IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
9.10.23 16:23
@Lotyyy píše:
Holky prosím o vaši zkušneost. Kdy se cca chodí na odběr? A jak to vlastně probíhá před a po? Jde mi hlavně o to, jak to udělat s prací. Jestli můžu pak do práce, nebo ne? Nemám fyzicky naročnou práci, sedím.

Vzala bych si asi být tebou tak den, dva volno, nebo aspoň na ten den… Já byla ráda, že mám klid, a to mám taky sedavé povolání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
9.10.23 16:37

@Rhian jo to určitě udělám, spíš jestli je to tak v pohodě. Týden doma se mi třeba být uplně nechce, ale samozřejmě nevím, co se bude dít a třeba to nutný bude… každopadně doufám, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 17:10

@Deidy tak to držím palce a dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
9.10.23 19:17

@Lotyyy Já si po odběru naplánovala 2 dny volna. Jako byla to pohoda, ale směnu bych klidně i zvládla. A to dělám 13h celý den na nohách. Ale já jsem magor a workoholik, takže já i kdybych neměla nohu, tak do tý práce po jedný doskáču. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.10.23 19:31

@Lotyyy já šla tuším 11 den od začátku stimulky, už přesně nevím. Doporučeno je jeden den klidový režim a tak týden se šetřit😊 ať nedojde ke krvácení. Bylo mi zakázané se i koupat 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.10.23 19:32
@Lotyyy píše:
@Rhian jo to určitě udělám, spíš jestli je to tak v pohodě. Týden doma se mi třeba být uplně nechce, ale samozřejmě nevím, co se bude dít a třeba to nutný bude… každopadně doufám, že ne.

Ono jde i o ten pocit, že prostě dáváš tělu klid a člověk si pak nevyčítá, že pro to neudělal maximum, ale to je takový můj pohled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.10.23 19:06

@Rhian Souhlasím!!! Já byla od začátku stimulace doma, po odběru také protože jsem měla menší komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.10.23 20:00

@nikejsn jeee…to mě mrzí. Už jste se dočkali miminka? Také jsem čekal dlouho jako Vy a nevyšlo mi 7 KETu:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 20:52

@Deidy tak jsem dnes byla na kontrole a v patek jdu na odběr, na pravém vaječníku krásně velké folikuly a na levém max 2 - 3…ale to mám prý způsobeno těma cystama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.10.23 12:01

@Žabička03
Tak se hlavně odběru neboj, já jsem drobátko posera a byla jsem nervózní a úplně zbytečně 😅 Všichni byli moc příjemní a vše proběhlo krásně, že 7folikul máme 6vajicek, zítra se dozvím kolik je jich zralých. Akorad jsem dorazila domů z odběru, jsem akorad ospalá, ale nic víc, vše naprostá pohoda😉 Přítel byl celou dobu, krom odběru, semnou a to mi také pomohlo, že je tam semnou💙Tak ti v pátek budu držet palce a dej vědět jak vám to šlo😉

@9Paja3
Jak si dopadla, myslím na tebe 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.10.23 12:04

@Muchomirka Jak jsi dopadla na UZ? Doufám, že je vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
11.10.23 12:07

@Deidy Tak v pondělí HCG 700. Což je prý dobrý výsledek. Další info budu mít až 23. října. Ale to čekání mě asi zabije 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.10.23 12:32

@Rhian Jůů, děkuju, že na mě myslíš :hug: Včera jsme už viděli srdíčko :srdce: Vypravili jsme se s přítelem oba, protože to taky musel vidět na vlastní oči. Byli jsme dost nervózní, ale ťukalo tam! Jsem teď 6+7, je mi pořád blbě na zvracení, mám zvýšenou teplotu, bolí mě prsa… Ale za týden už můžu vysadit progesteron a prý to pak bude lepší! Za dva týdny už mám kontrolu na gynekologii. Pořád to integruju a pořád je to spíš abstraktní a tělesné. Takový zázrak, že mi v břiše vzniká nový člověk, vůbec nechápu. Jsem doma na nemocenské, do nové práce nenastoupím, tak můžu být v klidu a svém rytmu. A u Tebe všechno dobrý? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.10.23 12:38

Jinak teda na ty nevolnosti mi hodně dobře zabírá heřmánkový čaj (BIO z DM) s medem - tip pro budoucí těhulky, co se nám tu krásně rýsují :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.10.23 12:45

A také se holky moc přimlouvám za to, abyste si dovolily udělat si prostor pro sebe, pro zahojení - při stimulaci, po odběru, i po transferu. Práce počká. Jsou to velké věci, tělo dostává nálož hormonů a musíte vydržet tolik velmi invazivních zásahů v nejintimnějších částech sebe… Dopřejte si na to raději víc času, než míň. Soustřeďte se teď jen na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.