Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muchomirka píše:
@Rhian Jůů, děkuju, že na mě myslíšVčera jsme už viděli srdíčko
Vypravili jsme se s přítelem oba, protože to taky musel vidět na vlastní oči. Byli jsme dost nervózní, ale ťukalo tam! Jsem teď 6+7, je mi pořád blbě na zvracení, mám zvýšenou teplotu, bolí mě prsa… Ale za týden už můžu vysadit progesteron a prý to pak bude lepší! Za dva týdny už mám kontrolu na gynekologii. Pořád to integruju a pořád je to spíš abstraktní a tělesné. Takový zázrak, že mi v břiše vzniká nový člověk, vůbec nechápu. Jsem doma na nemocenské, do nové práce nenastoupím, tak můžu být v klidu a svém rytmu. A u Tebe všechno dobrý?
No tak to je paráda, moc gratuluju! ![]()
Měla jsem to úplně stejně, pořád jsem tomu nemohla uvěřit, a s každou další kontrolou jsem koukala jako zjara, prostě zázrak ![]()
Děláš dobře, buď v klidu, jestli ti začnou nevolnosti, já byla tři měsíce ráda, že existuju ![]()
Já v pohodě, už je teda pro mě problém v podstatě cokoliv, co vyžaduje nějaký aktivnější pohyb, jsem neohrabaná, unavená a jen mě těší, že v tomhle stavu nemusím zažívat letní vedra.. ![]()
@Rhian Jóó, je to neuvěřitelný - a člověk si to asi bude umět představit pořádně, až tady to miminko fakt bude
Týjo, a Tobě už se to blíží! Kdy máš termín? Uteklo Ti to?
@Rhian Týjo a tři měsíce, jo? No potěš koště
A v jakém týdnu Ti nevolnosti skončily? Po prvním trimestru až? A pak už dobrý!? Dobrý, žejo? Žejo?!! ![]()
@Deidy moc děkuji, přesně tohle jsem potřebovala slyšet a už jsem klidnější
v pátek určite dám vedět. Jsem ráda ze je tu někdo, kdo je na tom stejne terminove jak ja
Kdyby jsi chtela mohly bychom si psat na messengeru ![]()
Krásné odpoledne všem ráda bych se k vám jako nováček přidala právě sem druhý den stimulace při IVF. Všem moc gratuluji a doufám, že se brzo taky dočkáme ![]()
@Nan0
držím palce, ať vše probíhá v pohodě a v klidu, já stimulaci měla na pohodu, nic jsem nepociťovala, až na citlivá prsa, respektive bradavky, ale jinak v pohodě
dnes stimuluji 9 den a v pátek jdu na odběr ![]()
@Muchomirka píše:
@Rhian Týjo a tři měsíce, jo? No potěš koštěA v jakém týdnu Ti nevolnosti skončily? Po prvním trimestru až? A pak už dobrý!? Dobrý, žejo? Žejo?!!
Mně skončily až nějak s koncem toho 1. trimestru, ale je to individuální, někomu blbě moc není, někomu třeba celou dobu, ale většinou se říká, že v tý první třetině to přejde ![]()
Jinak termín mám 7.12.
@Žabička03
Tak to je super no já dneska cítím divně podbřišek a teda každý den mě bolí hlava, ale na migrény trpím všeobecně takže snad to přejde 😁
Budu na tebe v pátek myslet ať to proběhne co nejlépe 🙂 pak dej vědět jak si dopadla já jdu v sobotu na ultrazvuk tak uvidím jak to bude vypadat u mě 😁
@Nan0 ja měla migrenu cca 4 den stimulace večer, ale dala jsem si 2 paraleny a šla hned spát ![]()
Moc děkuji, určo dám v pátek vědět ![]()
@Žabička03
Stimuluju Gonalem a Pergoverisem k tomu ještě večer injekce na ředění krve 🙂 tak je to takové výživné ale co bysme pro výsledek neudělaly ☺️
@Nan0 ja měla prvních 5 dní jenom gonal, pak jsem dostala na 4 dny cetrotide a dneska rano jsem pichala posledni gonal s cetrotide a jeste dneska vecer jednu injekci a zitra uz nic a v patek na ten odber. A muzu se zeptat kam na kterou kliniku chodis?
@Žabička03
Joo já potřebovala trošku víc hormonů neměla jsem úplně dobrou diagnózu ☺️ možná aj proto ty projevy ☺️
Do Brna - Repromeda a kam ty nevím zda si již zmiňovala ale je tu moc informací…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.