IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
19.1.24 14:18

@Myska1984 Ahoj, jeee tak to jsme na tom ale úplně stejně🙈 😊 S CARem už jsem řešila, zda můžeme v březnu na to jít a také jsme se „zasekly“ na kojení. Teď mám hrozné dilema, zda dceru na roce odstavit kvůli druhému mimču, nebo jí dopřát čas, až ona sama bude chtít skončit. Máme sice dva sněhuláčky, tak moc doufáme, ale dceru máme po 7 letech a kdoví, jak dlouho to bude trvat teď🙈 I já vám budu moc držet palečky🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
19.1.24 14:34

@Katka1912 Na nás čekají ještě 3 a celkově od rozhodnutí mít dítě to trvalo 4 roky, takže vzhledem k našem věku ( tou dobou už oba přes 40) se smiruju s tím, že prostě rok kojení stačí. Protože vzhledem k jeho kozomilstvi jsem si jistá, že sám od sebe by se toho nikdy nevzdal 🤣 🙈. Ale je mi to hodně líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.1.24 19:12

@Myska1984 My máme dceru na 3. transfer, tak teď budeme věřit, že budou stačit 2 pokusy🙈 😊 Nám je oběma 35 let, není to hrozné, ale i tak chceme co nejdříve a hlavně bychom rádi, kdyby od sebe děti nebyli moc daleko, ale člověk míní no🙏 😊
Právě teď hodně bojuju se sebou, škoda, že to musí takhle člověk řídit a časovat místo přírody…co naplat🙏 A vy jdete už tedy určitě v dubnu na věc?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.1.24 19:14

@Athen88 Ahoj, ceník jsem poslala do SZ, snad se zobrazí👍 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
20.1.24 20:31

@Katka1912 určitě v dubnu udělám pokus o odstavení. A asi na začátek května si dám termín na konzultaci a všechno neplánujeme. Nemám zatím ani cyklus, tak nevím, jestli na něj bude chtít dr čekat nebo ne. Můžu být na jaře taky nemocná, tak se to může posunout i o to. Je tam hodně proměnných. Takže neplánujeme, spíš to budeme brát bod za bodem a první je přestat kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.1.24 15:23

@Myska1984 Jasně, chápu😊 Mně přijde zatím líto jí ty prsa upřít, když na ní tak koukám, tak počkám, až oslavíme rok a s manželem se nějak rozhodneme no🙈 Manžel by chtěl ale co nejdřív na KET, jenže to se mu to říká😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
6.2.24 10:38

Můžu se zeptat, absolvovala některá kryoembryotransfer v nativním cyklu bez jakýchkoli léků či hormonů?
Po transferu se berou jaké leky?
Včera mi začla MS, k dr jdu 14.2.a uvidí se jak se to naplánuje a jak to bude vypadat skrz případný transfer.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.2.24 17:17

@LaVida
Moc děkuji za povzbuzující zprávu :) je hezké něco takového číst :)
Pořád v to doufám, CPU se vitamíny, dokonce jsem si pořídila i Peruánskou ředkev v prášku, ale to se fakt nedá, je to humus :D
Tak jsem říkala, že to zkusím v tabletách :)
Budu pro to zkoušet vše :)
Ještě jednou moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.2.24 17:17

@LaVida
Moc děkuji za povzbuzující zprávu :) je hezké něco takového číst :)
Pořád v to doufám, CPU se vitamíny, dokonce jsem si pořídila i Peruánskou ředkev v prášku, ale to se fakt nedá, je to humus :D
Tak jsem říkala, že to zkusím v tabletách :)
Budu pro to zkoušet vše :)
Ještě jednou moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
12.2.24 12:00
@laurine píše:
Můžu se zeptat, absolvovala některá kryoembryotransfer v nativním cyklu bez jakýchkoli léků či hormonů?
Po transferu se berou jaké leky?
Včera mi začla MS, k dr jdu 14.2.a uvidí se jak se to naplánuje a jak to bude vypadat skrz případný transfer.
Díky

Prosím o vyjádření. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.24 13:50

@laurine Ahoj, měla jsem KET v nativu přesně před rokem. Po jsem až do konce 3 měsíce brala Progesteron Besins, jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
1521
12.2.24 14:02
@Anonymní píše:
@laurine Ahoj, měla jsem KET v nativu přesně před rokem. Po jsem až do konce 3 měsíce brala Progesteron Besins, jinak nic.

Takže to klaplo na jedničku. A na první pokus KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.24 14:18

@laurine Ano, přesně tak. První IVF, první pokus KET a v říjnu se nám narodila dcera :srdce: ještě máme jednoho mrazáčka. Nepřišli nám na problém, ovulace, vejcovody, spermie, genetika, imunologie…vše v pořádku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
469
12.2.24 14:51

@laurine jamela taky jen Amelgen( progesteron) a jsem 33. tt :) :srdce:. Bylo mi receno, ze nativ a bez leku transfery jsou uspesnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
12.2.24 20:20
@Anonymní píše:
@laurine Ano, přesně tak. První IVF, první pokus KET a v říjnu se nám narodila dcera :srdce: ještě máme jednoho mrazáčka. Nepřišli nám na problém, ovulace, vejcovody, spermie, genetika, imunologie…vše v pořádku :nevim:

Tak já nemám vejcovody vůbec. Takže jinak to nejde. Před Vánoci IVF nevyšlo, tak teď KET, ve středu jdu na kontrolu jak to vypadá a kdy by se mohlo zavést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.