovat pozitivně, najdi si afirmace, a vsugeruj si, že je všechno v pořádku… Ono, i kdyby nebylo, vůbec nijak ti nepomůže myslet negativně a strachovat se nebo stresovat.
Dělej si každý den malou radost, odměňuj se za každičký den toho čekání.
Já si dneska byla nakoupit těh. testy, ať jsem připravená a k tomu jsem si přikoupila novou rtěnku. ![]()
A muž mi včera koupil sýrečky – místo vína na večer. Taky se mi snaží dělat malé radost (má výčitky, že?!
) Snažím se zaměstnat hlavu, takže jsem si rozjela dost projektů, vzdělávám se a taky se snažím být co nejvíce venku na sluníčku – jsem na solární pohon, takže mi sluníčko vždycky pomáhá na psychiku.
Co dělá dobře tobě? Co ráda děláš? Jak si nejlépe zaměstnáš hlavu ty? ![]()
Katka
@Rézinka Já mám naštěstí ve čtvrtek na odběr volno. Tak abych byla v pátek už schopná. Jdu do práce pátek, sobota, neděle.
Příspěvek upraven 13.09.22 v 14:14
@citlivaduse píše:
@Vod-nice 4, které by byly velikostně v normě..rychle jsem pak jela do práce..ani jsem to nestačila pobrat a upřímně, chce se mi brečet..co když budou všechny prázdný
Ahoj, já byla včera na kontrole a taky mám 4 v normě. Byla jsem 7. den stimulace. Zítra jdu ještě na kontrolu a odběr by měl být v pátek, podle sestřičky. Proč si myslíš, že by měly být folikuly prázdné?
@Boo01 Já nevím, prostě se bojím. Že to nedopadne. Jsem stresař.
@citlivaduse píše:
@Boo01 Já nevím, prostě se bojím. Že to nedopadne. Jsem stresař.
Není to moje první IVF. Vždycky jsem měla „málo“ folikulů, ale ve většině vždycky vajíčko bylo.
Já se taky moc bojím. Je to moje poslední IVF s vlastními vajíčky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.