IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
29.9.23 18:48

@9Paja3 a řekli vám proč zůstalo jen jedno embryo? My měli 2 a jediné co mi doktor řekl že to muže být věkem :nevim: ale to mu moc nevěřím :lol: je mi 34 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
29.9.23 18:54

@sarinkaa To mi neřekli a já se ani neptala, nějak mě to nenapadlo. :D Když to teď nevyjde, tak bych chtěla příště zkusit tu genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.9.23 18:57

@9Paja3 taky jsem nad ní uvažovala ale pořád doufám, že teď to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
30.9.23 15:37

Tak jsem včera zkoumala ten ovitrelle a už na testu nebylo nic. Samozřejmě mi to nedalo (magor no) a dneska vidím pouhým okem pěknýho ducha. Ale neraduju se předčasně, furt to beru tak, že je hrozně brzo a může to ukazovat cokoli, z čeho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.10.23 20:20

@9Paja3 tak potichu gratuluji :srdce: a doufám, že už bude jen sílit :pankac: já zatím odolávám, chtěla bych vydržet až do Čtvrtka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.10.23 20:30

@9Paja3 já ti rozumím 😀 zítra to bude týden od et, že? Myslím, že už by se klidně mohlo něco objevit. Testovala jsi dneska?

Já dnes zkusila test, jestli mám ještě v sobě ovitrelle a byla slabá čárka (10.den). Na jednu stranu bych si testy dělala každý den, ale na druhou se hrozně bojím.. tak vydržím do středy.

@sarinkaa my jsme měli 7 vajíček(1.ivf), jen dvě pokračovaly ve vývoji, ale do blastocysty došlo jen jedno. Říkala mi dr u transferu, že to klidně mohlo být způsobeno i stimulací. Kdyby to teď nevyšlo, příště zkusíme jiné léky, jiné dávky. Jinak že je to problém kvality vajíček 😔 mně je 32.. ty už sis dělala test? Teď jsi po ket? V prvním cyklu ivf to probíhalo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.10.23 20:31

@Muchomirka jak se cítíš? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.10.23 21:22

@San09 Jj, zítra týden. Dneska mi jiný test než mamatest (občas o něm čtu, že dělá falešňáky) ukázal zase sotva viditelného ducha, ale nemusím to nijak zkoumat pod světlem, různě naklánět a podobně a vidět je. Holt si chci poprvý vyzkoušet, jestli to bude sílit nebo ne :D Ale zatím to se mnou nic nedělá, jsem spíš skeptik, nechci být zbytečně zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
2.10.23 05:33

Tak 7 dní po ET. Doufám, že bude jenom sílit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.10.23 07:11

@9Paja3 to je nádhera :hug: držím pěsti 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
2.10.23 10:00

@9Paja3 moc gratuluji 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
2.10.23 11:10

@San09 @Lotyyy No uvidíme v pondělí podle krve. Snad vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.10.23 11:37

@San09 ještě nedělala, dnes je to sedmý den po KET, ráda bych vydržela do čtvrtka to mám testovat oficiálně 🙂první ivf dopadlo hned na poprvé ale to jsem byla o 10 let mladší :nevim: teď nám zustali z 8 jen dvě a doktor mi taky říkal, že už to muže být věkem je mi 34 :roll: tak uvidíme :srdce: do včera mě bolelo břicho jako na MS a dnes už vůbec a jen mě píchá na vaječníkách, tak nevím :zed: je to šílené jak se pořád pozoruji, už si přijdu jak blázen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.10.23 13:16

@San09 Týjo, teď už je to napínavý, viď :hug: A jak Ti je? Držím všechny palce! Jsem zvědavá na středu. Dej určitě vědět!
No a já se cítím tak nějak těhotně :) Mám zvýšenou teplotu, občas se mi navaluje, jsem citlivější, bříško pracuje (tahá, dloubá, bublá, pobolívá, stahuje se). Je to jiné, než co znám a zažívám to poprvé. I s partnerem to otevřelo nějaká témata. Jsou to prostě velký věci. Co se ale fakt děje, ukáže až ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.10.23 13:21

@S2319 Ahoój a co Ty? :mavam: Už víte termín KET? A co ten progesteron, došlo na něj? Já bych ho už nejradši zahodila, ale prý to nejde a asi se musí fakt zavádět až do toho 12. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.