IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
23.2.24 15:48

@Muchomirka moc gratuluju, jsem ráda, že ti to vyšlo! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
23.2.24 16:18

@Muchomirka gratuluji :srdce:
Diky moc, doufám že to bude dobré. Jj zavadim 2× amelgen. Polehávám a snažím se na to nemyslet. Ale všechny víme že to úplně nejde že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
23.2.24 16:32

@Rhian Děkuju moc :srdce: Bude to holčička. Vesele kope a všechny výsledky jsou ukázkové.
Taky jsem na Tebe myslela, jestli už je miminko na světě nebo ještě ne a jestli je vše v pořádku!? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
23.2.24 16:36

@laurine Děláš přesně to, co je za mě nejlepší. Dobře, že nejsi v práci a máš na celý ten velký proces prostor. Aspoň ty první tři dny (zavrtávání) je dobré se šetřit. A pak už zbývá jen čekat. Nemyslet na to nejde, to je jasné, to je hrozný mýtus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
23.2.24 17:26

@Muchomirka jj přesně tak, nemyslet nejde. Snažím se krom vaření nic nedělat. Máme jarní prázdniny takže jsem se synem doma. Ale pomáhá je šikovný.

Gratuluji k holčičce, tu bych si moc přála k tomu 11 letému drakovi :srdce: Ale hlavně ať se to podaří a je zdravé, byť kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.2.24 04:57
@Muchomirka píše:
@Rhian Děkuju moc :srdce: Bude to holčička. Vesele kope a všechny výsledky jsou ukázkové.
Taky jsem na Tebe myslela, jestli už je miminko na světě nebo ještě ne a jestli je vše v pořádku!? :hug:

Moc gratuluju, tak to budete mít jarňátko :*
My jsme si našeho chlapečka dovezli z porodnice domů na Štědrý den. Porod byl takový náročnější, a novorozenecký screening nám zachytil nevyvinutou štítnou žlázu, takže denně dáváme Euthyrox ve stříkačce do pusinky a jezdíme na kontroly, jinak je ale všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
24.2.24 08:11

@Rhian takže opravdu veselé vánoce :srdce:
Tak ať se to vašemu synkovi brzo zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
24.2.24 09:33

@Rhian Jůů, tak už máte miminko doma :srdce: Týjo, uteklo to, viď. A porod náročnější? Taky se trošku bojím, člověk nikdy neví, co se bude dít 8o Budeme mít dulu a rodit ve Vyškově - tam jsou pro přirozené porody. Termín mám na konci května - přijde mi super rodit do léta. A zvládáš všechno dobře?! Starost o miminko, svoje hojení, kojení? Bylo/je to pro Tebe náročné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.2.24 11:06

@laurine Děkuju :srdce:

@Muchomirka Ztratila jsem při porodu placenty hodně krve, šili mě na sále, dva dny mi dávali transfúze, takže dlouho trvalo, než jsem nebyla jako zombie, asi tak měsíc jsem se dávala do kupy a pak jsem musela na revizi dělohy :lol:
Do toho nám po pár dnech doma volali kvůli té hypotyreóze, okamžitá hospitalizace na Vinohradech a x dalších vyšetření, takže to bylo i psychicky dost náročné, ale postupem času se to zlepšilo, moje fyzické síly i psychika, takže teď už je to i s blížícím se jarem tak nějak všechno veselejší a náš brouček je fakt sluníčko :)

Držím palce na porod, je super, že máš dulu, já měla porod nakonec vyvolávaný, no není to úplně ideální, ale 10 dní jsem přenášela a taky jsem měla už zakalenou plodovou, takže bych si to jinak netroufla (a zkoušela jsem teda na vyvolání kde co z těch přírodních možnosti včetně napářky třikrát denně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
24.2.24 12:04

@Rhian to sis tedy zažila. Fyzicky se člověk zbrcha, ale psychicky to trvá.
Proto jsme po synovi dlouho nechtěli, tedy já, nejprve zvon neúspěšně a nakonec šel kleštěmi. Raději nebudu ani popisovat do detailu. Ale pos… to mladá doktorka, která tam byla na zaučení nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
24.2.24 12:31

@Rhian Teéda, posílám veliký obejmutí :hug: Hlavně, že už je Ti líp a za chvilku už se budete jen radovat ze sluníčka. Ten porod je fakt hraniční zkušenost - dřív jsem se na něj těšila a teď mám jen velkou pokoru a radši ani nedutám 8o :D Přenášení musí být velká zkouška důvěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.2.24 13:45

@laurine Ty jo, tak to sis taky užila! 8o To pro mě byla největší hrůza, takový ty vážně drsný porody, ale člověk prostě musí věřit, že je v dobrých rukou, i když občas slyší takové věci.. jinak je to k zbláznění. To samé s IVF, prostě jsem věřila, že všechno bude dobré a ty lidi ví, co dělají.

@Muchomirka No, důvěra… Přiznám se, že k tomu taky přistupuju s velkým respektem, ale nemůžu říct, že bych se dokázala tak vyzenovat a dát si třeba domácí porod.. nebo se přít s porodníky, že ještě počkáme.. prostě to nějak nemám v nastavení. Ostatně tahle zkušenost mi v tom moc nepomohla, taky radši nebudu zacházet do detailů, nechcem tady holky děsit, ale pozitivně motivovat :D on pak stejně člověk vzpomíná na to hezký, když ti pak skřítka dají na prsa a to je všechno, na čem záleží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
24.2.24 17:04

@Rhian To máš pravdu, nejdůležitější je to malé zdravé miminko které si potom všem odneseš domu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
26.2.24 11:47

Holky vydrželi jste a držíte s testováním pred kontrolou u Dr?
Jako ještě je brzo, je to 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.2.24 11:03

@Katka1912 děkuji našla sem ale nejde to moc vidět je to maznute ale i tak dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.