Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Embryjka uvidíme. Moc si to přeju a je to asi poslední šance.
@laurine Držím palce. Musíš věřit. Takže taky nativní cyklus? Mě ET taky nevyšlo, dle mého to bylo tou hormonální náloží po stimulaci. Na KET jsem byla už odpočatá:) kolik máte embryi?
@Anonymní píše:
@laurine Držím palce. Musíš věřit. Takže taky nativní cyklus? Mě ET taky nevyšlo, dle mého to bylo tou hormonální náloží po stimulaci. Na KET jsem byla už odpočatá:) kolik máte embryi?
Já chytla po transferu 9 den horečky, skoro 40tky před Vánoci, dr. rikal že ta vysoká teplota jim neprospívá.
Na KET máme bohužel pouze 1mrazacka, tak snad to vyjde. Na konci dubna je mi 40,moc času opravdu není.
Kolikátý den pri nativ KET se chodí na transfer, cca. Zítra jsem 10 den od začátku MS.
@laurine ahoj, a proč ještě nezkusite před 40 jednu stimulaci, at máte víc šancí? Už jste všechny vycerpali? Jinak moc držím palce. U mě vyšel KET na 1. pokus, ale stimulace jsem měla 3. A KET jsem neměla v přirozeném cyklu, protoze vubec netusim, kdy mam ovulaci
. Takže i tak to jde ![]()
@Myska1984 tak nevyčerpali jsme vše, ale nevím jestli když to teď nevyjde, jestli to ještě stihneme do konce dubna.
@laurine tak ono záleží, kdy máš ovulaci a kolikadenní embryo máte zamraženo
každý to má jinak, nejde říct obecně.
@Anonymní píše:
@laurine tak ono záleží, kdy máš ovulaci a kolikadenní embryo máte zamraženokaždý to má jinak, nejde říct obecně.
No uvidíme, už čekám na kontrolu v CAR
Tak sliznice pěkná 12,2 mm, folik 16 mm, takže se to pěkně rýsuje, dnes píchám ovitrelle a KET příští středu. Doufám že ti klapne ![]()
@Anonymní píše:
@laurine držím moc palcep
Radši pěsti, štěstí
díky
@laurine Jeden cyklus se tam ještě určitě stihne, takže bych teď byla v klidu, že to není poslední šance. Psychika dělá hodně. Neboj.. Věkově jsme na tom úplně stejně. To ještě zvládneme ![]()
@laurine No, 40 mi je za 8 dní a mám ještě 3 zmrzliky. Tak si neúspěch nepřipouštím. Ale jeden prcek mi tu už litá z 1. KETu. Tak si říkám, že když to předtím vyšlo napoprvé, tak snad ze 3 se ještě poštěstí ♥️. Ale stimulace mám za sebou tři. Z první nebylo nic, z druhé jen ten jeden, ale šli jsme hned ještě do třetí, abych měla do zásoby, aby se to stihlo před 40.. Teď čekáme až přestanu kojit kvůli hormonům, co se u KETu užívají. V plánu na to máme jít někdy květen/červen..
@Myska1984 tak KET se platí tak i tak že, takže to se může i po 40tce že. A byla si v jakém CAR?
No já doufám že to teď vyjde.
Ale začla jsem dnes kašlat a mám rýmu, tak se dopojuju čajem, jakési pastilky na vykašlávání. Teď před transferem můžu ještě vše ne, jako paralen a cokoli? Vím že dr. rikal že kašel neva ale horečka ano
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.