Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Žabička03 ahoj to jsme byli na Ketu ve stejný den, já teda beru 1× denně progesteron, jak to, že bereš 3× denně utrogestan?
Jinak to mohlo být zahnizďování, ale kdo ví, když si měla bolesti už před Ketem
@Deninka87 Takhle mi to predepsala doktorka, beru ho 3× denně od 3.12 a jak dlouho to mne neřekli. Progesteron jsem brala po odběru
A kam chodíš do CARu?
Tak dnes na papíru narůžověla krev ![]()
Takže asi to nevyšlo
Je mi smutno ![]()
@Žabička03 Každá klinika má asi jiný postup. Já chodím do IVF Clinic Olomouc a ty? Tohle byl můj první KET v přirozeném cyklu a tvůj?
@laurine narůžovělá? Nemůže to být právě z té nidace? Nebo už se rozjela ms?
@Deninka87 nevím. Zatím na papíru trochu.
A prsa mě malinko bolí a jsem i protivná a snídaně mi nechutnala.
Ale do toho jsem nemocná. Včera večer zimnice, měla jsem pyžamo, župan, dvě deky a peřinu a byla mi furt zima. A děsně mě bolí hlava ![]()
@laurine to co popisuješ můžou být i těhotenské příznaky, ale uvidíš ![]()
@Deninka87 uvidíme. Ale mám obavy že ne.
další dny se uvidí jestli se MS rozjede či ne.
@Deninka87 já chodím do Brna do Repromedy. Taky to byl muj prvni KET v přirozeném cyklu.
Myslíte že můžu paralen? Mám 38,6 teplotu. Do CAR se nemůžu dovolat.
@laurine píše:
Myslíte že můžu paralen? Mám 38,6 teplotu. Do CAR se nemůžu dovolat.
Paralen je bezpečný, kvůli bolestem hlavy jsem se jich na to ptala hned dopředu, co si můžu brát
@Rhian díky, je mi fakt zle. Horečka a šílená bolest hlavy co jsem nikdy nezažila. A do toho to spineni. Ležím tu a slzy tečou jak hrachy. Nemám to ani s kym probrat, jsem ráda že aspoň s vámi.
Už jsem se dovolala a paralen můžu. Snad zabere a konečně usnu.
@laurine určitě bude vše v pohodě. Hlavně neplac, jenom se ti přitíží. Zabubej se do perin a odpocivej. 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.