IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
462
25.9.23 10:13

@San09 Tak mi do dneska zbyla jedna krásná blastocyta, ten zbytek se začal ve vývoji opožďovat. Takže dneska jedu na transfer toho jednoho a do odpoledne se uvidí, jestli teda budou něco mrazit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.23 12:56

@9Paja3 moc na tebe budu myslet… pripomina mi to muj pribeh… taky zustala jen jedna… 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.9.23 14:12

@9Paja3 Už máš po transferu? Jak se cítíš? :-) Určitě je to velmi emotivní chvilka :hug:. Posílám hodně štěstí, ať se prďolka pořádně zavrtá a pěkně rostě :) Jak dopadl zbytek, už ti řekli?

U mě byly dneska dobré zprávy, obě embrya se vyvíjí, vypadají prý moc pěkně a mají 8 buněk. Ve středu jdu na transfer.. Prosím celý vesmír, ať to vydrží!

@Muchomirka Myslím na tebe, dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
25.9.23 14:15

Holky, že vám do toho vstupuju:). Já měla 20 folikulu, 17 vajíček, 13 oplodněnych, 3 došly do konce a jedno jediný prošlo genetikou. A to tady teď na mě píská a prská mrkvičku :*. Takže ano, jedno stačí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.23 14:18

@Myska1984 dekujeme, hned je mi lip, ze to jde i s jednim. Tqky mi zbylo jen jedno.. a ted cekam na prvni vysetreni
@San09 To jsou dalsi dobre zpravy :srdce:
Vydrzi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
25.9.23 16:18

@Lenny1742 @San09
Teď jsem přijela domů, byly jsme s mamkou ještě na obědě. Mám od nich fotku z UZ, jak tam plave 😁
Byla jsem z toho všeho tak zblblá, že jsem se zapomněla na ten zbytek zeptat. Takže vůbec nevím, co s těma ostatníma udělali :lol:
Jinak mi je fajn, ale dneska nebudu doma vůbec nic dělat. Takže chlap si musí doma ulovit večeři sám, já jdu ležet. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.23 16:40

Urcite je zamrazili.
To je prima, ze sis udelala hezky den. Tak si hod nohy nahoru a odpocivej… a za 14 dni… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.9.23 20:59

@San09 Tak hlásím dvě čárky 8o Uf, je to dost zvláštní pocit. Nevím, co mám dělat :D Zítra se objednám na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
26.9.23 05:53

@Muchomirka To je paráda!! :srdce: jsi tedy hustá, žes vydržela tak dlouho čekat, já to nevydržela :D
dej vědět, co krev :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.9.23 08:44

@Muchomirka jeee to jsou krasny zpravy!
Gratuluji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.9.23 09:08

@Muchomirka jee to je krásné, gratulka 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.9.23 09:34

@Muchomirka :srdce: :srdce: :srdce: moc gratuluju, mám z tebe velkou radost :hug: To byl krásný dárek :)

@9Paja3 to je moc hezké :-) mohla jsi tam jít i s partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
26.9.23 10:02

@San09 Tak to nevím, jestli by mohl. Ten můj byl v práci a už takhle frfňaj v práci, že si furt bere propustky :D To já naštěstí nemusím, vždycky se mi povede perfektně naplánovat směny. Zítra a pozítří mě čekají dvě 13 hodinový směny v práci, ale odklonila jsem si závozy zboží na jiný dny a v neděli vygruntovala celej shop, takže mám v plánu jenom stát za kasou. :D Horší bude příští týden, to mám dlouhej a zboží se nevyhnu. Ale i na to mám plán. Mamka má volno, tak mi prej přijde pomoct. Moc se mi nechtějí tahat bedny s pivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.9.23 12:13

@9Paja3 To chápu. Nejhorší je omlouvat se v práci. Já to nikomu neřekla, ale CAR mám blízko práce, tak se buď na hodinku vypařím a řeknu jen nejbližší kolegyni, kam jdu nebo se objednám na odpoledne a nebo si beru dovolenou. Jsou to nervy navíc :( Manžel má volnou pracovní dobu, tak jezdí většinou se mnou.
Teď si naplánuj šetřící režim. Kdy plánuješ udělat si test? Máš takové pevné nervy jako Muchomirka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
26.9.23 12:18

@San09 Já a pevný nervy? To vůbec :lol: V neděli chci zkusit, jestli je z těla úplně pryč ovitrelle. No a pak se uvidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.