IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
2.10.23 17:10

@Muchomirka To zní bezva! Kdy máš termín UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.10.23 19:20

@Rhian Bezva, jo? :D No, asi si na to všechno člověk zvykne. Na ultrazvuk jdu příští úterý. Jsem zvědavá, ani nějak nemám žádnou intuici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
2.10.23 19:49
@Muchomirka píše:
@Rhian Bezva, jo? :D No, asi si na to všechno člověk zvykne. Na ultrazvuk jdu příští úterý. Jsem zvědavá, ani nějak nemám žádnou intuici.

Myslím jako ten pocit těhotnosti :lol: Aspoň teda já to tak měla, že jsem prostě měla radost, že to tělo reaguje a něco se děje, nakonec má člověk radost i z toho, že je mu blbě :D
Tak to je velká šance, že už bude vidět srdíčko, držím pěsti! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.23 22:00

Začínám s injekcemi

Ahoj holky. Dnes jsme si byli pro výsledky genetiky rovnou jsem dostala i stimulacni injekce a zítra si začínám pichat. Mám z toho obavy jestli to zvládnu. Jak jste to měly vy? Mate nějaké rady jak na to abych z toho nebyla moc nervózní 🙈?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.10.23 17:32

@9Paja3 jak to vypadá dneska? ☺️

@sarinkaa mně tvrdil doktor, že jsem v car skoro nejmladší a že určitě budu mít kvalitní vajíčka, že se toho nemám bát. Ale teď si tím nejsem tak jistá. Mě pobolívá břicho a prsa jako před ms už od opu. Myslím, že to všechno je z těch hormonů, co beru.
Ve čtvrtek dej vědět, držím palce. Snad to už tentokrát vyjde ☺️.

@Muchomirka prcek ti dává brzo zabrat :D jsi na neschopence nebo musíš být v práci? Jsou to velké věci, konečně jste se dočkali ☺️ věřím, že i ultrazvuk dopadne :srdce: byla jsi ještě na dalším odběru hcg?

Já se toho testu hrozně bojím. Vím, že bych měla testovat až v pondělí, ale říkám si, že 7.den po transferu 5denni blastocysty by už mělo být něco vidět, pokud to klaplo..(je to jako 12den po ovulaci a to už holky mívají pozitivní testy). Jsem takový pesimista, ale možná se jen podvědomě braním. Očekávám nejhorší, doufám v nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.10.23 17:37

@Žabička03 taky jsem z toho byla nervózní. Během stimulace jsem neměla žádné výrazné potíže. Injekce se aplikovaly dobře, je to jen tenká jehlička. Větší strach jsem měla z odběru vajíček, byla to i moje první narkóza, ale taky se to dalo zvládnout, bolesti ustoupily do večera.. jaké stimulační léky jsi dostala?
Jak jsi zvládla první injekci? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
3.10.23 17:39

@San09 Necítím nic, občas slabý píchání v břiše. Test o trochu zase silnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.23 18:09

@San09 dostala jsem gonal. Rano jsem se premlouvala asi 5 minut abych si to konečně už píchla do toho břicha a když jsem si to píchla tak jsem si nadavala ze jsem úplně blba, ze to nic není 😂z odběru mám taky trochu obavy a strach. Kamoska mě straší ze si po odběru 2 dny nemohla sednout 😂 ale z narkozy strach nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.10.23 05:19

@Žabička03 Chce to hlavně psychicky být v pohodě! Vím, že to jde těžko, ale kupodivu jsem stimulaci po psychické stránce zvládla super. Z injekcí jsem měla taky velký strach, ale nakonec se to zvládnou dalo, respektive nic jiného mi nezbylo😂 Je lepší nad tím nerozmýšletba hned to do břicha píchnout než dlouho přemýšlet. Já stimulovala nějakých 10 dnů (už si přesně nepamatuji) a potom kvůli rozjeté hyperstimulaci jsem píchala dalších 10 dnů injekce na ředění krve 🙄
Každopádně jaké máš pocity asi vím.. zažíváme je všechny tady a ber to tak, že si zase o krok blíž k mimi❤️
Dávej vědět ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.10.23 05:21

@Muchomirka Ahoj ahoj😊 tak já čekala na menstruaci a ta přišla dnes v noci💪🏻 takže se 11. Den cyklu objednám na kliniku a snad bude i ovulace🙏🏻 Doktorka právě upozorňovala, že každý měsíc po odběru ovulace být nemusí, tak uvidíme. Čeká mě právě nativní KET, zatím nevím nic bližšího, ale myslím, že se mi progesteron nevyhne🙈 😁
Už bych to hrozně chtěla mít za sebou a mít na testu //🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.10.23 06:49

Tak já dnes ráno negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
4.10.23 07:58

@San09 Neeeeééé :( :( :( Jak toó? Nemůže být ještě brzo?! Achjo, drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
4.10.23 09:16

@San09 to snad nee 🤦‍♀️ to je na nic 😔kazdopadně opravdu bych s panikou vydržela do testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.10.23 09:31

Jasné, ještě se úplně nevzdávám, ale moc nadějně to nevypadá :(. Třeba se stane zázrak.. je mi z toho smutno :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
4.10.23 12:38

Holky je tu někdo s ENDOMETRIOZOU???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.