Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rhian Bezva, jo?
No, asi si na to všechno člověk zvykne. Na ultrazvuk jdu příští úterý. Jsem zvědavá, ani nějak nemám žádnou intuici.
@Muchomirka píše:
@Rhian Bezva, jo?No, asi si na to všechno člověk zvykne. Na ultrazvuk jdu příští úterý. Jsem zvědavá, ani nějak nemám žádnou intuici.
Myslím jako ten pocit těhotnosti
Aspoň teda já to tak měla, že jsem prostě měla radost, že to tělo reaguje a něco se děje, nakonec má člověk radost i z toho, že je mu blbě ![]()
Tak to je velká šance, že už bude vidět srdíčko, držím pěsti! ![]()
Ahoj holky. Dnes jsme si byli pro výsledky genetiky rovnou jsem dostala i stimulacni injekce a zítra si začínám pichat. Mám z toho obavy jestli to zvládnu. Jak jste to měly vy? Mate nějaké rady jak na to abych z toho nebyla moc nervózní 🙈?
@9Paja3 jak to vypadá dneska? ☺️
@sarinkaa mně tvrdil doktor, že jsem v car skoro nejmladší a že určitě budu mít kvalitní vajíčka, že se toho nemám bát. Ale teď si tím nejsem tak jistá. Mě pobolívá břicho a prsa jako před ms už od opu. Myslím, že to všechno je z těch hormonů, co beru.
Ve čtvrtek dej vědět, držím palce. Snad to už tentokrát vyjde ☺️.
@Muchomirka prcek ti dává brzo zabrat
jsi na neschopence nebo musíš být v práci? Jsou to velké věci, konečně jste se dočkali ☺️ věřím, že i ultrazvuk dopadne
byla jsi ještě na dalším odběru hcg?
Já se toho testu hrozně bojím. Vím, že bych měla testovat až v pondělí, ale říkám si, že 7.den po transferu 5denni blastocysty by už mělo být něco vidět, pokud to klaplo..(je to jako 12den po ovulaci a to už holky mívají pozitivní testy). Jsem takový pesimista, ale možná se jen podvědomě braním. Očekávám nejhorší, doufám v nejlepší.
@Žabička03 taky jsem z toho byla nervózní. Během stimulace jsem neměla žádné výrazné potíže. Injekce se aplikovaly dobře, je to jen tenká jehlička. Větší strach jsem měla z odběru vajíček, byla to i moje první narkóza, ale taky se to dalo zvládnout, bolesti ustoupily do večera.. jaké stimulační léky jsi dostala?
Jak jsi zvládla první injekci? ![]()
@San09 Necítím nic, občas slabý píchání v břiše. Test o trochu zase silnější ![]()
@San09 dostala jsem gonal. Rano jsem se premlouvala asi 5 minut abych si to konečně už píchla do toho břicha a když jsem si to píchla tak jsem si nadavala ze jsem úplně blba, ze to nic není 😂z odběru mám taky trochu obavy a strach. Kamoska mě straší ze si po odběru 2 dny nemohla sednout 😂 ale z narkozy strach nemám.
@Žabička03 Chce to hlavně psychicky být v pohodě! Vím, že to jde těžko, ale kupodivu jsem stimulaci po psychické stránce zvládla super. Z injekcí jsem měla taky velký strach, ale nakonec se to zvládnou dalo, respektive nic jiného mi nezbylo😂 Je lepší nad tím nerozmýšletba hned to do břicha píchnout než dlouho přemýšlet. Já stimulovala nějakých 10 dnů (už si přesně nepamatuji) a potom kvůli rozjeté hyperstimulaci jsem píchala dalších 10 dnů injekce na ředění krve 🙄
Každopádně jaké máš pocity asi vím.. zažíváme je všechny tady a ber to tak, že si zase o krok blíž k mimi❤️
Dávej vědět ❤️
@Muchomirka Ahoj ahoj😊 tak já čekala na menstruaci a ta přišla dnes v noci💪🏻 takže se 11. Den cyklu objednám na kliniku a snad bude i ovulace🙏🏻 Doktorka právě upozorňovala, že každý měsíc po odběru ovulace být nemusí, tak uvidíme. Čeká mě právě nativní KET, zatím nevím nic bližšího, ale myslím, že se mi progesteron nevyhne🙈 😁
Už bych to hrozně chtěla mít za sebou a mít na testu //🙏🏻
@San09 Neeeeééé
Jak toó? Nemůže být ještě brzo?! Achjo, drž se!
@San09 to snad nee 🤦♀️ to je na nic 😔kazdopadně opravdu bych s panikou vydržela do testu.
Jasné, ještě se úplně nevzdávám, ale moc nadějně to nevypadá
. Třeba se stane zázrak.. je mi z toho smutno
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.