Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Žabička03 jak to u tebe vypada? Uz víš kolik mate? A kdy jdeš na transfer?
Ze 17 se jich podařilo oplodnit 15, uvidíme kolik jich vydrží do pátku než půjdou zamrazit. Na transfer ještě termín nemám. Ještě bude cca 3 týdny trvat genetika u oplozenych vajíček. Ale když jsem to počítala tak by to mohlo byt v první polovině listopadu.
@Žabička03 tak to je krasny počet!! Budu držet palce ať se jich vrátí co nejvíce a určitě nás informuj ![]()
@Lotyyy Tak zamražených jich máme 9 a teď budeme čekat na výsledky genetiky ![]()
@Žabička03 můžu zeptat co je za tím že vám vajíčka zamrazili a dělají genetiku?
@laurine Repromeda to tak děla a u nás je genetika doporučená.
@Žabička03 mě Zlín řekl že vzhledem k me anamnéze, tedy že nemám ani jeden vejcovod tak to dělat nebudou. Tady je jasný problém proč jdeme na umělé, bo jiná cesta nevede.
Uvidíme co krev, jdu tam 1.11.,manžel předtím 27.10.na spermiogram. Doufám že budou oba výsledky dobré a nebude nic bránit IVF.
@laurine moc držím palce🤍 nám genetiku také nedělali. Mám neprůchodné vejcovody.
0
Holky já mam dost. Takže zaprve nemam schvalenou zadost, problém na pojišťovně. Loni sem pojišťovnu měnila a oni si nejsou schopny vyžádat od VZP informaci ze sem nikdy IvF nepodstoupila….
A druhá věc, podstatné horší. Vyslo mi pozitivní anti-HBc dle caru jsem nakažena žloutenkou typu B. Já se tam skoro rozbrecela, jak mužů mít žloutenku když jsem ockovana…. Jela jsem tedy k obvodní a ta ze to jsou protilátky a ty pozitivní být musí, ze žloutenku nemuzu mít když sem ockovana…. Tak mi dělala další testy, ale nechapu to. Jakto ze teda pritel to má negativní a očkovany je taky? P
@Lotyyy Nene😓 to mě tak mrzí! Ale znáš to oni mají na všechno čas😡
A nemohlo se stát, že by to vyšlo falešně pozitivní? Je to zvláštní🙈
Holky chci se zeptat od dneška budu zavádět progesteron čípky, jak jste na ně reagovali? Bylo vám něco?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.