Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@San09 Tak mi do dneska zbyla jedna krásná blastocyta, ten zbytek se začal ve vývoji opožďovat. Takže dneska jedu na transfer toho jednoho a do odpoledne se uvidí, jestli teda budou něco mrazit nebo ne.
@9Paja3 moc na tebe budu myslet… pripomina mi to muj pribeh… taky zustala jen jedna… 😍
@9Paja3 Už máš po transferu? Jak se cítíš?
Určitě je to velmi emotivní chvilka
. Posílám hodně štěstí, ať se prďolka pořádně zavrtá a pěkně rostě
Jak dopadl zbytek, už ti řekli?
U mě byly dneska dobré zprávy, obě embrya se vyvíjí, vypadají prý moc pěkně a mají 8 buněk. Ve středu jdu na transfer.. Prosím celý vesmír, ať to vydrží!
@Muchomirka Myslím na tebe, dej vědět ![]()
Holky, že vám do toho vstupuju:). Já měla 20 folikulu, 17 vajíček, 13 oplodněnych, 3 došly do konce a jedno jediný prošlo genetikou. A to tady teď na mě píská a prská mrkvičku
. Takže ano, jedno stačí ![]()
@Myska1984 dekujeme, hned je mi lip, ze to jde i s jednim. Tqky mi zbylo jen jedno.. a ted cekam na prvni vysetreni
@San09 To jsou dalsi dobre zpravy ![]()
Vydrzi!!!
@Lenny1742 @San09
Teď jsem přijela domů, byly jsme s mamkou ještě na obědě. Mám od nich fotku z UZ, jak tam plave 😁
Byla jsem z toho všeho tak zblblá, že jsem se zapomněla na ten zbytek zeptat. Takže vůbec nevím, co s těma ostatníma udělali ![]()
Jinak mi je fajn, ale dneska nebudu doma vůbec nic dělat. Takže chlap si musí doma ulovit večeři sám, já jdu ležet. ![]()
Urcite je zamrazili.
To je prima, ze sis udelala hezky den. Tak si hod nohy nahoru a odpocivej… a za 14 dni… ![]()
@San09 Tak hlásím dvě čárky
Uf, je to dost zvláštní pocit. Nevím, co mám dělat
Zítra se objednám na krev.
@Muchomirka To je paráda!!
jsi tedy hustá, žes vydržela tak dlouho čekat, já to nevydržela ![]()
dej vědět, co krev ![]()
@Muchomirka
moc gratuluju, mám z tebe velkou radost
To byl krásný dárek ![]()
@9Paja3 to je moc hezké
mohla jsi tam jít i s partnerem?
@San09 Tak to nevím, jestli by mohl. Ten můj byl v práci a už takhle frfňaj v práci, že si furt bere propustky
To já naštěstí nemusím, vždycky se mi povede perfektně naplánovat směny. Zítra a pozítří mě čekají dvě 13 hodinový směny v práci, ale odklonila jsem si závozy zboží na jiný dny a v neděli vygruntovala celej shop, takže mám v plánu jenom stát za kasou.
Horší bude příští týden, to mám dlouhej a zboží se nevyhnu. Ale i na to mám plán. Mamka má volno, tak mi prej přijde pomoct. Moc se mi nechtějí tahat bedny s pivem.
@9Paja3 To chápu. Nejhorší je omlouvat se v práci. Já to nikomu neřekla, ale CAR mám blízko práce, tak se buď na hodinku vypařím a řeknu jen nejbližší kolegyni, kam jdu nebo se objednám na odpoledne a nebo si beru dovolenou. Jsou to nervy navíc
Manžel má volnou pracovní dobu, tak jezdí většinou se mnou.
Teď si naplánuj šetřící režim. Kdy plánuješ udělat si test? Máš takové pevné nervy jako Muchomirka? ![]()
@San09 Já a pevný nervy? To vůbec
V neděli chci zkusit, jestli je z těla úplně pryč ovitrelle. No a pak se uvidí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.