IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
22.11.23 16:30

KET 11/12.2023

Ahoj ženy, je tady někdo koho čeká přelom 11/12 KET? Mně volali dnes z centra, že máme 6 geneticky zdravých embryí. Kolik si jich nechávat zavést 1 nebo 2? Těm co se zadařil první KET, co jste dělaly pro podporu uchycení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
22.11.23 16:49

@Lotyyy tak hlavně aby byly dobré a i po oplodneni bylo co k zavedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
24.11.23 07:15

Dnes jdu na kontrolu a uvidí se kdy půjdu na OPU. Jsem nervózní. Furt mi to šrotuje v hlavě. A mám strach i z narkózy. Naposledy jsem se jim vzbudila ještě na sale těsně po laparo bez injekce od bolesti a bolelo to jak ďas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
24.11.23 10:57

Tak OPU v úterý. Vlevo 7 foliku a vpravo je vaječník prý vysoko, spodem nebyl skoro vidět. Takže nevím jestli při OPU bude přístupný a bude možný odběr i z toho pravého. Tak doufám že ty z toho levého budou dobré vajíčka. Mám obavy :,(
Držte pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
24.11.23 11:12

@laurine musíš věřit že to dobře dopadne :srdce: ale chápu jak je to těžké. budu ti v úterý držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.11.23 12:43

@Deninka87 ahoj, pokud si nikdy nebyla, tak bych dala jedno. Dvě bych možná dala, kdyby se už několikrát nezadarilo. Dvojčata jsou možná na první pohled cool, ale je to na prd pro tělo, pro porod a i pak hodně náročný po narození.
No a už jsem to tu psala. Jedna moudra paní mi kdysi řekla, že vajicko se líp uhnizdi u zamilovaného a šťastného člověka:). Takže hned po zavedení naplánovat nějakou romantickou večeři nebo výlet, nejlíp dovolenou. Jednak se uvolnis a občas se Ti podaří na to nemyslet a jednak se Ti uvolní do těla ty správný hormony a vajicko bude vědět, že ho chceš :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
24.11.23 12:49

@Lotyyy jj je to těžké. Po dvou mimodeloznich mám obavy jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
24.11.23 13:01

@laurine ty jsi měla ale z přirozeného početí, ne? nebo po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
24.11.23 13:45

@Lotyyy z přirozeného 2× mimoděložní. Ale nikdy nevíš po IVF, v papírech tím taky hrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
24.11.23 13:48

@laurine bohužel hrozí no :( ale věřím, že to vyjde :) právě, že to přirozeně nešlo a zůstalo to ve vejcovodu, tak teď to klapne. Musíš věřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
24.11.23 13:58

@Lotyyy já doufám. Moc času do 40tky nezbývá a taky pak už by mi zbyl jen jeden pokus. Snad vycucnou co nejvíce a bude z čeho vybírat a kdyby třeba i zamrazeni. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.11.23 14:00

@Myska1984 děkuji moc za hezkou odezvu :kytka: Jedno dítě už mám, já sama jsem z dvojčat, tak by mi nevadila možnost mít je taky. Je pravda, že KET jsem ještě nikdy neměla, tak by bylo rozumnější zavést si jedno a v případě neúspěchu dvě. Děkuji moc za tip, nějaký prodloužený víkend vymyslíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
27.11.23 12:50

Již zítra OPU.
Jaké jste pak brali léky po transferu?
Furt se dává Utrogestan?
A je u něj furt strašák s nárůstem váhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.11.23 09:03

Tak dnes po opu a odebrali šest vajíček. Doufám že budou dobré a budou schopné i po oplodnění a pro ET. Držte pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
28.11.23 09:34

@laurine já po transferu beru utrogestan 2-2-2 v Caru mi predepsali na 15 dni a pal ze konec, moje dr ale chce abych to brala dal, je to prý lepší :nevim:. Na Et bys měla jít tedy v neděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.