Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@San09 to je mi líto
ale třeba ještě vykoukne, zázraky se dějí.
@S2319 Tak zatím jedu stimulaci 2 den a zatím v pohodě, dneska jsem injekci zvládla na pohodu
Snažím se být v pohodě a bez stresu, ale ve školství to bez stresu moc nejde
Manžel se o mě hezky stará, vždycky když si mám píchat tak mi volá jak jsem to zvládla
V sobotu mam kontrolní UZ, tak jsem zvědavá co se dozvím ![]()
@S2319 a jak dlouho o ní víš a kde ji máš? byla jsi s ní už na operaci?
Ahoj holky, tak já 10 den takto
tak snad to bude dobré
@San09 a kolikátý den jsi?? V CARU mi říkali že čárka se kolikrát objeví až 14 den a prý taky hodně záleží kolikadenní embryo to je ![]()
@sarinkaa Já mám dneska taky desátý den. Test se včerejška.
Tak snad to bude v poho.
V pondělí jdu na krev.
Ahoj holky, je krásně vidět tu vaše pokroky ❤️ a všem samozřejmě moc přeji aby to vyšlo.😍
Doufám, že nevadí když se přidám do diskuze ☺️
S přítelem se snažíme už tři roky, každá z vás to zná, to peklo, když přijdou měsíčky a vy víte, že zas nic.Ale musím říct, že na ty co přišli teď jsem se těšila ☺️ Začli jsme v červnu docházet na gennetu, já předtím operace neprůchodný jeden vejcovod. A tak už jsem se bála, že se nikdy nedočkáme, páč těch problémů, je více, endometrióza, imunita proti spermikum, anti zóna pellucida, co vám budu vyprávět. Co návštěva to šok. Ale aspoň přítel má vše v pořádku spermiogram, genetika.
Avšak přesto všechno neztrácíme naději a doufáme, že to bude mít šťastný konec.Dnes 6den stimulace hormonů a na kontrolnim UT 7folikulek na jednom vaječníku, druhý nula. Člověk si opravdu připadá jak blázen, biologické hodiny tikaji a vše se zdá, že má dlouhé trvání že? Chtěla jsem se zeptat, jak jste zvládali OPU a ET? Mám ztoho trochu hrůzu, teta mě strašila, že se po odběru nemohla ani pořádně vyčůrat, ne že by mě chtěla strašit spíš to myslela dobře. Nemam nikoho s kým bych takové zkušenosti sdílela, tak jsem tu.
Jináč všem vám přeji hodně sil v tom našem boji, aby nám to dobře dopadlo💙
@Deidy také máš zajímavý příběh, který určitě skončí // na testu🤍
Ja teda na odběr nevzpomínám v dobrém🙄 měla jsem odebraných 25 vajíček a rozjel se mi hyperstimulační syndrom, takže jsem skončila na kapačce v nemocnici. Břicho mě bolelo až k žaludku, nechuť k jídlu, bolest až taková, že jsem nemohla chodit vzpřímeně😵💫 potom injekce na ředění krve, takže se ET bohužel odložil a teď mě čeká KET. Příští pátek jdu na ultrazvuk🤍
Jinak pokud chceš nějak vše možné probrat můžeme se spojit třeba přes facebook😊
@Deidy Ahoj. Taky to nemáš jednoduché. Ja bojuji s cystama na vajecnicich asi 6 let a jednou jsem skončila ve spitale na laparoskopii. Už jsem si připadala jak blbec ze porad chodím na gyndu s bolesti břicha. Letos v červnu na pohotovosti s prasklou cystou.
My začali chodit do CARU letos v srpnu. Teď stimuluji 3 den. Zatím se cítím normálně. V sobotu jdu na kontrolní ultrazvuk. Tak jsem zvedavá co mi řeknou a jestli mi řeknou kdy půjdu na odběr.
Držím ti pěsti a dej vědět 😊 ![]()
@Deidy Po odběru dobrý, jediný problém byla zácpa, kdy bylo nepříjemný pořádně zatlačit na záchodě. Po ET jsem necítila vůbec nic, to bylo jako běžný vyšetření. Jinak jsem normálně chodila do práce na 13h směny a v pohodě. ![]()
@Deidy ahojky ja mam ta sebou odběr pred 14 dny a chci te uklidnit hrozně jsem se bala, ale bylo to opravdu uplně v pohodě jeden den takovy mírný nekomfort ale to je vse. Doktor mi rikal, ze pokud je do 10 /15 vajiček riziko hyperstymulačního je minimální.
Bohuzel transfer u me nebyl, protoze v laborce nic nezbylo, ale tento tyden mam za sebou jeste histeroskopii s resekci polypu a taky zadna hruza. v listopadu od znovu stimulaci 🙏Držím moc palce ![]()
@Žabička03 tak dej vědět🤍 ať je co nejvíc vajíček a co nejvíce embryí🤍 a čím stimuluješ? Už se nafukuješ?😁
@S2319 mám Gonal. Tak jako jsem malinko nafouklá 😂 ale jinak v pohodě. 😁Doufám ze vše bude probíhat v pohodě.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.