IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2394
3.12.23 21:07

@Emma N @kacka202020 já měla 6 den po ET šílený krece, stejne jak při menstruaci, v noci mě to vzbudilo a nemohla sem spát a fakt sem trpěla…. Zatim vse v poradku, teď jsem 7+0 tak je to asi normální, jak se to tam vse roztahuje…. A teda bricho mi splasklo až tento týden, 14 dni od opu jsem byla jak v 5tym a neslo absolutně povolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.23 21:11

@Emma N To je normalni, to muze byt uhnizdovani, jak se nazvrtava. Ja se neptala, uvidim jak se to vse vyvrbi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.23 21:15

@Lotyyy moc gratuluji :kytka:
ja to bricho mam strasny, mam pocit ze prasknu, ty bolesti me tez v noci probudili jako na menzes a jinak behem dne jsou to zase jine bolesti, ale to si myslim, ze to jsou vetry :roll: proste sem cela nafoukla, plna vetru, a jen tak se dokazu vyhrabat z postele, uz je to fakt unavne, tak snad to dopadne dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.12.23 21:19

Děkuji holky za infor. Jdu hledat nějaký film. Ještě si napíšeme ať nám všem vyjde ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
3.12.23 21:38

@kacka202020 Dekuji, to je určitě normální a věřím ze to u tebe klaplo. Já si tak nejak myslím, ze to bylo zahnizdeni, ze de tam poradně zavrtalo. Je to tvoje první IVF?? Deti již mas, nebo první? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.12.23 23:44

@Lotyyy nemáme děti. Měla jsem první IVF a hned po té je ET ale nevyšlo nám. Pak jsem byla v srpnu na laparoskopie. A teď KET. Chtěla jsem udělat v říjnu ale nebyl správný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
4.12.23 07:06

Já teda necítím nic, břicho už neboli. prvni tři dny po OPU bolelo dost, ale teď už ne.
Akorát jak zavadim amelgen, tak začínám mít pocit svědění dole, nepříjemné. Mám strach z nějaké infekce :,( Zavolám asi Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.23 13:03

@Lotyyy Je to moje druhe IVF, deti nemam. Snazili jsme se 4 roky, mysleli jsme si ze je chyba ve me, protoze mam jen jeden vajecnik, no nakonec byla chyba u chlapa. Z prvniho nam zbyli jen 2 embrya a ty jsem potratila. Tak jsme do toho vseho sli znovu a tentokrat mam jedno v sobe a 4 mrazacky.. A ty? tve prvni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
4.12.23 13:14

@kacka202020 moje první IVF a děti takyy nemám. Se snahou jsme začali loni na podzim, akorát jsem behem toho roku byla dvakrat na operaci, našli mi endometriozu a ucpané vejcovody. Tak jsem se dost bála jak na tom jsou vaječníkyy, ale jeden jede krásně. Výsledek IVF, jedno mám v sobě, čerstvý ET a pak 6 v mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
4.12.23 13:37

Tak po víkendové kultivaci máme 1 mrazacka v perfektní kvalitě :)
Snad nebude potreba a to z pátečního ET se bude držet zuby nehty a bude vše OK, ale pro sichr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
4.12.23 14:03

@laurine tak to je super zpráva, kdy budeš poprvé testovat? Jestli tedy budeš? Nebo patříš k těm trpělivýma a počkáš až na 14 dní po? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
4.12.23 14:04

@Lotyyy právě vůbec nevím. Zatím je to 4 den a zatím jsem v klidu a nehrotim to. Ale jak se bude blížit kontrola těžko říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
4.12.23 14:12

@laurine kdy máš kontrolu? Mě žádnou po vkladu neplánovali, až podle výsledku testu po 14 dnech. A vlastně na kontrolu jsem šla měsíc po vkladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
4.12.23 15:21

@Lotyyy mám naplánovanou kontrolu přesně 14 dní po transferu a to 15.12., první krev a pak k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
4.12.23 15:39

@laurine tak jsem na tebe zvědavá jestli to vydržíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.