IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2394
1.12.23 16:42

@laurine já byla na transferu ve čtvrtek, v sobotu jsme jeli na výlet, a od pondeli sem normálně chodila do práce. Sex teda zatim nic, toho sem se bála a postupem času mi bylo večer tak zle ze to bylo to poslední po čem bych toužila, chci se na to zeptat doktorky jestli muzem nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
1.12.23 20:34

Ja chodila normalne do prace do nemocnice jako zdrav. sestra, vyhla jsem se cviceni ve fitku, jedla jsem dobroty, ale i stale zdrave, sla jsem na Mekac a vyslo to. Clovek to vazne neovlivni a nepomuze tomu jestli bude jen tyden lezet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.12.23 21:26

@Lotyyy také jsem neměla genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.12.23 21:33

@laurine První transfer po IFV 5 dní, jsem měla jen 10 dní a pak samo šel ven. Druhý transfer jsem měla včera. Snažím se zůstat co nejvíc v postele až za 14 dní. Takže koukám na seriály, číst nějaké knížky. Co děláte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
1.12.23 21:56

@Emma N budu držet palce ať to klapne, snaha o první? Já funguju normálně, chodím do práce a tak…. aspoň se snažím, ale většinou stejne spím když mam volno, jsem úplně bez energie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
2.12.23 09:02

@Emma N polehávám telka a snad konečně doctu knizku, uvařím obed. Manžel stejně furt hučí ať nic nezvedam a nenosim :D Po dlouhé době se fakt regulérně flakam, to už se mi nestalo dlouho
U nás venku stejně furt chumelí a klouže to. A do 40tky moc času není, tak bych ráda kdyby do klaplo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
2.12.23 09:03

@Lotyyy já bych taky šla, sedím v kanclu, ale poslední dobou se nedá s šéfem vyjít, fakt si na ně asi zasedl nebo co a přitom k tomu nevidím důvod :,(. A stresovat se s ním fakt nechci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
2.12.23 09:41

@laurine to tam nelez, já má taky občas stres, ale to tak proste u nás je a teda všichni se mi snaží maximálně pomoct (ti co to vědí) jinak bych se na to taky vykaslala. Jinak mam vicemene klid cely den, když se něco nepo*ere :lol: :lol: :lol: jen to je dlouhý a fakt tam odpoledne usinam :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.12.23 13:49

@laurine Teď všude sněží tak jsem ráda že jsem doma ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
2.12.23 14:15

@Lotyyy u nás to nikdo neví. Když nevíme jak to bude nechceme to nikomu říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
2.12.23 14:20

@laurine chápu, já bohuzel neměla na vybranou. K IVF sem měla strašně moc kontrol a dost volna pak na odběr a vklad, to nevím jak bych okecavala když celých 10 let co tam dělám jsem nemarodila. A přijde mi to lepší, ze to vedení ví. Mužů normálně pracovat berou na mě ohled a kdykoli mužů k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
2.12.23 15:05

@Lotyyy no já to právě řešit nechci.
A i skrz šéfa. On je někdy skutečně netaktní a neempatický. Brala jsem si všehovšudy dva dny volna a pak lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.12.23 11:40

Bolí Vás někdo břicho po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.23 18:23

@Emma N
ahooj, jsem po 8 den po ET a teda porad mam bolesti bricha, pokazdy jine. Dnes ale fakt krece jako na menstruaci, bricho mam jak balon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.12.23 20:41

@kacka202020 Ahoj, jsem po 3 dny po KET a bolí břicho mírně a jemně takovel zvláštní jako něco tlačí, jinak nemám nafouknuté. Ptala jsi v CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.