Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@laurine já byla na transferu ve čtvrtek, v sobotu jsme jeli na výlet, a od pondeli sem normálně chodila do práce. Sex teda zatim nic, toho sem se bála a postupem času mi bylo večer tak zle ze to bylo to poslední po čem bych toužila, chci se na to zeptat doktorky jestli muzem nebo ne. ![]()
Ja chodila normalne do prace do nemocnice jako zdrav. sestra, vyhla jsem se cviceni ve fitku, jedla jsem dobroty, ale i stale zdrave, sla jsem na Mekac a vyslo to. Clovek to vazne neovlivni a nepomuze tomu jestli bude jen tyden lezet ![]()
@laurine První transfer po IFV 5 dní, jsem měla jen 10 dní a pak samo šel ven. Druhý transfer jsem měla včera. Snažím se zůstat co nejvíc v postele až za 14 dní. Takže koukám na seriály, číst nějaké knížky. Co děláte holky?
@Emma N budu držet palce ať to klapne, snaha o první? Já funguju normálně, chodím do práce a tak…. aspoň se snažím, ale většinou stejne spím když mam volno, jsem úplně bez energie ![]()
@Emma N polehávám telka a snad konečně doctu knizku, uvařím obed. Manžel stejně furt hučí ať nic nezvedam a nenosim
Po dlouhé době se fakt regulérně flakam, to už se mi nestalo dlouho
U nás venku stejně furt chumelí a klouže to. A do 40tky moc času není, tak bych ráda kdyby do klaplo. ![]()
@Lotyyy já bych taky šla, sedím v kanclu, ale poslední dobou se nedá s šéfem vyjít, fakt si na ně asi zasedl nebo co a přitom k tomu nevidím důvod
. A stresovat se s ním fakt nechci ![]()
@laurine to tam nelez, já má taky občas stres, ale to tak proste u nás je a teda všichni se mi snaží maximálně pomoct (ti co to vědí) jinak bych se na to taky vykaslala. Jinak mam vicemene klid cely den, když se něco nepo*ere
jen to je dlouhý a fakt tam odpoledne usinam :/
@Lotyyy u nás to nikdo neví. Když nevíme jak to bude nechceme to nikomu říkat.
@laurine chápu, já bohuzel neměla na vybranou. K IVF sem měla strašně moc kontrol a dost volna pak na odběr a vklad, to nevím jak bych okecavala když celých 10 let co tam dělám jsem nemarodila. A přijde mi to lepší, ze to vedení ví. Mužů normálně pracovat berou na mě ohled a kdykoli mužů k lékaři.
@Lotyyy no já to právě řešit nechci.
A i skrz šéfa. On je někdy skutečně netaktní a neempatický. Brala jsem si všehovšudy dva dny volna a pak lékař.
@Emma N
ahooj, jsem po 8 den po ET a teda porad mam bolesti bricha, pokazdy jine. Dnes ale fakt krece jako na menstruaci, bricho mam jak balon
@kacka202020 Ahoj, jsem po 3 dny po KET a bolí břicho mírně a jemně takovel zvláštní jako něco tlačí, jinak nemám nafouknuté. Ptala jsi v CARu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.