IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
16.2.24 10:28

@nikejsn ahoj, tak jak dopadl ET? Doufám, že vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.2.24 22:39

@laurine no, ke kazde stimulaci je myslím 1 ET nebo KET zdarma. Ale nevím, jestli je to na pojišťovnu (tím pádem to už asi po 40 nebude platit) nebo akce tě kliniky. Jezdíme do Olomouce na IVF clinic. V Brně jsme předtím nepochodili a nelíbil se nám přístup.
Jasně, jediný co vadí je teplota na 38. Takže kdyztak vzít Paralen. Ten jedinej se může. Jak Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
18.2.24 13:27

@Myska1984 horečky naštěstí vůbec. ATB jsem brala 3 dny, dr. z CAR říkal že celých 6 dní nebrat. Včera jsem měla ten třetí prášek, KET je ve středu. Jeste trochu kašlu ale jinak se cítím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.2.24 16:57

Ahojte děvčata :) po 6 letech snažení.. 4 mimoděložní následně torze pravého vaječníku a neprůchozí levý vejcovod. A teď z té lepší strany.Od pátku začínám stimulaci ale nevím proč mám strašný strach. A tak našla jsem tuto skupinku a ráda bych si o tom s někým popovídala a třeba vyslechla nějaké rady.Budu moc ráda když mi kterákoliv napíše. Bohužel nemám nikoho kdo by tuto situaci pochopil a tak to zkouším tady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.2.24 17:50

@Miška1709 já svoji první stimulaci postoupila na podzim. Měla jsem také strašný strach, ale nebylo to vůbec hrozný :hug: neboj, určitě to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.24 17:51

@Miška1709 Ahojky, poslala jsem Ti soukromou zprávu :hug: Mám tady rodinu a ne všichni vědí čím jsme prošli :?

• Citovat
  • Upravit
1521
18.2.24 19:30

@Miška1709 úplně ti rozumím. Taky nemám s kým to probrat. Ne každá z nás asi verejne řeší co podstupuje a co vše to obnáší. Proto taky je to fajn si moc „povykládal“ a sdělit si to navzájem.
Držím pěsti aby vám to vyšlo. Věřím že letošní rok bude lepší a vyjde to. :hug:
Nás čeká ve středu KET, taky mám strach, ale doufám a moc si přeju aby to vyšlo, nám všem tady které to podstupujeme. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.2.24 20:04

@laurine Přesně tak moc se mi o tom také psát nechtělo ale zkrátka to muselo ven :lol: Já budu asi za úplnou blbku ale těm zkratkám nerozumím co je to to KET?? :lol: :think: Všem přeji úspěšný rok..moc dobře vím co je to toužit po tom malém uzlíčku. Budu držet palečky ať to vyjde :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
18.2.24 20:10

@Miška1709 my máme doma z IVF už jednoho 11 letého puboše :)
Před Vánoci jsme šli do IVF znovu po 2 mimodeloznich kdy mi vzali oba vejcovody, a taky odešlo tehu i samo během těch dlouhých let, tak to jinak neslo než jít znovu do IVF. Bohužel před Vánoci se nepovedlo a teď ten KET je transfer zamrazeneho embrya z té stimulace před Vánoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.2.24 20:10

@Mall126 Já pořádně ani nevím jak to bude. Měla jsem doktora a ten mě připravoval skoro třičtvrtě roku najednou ale už neordinuje :nevim: a teď mě přeřadili k jiné doktorce a šup šup hned jsme začali :srdce: jsem z toho celá vyjukaná. Pořádně jsem se jí ani nestačila na nic zeptat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.2.24 20:24

@laurine Tak to gratuluji 11 let to už je velký kluk :srdce: no a děkuji. Já myslela že KET je to nějaký druh IVF :lol: Je něco co bych mohla udělat aby to vyšlo?? Nebo spíš nedělat abych to nepokazila? Vím že jsou to asi hloupé otázky ale pořád si o tom čtu a všude píší něco jiného :nevim: asi bych měla vypustit ale nějak to nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.2.24 22:16

@Miška1709 ahoj, hezký jméno 🤣 🙈.
Moc Ti držím palce. Já už to mám taky 3× za sebou a skoro ročního prcka doma a chceme do toho jít ještě jednou.
Stimulace se neboj, sice jsou to injekce, ale jakmile to párkrát zvládneš, tak už Ti to ani nepřijde. V rámci stimulace jsem neměla moc žádný problémy. Odběr vajíček je s prispanim, takže o tom vůbec nevíš. Takže toho se taky bát nemusíš:). Po odběru si naplánuj klid. V ten den rozhodně ne do práce. No a pak už bude pořád jen čekání.. Tam je každá rada drahá. Důležitý se je z toho nepo.. 🙈. Každopádně kdosi chytrej mi kdysi řekl, že miminko chce být u stastnyho člověka a ty hormony štěstí prostě při zahnizdovani cítí. Takže až ti pak budou dávat to embryjko, tak nejlíp s partnerem hned odjet někam na pár dní a tam si užívat sebe navzájem a být šťastná :srdce:.. a vykaslat se na testování dřív než je doporučeno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
22.2.24 11:58

Holky včera jsem byla na KET. Držte pěsti ať se zadaři s miminecko se uchytí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
23.2.24 09:18

Holky trochu mě občas píchne v podbřišku, doufám že je vše v pohodě. Snažím se odpočívat a jsem doma. S šéfem kterého mám by se mimisek neudržel, proto jsem doma.
Doufám že to píchání je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
23.2.24 15:44

@laurine Mně taky dost píchalo a všelijak to tam dole pracovalo. Nedokážu odlišit, co dělal ten zaváděný progesteron a co hnízdění, každopádně jsem teď ve 40 letech skoro v 7. měsíci. Držím moc palce a přeji trpělivost při čekání na test :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.