IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
579
20.10.23 17:55

@laurine ahoj, genetické vyšetření je indikované buďto u častých potratů nebo z důvodu věku. Tam je myslím součet věku rodičů nad 70. Ale jistá si tím nejsem.
@Lotyyy pokud si očkovaná, tak protilátky mít musíš. Jinak to očkování už není funkční. Jsou dva druhy protilátek, které se zjišťují. IgG jsou paměťové. Ty jsou pozitivní buď po prodělane infekci nebo po očkování a pak IgM a ty když jsou pozitivní, tak to znamená, že tu zloutenku máš prave teď. Nechce se mi věřit, že by ten doktor nevyhodnotil správně, že si byla očkovaná, ale kdyby si měla pozitivní IgM, tak Te pošle rovnou na infekční kliniku.. Nevím. Je to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.10.23 13:42

Holky jak jste kdo na tom?🤍
Já dnes byla na KET🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.23 13:50

@laurine určitě to bude v pohodě a vše dobře dopadne, držím pěsti a ozvi se jak jste dopadli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.23 13:52

@S2319 ja předevčírem měla poslední progesteron a v pohodě, jako bych nic nebrala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.23 13:55

@S2319 my čekáme na genetiku bublinek, výsledky by jsme měli vědět cca za 2 týdny a transfer cca na začátku prosince, pokud bude vše v pořádku.
Tobě držím pěsti a ozvi se, jak se cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.10.23 14:03

@Žabička03 jee taky moc držím pěsti, ať vše dobře dopadne😊 kolik máš embryí?

Já teda ze začátku bojovala s progesteronem, pálela mě po něm pochva a výtok mám po něm taky hezkej teda😵‍💫 měla jsem chvíli pocit, že dostanu mykózu. Dnes mě dr uklidnil, že je vše v pořádku. Progesteron prý vysušuje a může způsobit pocit mykózy.
Jinak transfer byl hrozně rychlý, zavedl zrcadlo, přišel embryolog a bublinka byla tam🥹 10 minut jsem si poležela a už jsem doma v klidu. Snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.23 15:20

@S2319 máme zamražených 9 bublinek :) ale to čekání je dlouhý :D ale zítra jedeme s manželem na wellness, tak aspoň chvilku budeme myslet na něco jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.10.23 16:09

@S2319
ahojky, tak já jsem přesně o týden jak Žabička03, takže teď čekám do pátku na potvrzení zamražení a odběru na genetiku, navíc já měla jen 2 vajíčka což nervy mám na pochodu jak to dopadne:) progesteron ještě zavádím a taky se už těším na konec :) do toho si stále píchám injekce proti srážlivosti a moje břicho je už jako jehelníček :mrgreen: transfer tudíž taky v prosinci, tak snad kouzlo Vánoc zapracuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
25.10.23 17:57

Ahoj holky, nezbyl Vám prosím některé Menopur?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.10.23 20:59

@Žabička03 krásné číslo! No vidíš, tak oba vypněte a užívejte :andel:

@Nan0 jee ale tak třeba to jsou bojovníci :andel:
A snášíš progesteron dobře? Ano injekce píchám taky a každou další injekcí to snad bolí víc a víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.10.23 22:49

@S2319 progesteron jako takhle samozřejmě mi vadí jak vytíká :? Naštěstí úplně jiný komplikace nemám a přesně injekce mě přijde že ty jehly jsou tupější a tupější..při představě, že si to pak budu víceméně píchat taky pravidelně tak jsem zvědavá jak to zvládnu tak dlouho :lol:
Ano věřím tomu, že jsou to siláci a vše zvládnem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
27.10.23 22:30

Ahoj holky, prosim kolik jste měli výšku sliznice před Et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.10.23 08:48

Ahojte holky, chci se zeptat zkoušeli jste někdo TČM před nebo při ivf? Konkretne akupunkturu, bylinné směsy? Ted před druhým ivf jsem začla a mám z toho dobrý pocit, jen zajímá mě jestli někdo má taky zkušenost a jestli bylinky užíval i při stimulaci? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
28.10.23 09:22
@celine48 píše:
Ahojte holky, chci se zeptat zkoušeli jste někdo TČM před nebo při ivf? Konkretne akupunkturu, bylinné směsy? Ted před druhým ivf jsem začla a mám z toho dobrý pocit, jen zajímá mě jestli někdo má taky zkušenost a jestli bylinky užíval i při stimulaci? 😊

Ahoj, já jsem chodila dlouhodobě na akupunkturu a brala jsem i byliny, u stimulace myslím jen akupunkturu, a po transferu už ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.10.23 17:30

@Lotyyy ahojky ja mela vysku sliznice 8,5 na posledni kontrole pred transferem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.