Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oliinka jinak jsem tez kvůli Ohss mela odlozeny transfer ale stacilo pouze do dalsiho mesice(podarilo se mi to hned rozehnat) takze ted jsem po ket 4den a je mi krasne zadne bolesti nic
musis verit a vse dobre dopadne pred ket uz to riziko neni proto neudelaji prasfer „cerstvi“pri odberu vetsiho poctu foliku
@Monkas77 dekuju za podporu a měla jsi nafouklé bříško? Ja ho mam uz takhle 6 dni a jsem jak balon
ale dle Dr musím vydržet - moc tekutiny tam neni neni treba odsavat
@Monkas77 ja vypadám jak v 6 měsíci
me nic nebolí dneka jsem byla zase v Caru opet dle nich vse v poradku..
@Monkas77 vis ja proste mam pocit ze čím víc piju tim víc jsem nafoukléjsi ![]()
@Oliinka byla sem nafoukla a to dost, tez sme si delali srandu ze sem jak v sestem kamaradce sem poslala foto a odpoved byla"cozeee, vy uz cekate
"mela sem i hodne velke vajecniky tudiz sem kazdy pohyb delala jak vazne v pokročilém stadiu tehu…ale neboj vse prejde.. a pila jsem i pres to hooodne a hoodne a taky mi opravdu hodne pomohli nutridrinky jelikoz pres to nafoukle bricho jsem si pripadala porad syta a v tomto stavu je treba hodne bilkovin, drz se a snaz se byt v klidu ![]()
@Monkas77 a kdy to přejde? Zitra je to týden od opu..
uz mam toho dost ![]()
@Monkas77 jinak ti moc dekuju za podporu dneska jsem byla nanodberech krve a utz a vse je v poradku..
@Oliinka ja mam takovy pocit ze me to zaclo ustupovat bych rekla az 7den od opu (to nafoukle brisko) ale pres den jsem mela ulevy po kazdem nutridrinku (zkus se zeptat jestli to smíš) doda to bilkoviny a tez to pomuze i s pitim, sice je to drazsi ale za sebe doporucuji
za podporu nedekuj sama bych ji v te dobe potrebovala, ted uz jen cekam a jsem rada ze aspon slovem muzu pomoci.. hlavne ze je vse v poradku, nafoukle brisko přejde ![]()
@Oliinka ja tyden marodila jak sem byla silene nafoukla a bolava a pak jsem sla do prace a zaclo to ustupovat, ale vajecniky jsem mela stale zvetsene takze citit to bylo hlavne pri pohybu
@Monkas77 ahoj, já byla v pondělí na etu, takže netrpělivě odpočítávám dny do testování. Jak se jinak citis? Já mám citlivější prsa a sem tak nějaký ten pocit v podbrisku, ale to muže dělat ten ultrous. Jinak dělám skoro vše. Mám doma 2,5 leteho bjoucka, takže ten mě nenechá chvíli v klidu ![]()
@Martinka1988 tak to jsme uplne na stejne vlne, ja byla tez v pondeli
ja se citim skvele preci jen mam „mimi“ v sobe
citliva sem cela ne jen misty
jinak tez delam vsebyo mi to i tak receno zit jako pred vkladem, protoze jsem ve stadiu kdy o tom přirozeně zena ani neví ze je tehu..ale věřím ze ssme zahnízdění ![]()
@Monkas77 tak smyslis pozitivně to je dobře. Já jsem chvíli pozitivní, chvíli zas ne. Kdy mas v plánu testit?
@Monkas77 je to tvůj první transfer nebo mas už také něco za sebou?
@Martinka1988 myslim pozitivne jinak to ani nejde, bych se z toho zblaznila
testik necham opravdu az na 14den jekikoz atbukaze cokoliv hodne to pusobi na psychiku tudiz i na embrijko, neudělám ho drive, snaz se to i ty vydrzet
ja mam za sebou uz 2× opu 1× s transferem a ted opu+ket (teď podruhé ket)
@Monkas77 nevím zda vydržím. Před třemi lety jsem testila už 9 den a byla čárka a z toho mám doma synka. Věřím, ze kolem 10.dne můžeme normálně testit. Samozřejmě stát se muže cokoli. No uvidím kdy to zkusím. Včera jsem si nakoupila testy a ještě samozřejmě par dni počkám. ![]()