Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@laurine a nevolala jsi tam? Já si volala hned v 7 rano v den transferu, než sme vyrazeli z domova abych věděla
@Lotyyy nevolala, nestraš mě. Tak snad by volali kdyby byl problém. Což furt doufám že ne vše cajk. Nechci ani pomyslet že by se něco s nimi stalo
@laurine mě to řekli ať si zavolam v den transferu zdali je vse ok. Tak to by ti asi taky řekli
pripadne by volali oni, držím palce, je to rychlovka uvidís ![]()
@Lotyyy jsme tu a cekame a nikdo neřekl nic že by něco bylo špatně.
@laurine bude to dobryy, me doktor rika, ze se to ani nestava( bohuzel vyjimecne ano). Ted jen verit ve vanocni zazrak ![]()
@laurine píše:
@Lotyyy jsme tu a cekame a nikdo neřekl nic že by něco bylo špatně.
Tak jedno budou zavádět už čekám na pokoji. Druhe je stejné kvality 8 buněčné a to třetí je 5 buněčné. Ty dvě tedy ještě budou kultivovat a uvidí přes víkend jestli budou moct některé pak zamrazit kdyby náhodou.
@Emma N píše:
Ahoj, dnes jsem byla na KET. Přeji všem ať se nám klapne. ❤️
Držím pěsti
@laurine tak super!! Dneska si dej oddych, já po transferu hodně krvacela a odpocivala. A ty dvě to dozenou a budete mít zásobu ![]()
Holky já byla dnes na UZ, vse v poradku. Mame
a jsem tedy 6+5 dle MS a odpovídám 6+4…. Tak snad uz bude vse v poradku ![]()
@laurine píše:
Jj jdu na transfer 3 denního. Říkali že do 5-6 dne by se venku mohli stát že se třeba přestanou vyvíjet. A děloha je pro ně lepší.
Držím pěsti 🍀 budeš dneska odpočívat? já jdu na transfer zítra. Snad tam na nás budou pořád čekat.
@Anonymní píše:
Držím pěsti 🍀 budeš dneska odpočívat? já jdu na transfer zítra. Snad tam na nás budou pořád čekat.
Jj zašli jsme si na oběd a teď ležím doma. Tedy snažím se.
Jak holky fungujete po ET? Jako fyzická aktivita nic a ani sex, to je jasné. Jinak máte 14 dní do testu leharo? Jako budu na neschopence ale dělám na notasu z domu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.