Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Emma N @kacka202020 já měla 6 den po ET šílený krece, stejne jak při menstruaci, v noci mě to vzbudilo a nemohla sem spát a fakt sem trpěla…. Zatim vse v poradku, teď jsem 7+0 tak je to asi normální, jak se to tam vse roztahuje…. A teda bricho mi splasklo až tento týden, 14 dni od opu jsem byla jak v 5tym a neslo absolutně povolit.
@Emma N To je normalni, to muze byt uhnizdovani, jak se nazvrtava. Ja se neptala, uvidim jak se to vse vyvrbi
@Lotyyy moc gratuluji ![]()
ja to bricho mam strasny, mam pocit ze prasknu, ty bolesti me tez v noci probudili jako na menzes a jinak behem dne jsou to zase jine bolesti, ale to si myslim, ze to jsou vetry
proste sem cela nafoukla, plna vetru, a jen tak se dokazu vyhrabat z postele, uz je to fakt unavne, tak snad to dopadne dobre..
Děkuji holky za infor. Jdu hledat nějaký film. Ještě si napíšeme ať nám všem vyjde ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
@kacka202020 Dekuji, to je určitě normální a věřím ze to u tebe klaplo. Já si tak nejak myslím, ze to bylo zahnizdeni, ze de tam poradně zavrtalo. Je to tvoje první IVF?? Deti již mas, nebo první? ![]()
@Lotyyy nemáme děti. Měla jsem první IVF a hned po té je ET ale nevyšlo nám. Pak jsem byla v srpnu na laparoskopie. A teď KET. Chtěla jsem udělat v říjnu ale nebyl správný čas.
Já teda necítím nic, břicho už neboli. prvni tři dny po OPU bolelo dost, ale teď už ne.
Akorát jak zavadim amelgen, tak začínám mít pocit svědění dole, nepříjemné. Mám strach z nějaké infekce
Zavolám asi Dr.
@Lotyyy Je to moje druhe IVF, deti nemam. Snazili jsme se 4 roky, mysleli jsme si ze je chyba ve me, protoze mam jen jeden vajecnik, no nakonec byla chyba u chlapa. Z prvniho nam zbyli jen 2 embrya a ty jsem potratila. Tak jsme do toho vseho sli znovu a tentokrat mam jedno v sobe a 4 mrazacky.. A ty? tve prvni? ![]()
@kacka202020 moje první IVF a děti takyy nemám. Se snahou jsme začali loni na podzim, akorát jsem behem toho roku byla dvakrat na operaci, našli mi endometriozu a ucpané vejcovody. Tak jsem se dost bála jak na tom jsou vaječníkyy, ale jeden jede krásně. Výsledek IVF, jedno mám v sobě, čerstvý ET a pak 6 v mrazáku.
Tak po víkendové kultivaci máme 1 mrazacka v perfektní kvalitě ![]()
Snad nebude potreba a to z pátečního ET se bude držet zuby nehty a bude vše OK, ale pro sichr.
@laurine tak to je super zpráva, kdy budeš poprvé testovat? Jestli tedy budeš? Nebo patříš k těm trpělivýma a počkáš až na 14 dní po? ![]()
@Lotyyy právě vůbec nevím. Zatím je to 4 den a zatím jsem v klidu a nehrotim to. Ale jak se bude blížit kontrola těžko říct ![]()
@laurine kdy máš kontrolu? Mě žádnou po vkladu neplánovali, až podle výsledku testu po 14 dnech. A vlastně na kontrolu jsem šla měsíc po vkladu.
@Lotyyy mám naplánovanou kontrolu přesně 14 dní po transferu a to 15.12., první krev a pak k Dr.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.