IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
10.12.23 11:21

@laurine špinění nemusí znamenat nic špatného, může jít o zahnizdovani nebo trochu krvácíš z překrvení sliznice. Lež, buď v klidu a věř v to nejlepší, i když to není snadné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
10.12.23 12:00

@laurine také jsem byla v pátek na paralenech, všude jsem četla že 500 paralen po 6ti hodinách je v pohodě :) tak at je ti brzy líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.12.23 13:56

@laurine ahoj, to může být těhotenský příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
12.12.23 11:51

Takže 11 den od ET a test nic :,( Obávám se že je to ztraceno. To spineni, test negativní :,(
To budou smutné Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.23 07:29

Jsem 11 den po ET třídenního embrya. Od neděle mám pozitivní TT, které sílí. V pondělí dopoledne jsem začala hnědě špinit, večer jsem špinila už krví a trochu krvácím do teď. Ale je to málo, víceméně jen když jdu na WC, stačí mi intimka.. bolí mě v podbřišku, jako by každou chvíli měla přijít menstruace.
Včera jsem si nechala odebrat HCG a je 27. Tak uvidíme podle dalších výsledků krve…
V CAR mi řekli, že testuju moc brzo (to samozřejmě vím, ale já nedokážu vydržet). A když vyloženě hodně nekrvacim, tak nic a stejně by ještě nebylo nic vidět na ultrazvuku..
Beru Amelgen 2× denně a Estrofem 2×denne.

Prosím, měl to někdo podobně, že špinil/slabě krvácel, měl pozitivní testy a bylo to prosperující těhotenství? Děkuji, M.

• Citovat
  • Upravit
13.12.23 10:27
@Anonymní píše:
Jsem 11 den po ET třídenního embrya. Od neděle mám pozitivní TT, které sílí. V pondělí dopoledne jsem začala hnědě špinit, večer jsem špinila už krví a trochu krvácím do teď. Ale je to málo, víceméně jen když jdu na WC, stačí mi intimka.. bolí mě v podbřišku, jako by každou chvíli měla přijít menstruace.
Včera jsem si nechala odebrat HCG a je 27. Tak uvidíme podle dalších výsledků krve…
V CAR mi řekli, že testuju moc brzo (to samozřejmě vím, ale já nedokážu vydržet). A když vyloženě hodně nekrvacim, tak nic a stejně by ještě nebylo nic vidět na ultrazvuku..
Beru Amelgen 2× denně a Estrofem 2×denne.Prosím, měl to někdo podobně, že špinil/slabě krvácel, měl pozitivní testy a bylo to prosperující těhotenství? Děkuji, M.

Ahoj, musis pockat pokud se krvaceni rozjede, nebo ne. V Caru by ti meli dat prasky na udrzeni plodu a zastaveni krvaceni. Ja to mela podobne. Desaty den sem zacala spinit a pomalu se to stupnovalo az do velkeho krvaceni a potrat. Trvalo to asi 3 dny. Test sem mela taky takoveho ducha a pak pomalu slabnul, bylo to biochemicke.
Verim ze to ale u tebe tak neni, protoze spousta holek spinila a bylo to v poradku, ted je jen na plodu, jak se udrzi. Hlavne lez a odpocivej, noc nedelej. Drzim palce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
13.12.23 11:30

Tak už je to trochu víc a rudejsi. Sice pořád jen intimka a jen když jdu na toaletu (špinění je už od neděle). Špinila jsem vždy před MS, ale už Xdni před MS mě bolelo břicho a záda. Teď necítím vůbec nic.
Jaké prášky vám v CAR dávali na udržení a zastavení krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
13.12.23 12:38

@laurine Kup si Ascorutin, je to v podstatě asi silnější vitamin C, když jsem krvácela, vždycky mi doporučili si ho brát (po telefonu doktor v CAR i na pohotovosti), klidně několik denně, působí proti krvácení

A Utrogestan nebo něco podobného předpokládám, že už bereš, víc se toho udělat nedá.
Může to být třeba hematom, takže hlavně klid a uvidíš. Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
13.12.23 13:16

@Rhian Ascorutin už zobu, ten mi doporučili. Jinak zavadim 2× denně amelgen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
14.12.23 13:27

Tak se MS pěkně asi rozjíždí. Je to jiné než dřív ale už fakt silnější. Zítra ráno jdu na krev, ale nečekám, že by mě potěšil pozitivní zprávou :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
15.12.23 18:02

Takže nic holky :,( :,( MS v plném proudu, HCG 0.5
Takže se nezadarilo.
V plánu je v lednu KET, jako nativní cyklus. Bude lepší embryo 5 denni A kvality. Teď bylo 3 denní a kvalita Ackova nebyla.
A teď bylo vše špatně, svědění (kvasinky), horečky od soboty a celkově mi bylo zle. Doktor říkal že embrya nesnášejí dobré vysoké teploty.
Tak doufám že leden klapne. :andel:
Držím vám všem pěsti těm co se již zadařilo i těm co je teprve ET či KET čeká :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.12.23 11:31

Cenik

Ahoj holky dlouho sem se tu neukázala nějak sem neměla náladu mám dotaz s přítelem sme se rozhodli pro umělé oplodnění na klinice Cube mate prosím vás někdo aktuální ceník teto kliniky nebo planujete někdo navštívit tuto kliniku v nadcházející roce děkuji za info a všem držím palečky at vám to vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.12.23 15:14

Athen88 Ahoj, aktuální ceník nemám, ale budu si o něj psát po novém roce. Budeme se pomalu chystat na KET, dceři bude v únoru rok, tak skočíme po hlavě do druhého🙈 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.1.24 20:26

@Katka1912 super když budeš vědět ceník dej mi vědět zajímá me to a držím palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
16.1.24 00:00

@Katka1912 Ahoj, Máme to stejně, jen v dubnu. Jediný, co potrebuju ještě dovyresit je kojení. Což mě hodně mrzí, ale není jiná cesta :roll:
Držím moc palečky a budu ráda, když se občas napíšeš, jak to u vás probíhá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.