Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lotyyy no nevím, jsem zvědavka zvědavá, takže možná mi bude příští tyden cukat rukama ![]()
Holky vcera jsem litala jak hadr na holi. Ve třídě u syna vši, tak že máme kontrolovat a co myslíte, měl je tam, od někoho to chytil. ![]()
Takže všechny deky, povlečení, posltare a vše s čím přišel do kontaktu vyprat. A večer mě bolelo břicho, až mě tam párkrát pichlo
Doufám že je vše v pohodě.
Ani nemůžu u nás na vesnici koupit test, bo jsou tady samé drbny.
@laurine já myslím, že je to ještě brzy, čárka může vyběhnout později. Jinak já byla včera na KET, dnes ráno mě bolelo v kříži, měla si to taky tak?
@Deninka87 po transferu ne. Bolelo mě v křížich po OPU, ale od ET nic. Jen dva dny lehce prsa. Jinak nic. Mám strach jak mám i dole svědění a dávám si dva dny canesten, aby se něco nepo… ![]()
@laurine držím pěsti, aby to vyšlo. Snad to nebude nějaká kvasinka po zavádění, já jsem na to taky náchylná
@Deninka87 píše:
@laurine držím pěsti, aby to vyšlo. Snad to nebude nějaká kvasinka po zavádění, já jsem na to taky náchylná
No snad ta kvasinka neuškodí
Mám strach. Do toho syn chytil ty vši, takže doma manévry. A teď manžel je nemocný a jde to i na mě. Takže se fakt všechno s…
@laurine já myslím, že neuškodí, já měla kvasinku skoro celé těhotenství
Tak držím pěsti, aby bylo vše v pořádku
Ahoj holky. Tak já byla na transferu ve čtvrtek 7.12. Beru od neděle 3× denně utrogestan a dnešní noc byla výživná. Strašná bolest v podbrisku, nemohla jsem se ani otočit na posteli, no proste příšerný. Vzala jsem si paralen a přešlo to. Má někdo taky takový problem? Když jsem dnes volala na kliniku tak mi doktorka řekla ze mi to nedokáže vysvětli proč jsem tento stav měla. Ze je to mozna reakce na utrogestan. Tento stav jsem měla ještě 2 dny před KET a to mi bylo vysvětleno bourlivou OVU ze mi praskly folikuly. Ale proč dnes to nikdo neví.
@Žabička03 já měla 5 dni po transferu taky šílenou bolest v podbrisku, jak hodně silná menstruace. Vzbudilo mě to té spani a fakt sem myslela ze to každou minutu dostanu. Asi uhnizdovani ![]()
@Lotyyy Za bolest byla fakt příšerná. Jsem se nemohla ani pohnout. Tak snad už bude klid a bude vše v pořádku. Moc děkuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.