IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
27.3.17 10:55

@Babet-ka ahoj, taky chodím normálně do práce, nic mi není a nic mě nebolí, jako by nic… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.3.17 10:55

@Babet-ka ja osobne jsem od vkladu na neschopence, ale doma delam vse, varim uklizim apod prvni tyden tedy volneji ale ted uz normalne a odednes se staram o rocniho synovce (prvni tyden jsem nechtela riskovat nic) ale do prace bych nesla mam ji ne fyzicky narocnou ale na psychiku ano a tezke veci se tahaji bezne..nesla bych ale nijak uzkostliva nejsem tedy..v caru mi rekli ze se mam chovat jako pred ze jsem ve fazi kdy o tom prirozene zena ani nevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.3.17 11:25

@Monkas77 a to budeš kolik dni po ET? A kolika denní embryjko ti zaváděli? Mně řekli testovat za 14 dni, ale zda se mi to hrozné dlouho… když jsem byla na IUI, tak říkali taky dva týdny a to by ted odpovídalo v podstatě od OPU :think: i když zase nechci byt zbytečně zklamaná… no tak uvidím, jak dlouho to vydržím :lol:
@Cumacek eva @Monkas77 myslím, ze to je správný přístup :palec: zkratka nic se nemá přehánět ;) tak držím taky všem palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.3.17 11:54

@Babet-ka ja jsem ted 7 den po tak jeste tyden a budu 14dni drive testit nebudu :oops: zavadeli mi normalne po 5ti denni kutivaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.3.17 12:03

@Babet-ka ahoj. my jsme měli jít na ET, ale nakonec nám to o měsíc odložili. Takže nás čeká KET, ale dostali jsme instrukce, že test se může dělat už 14 dní od OPU, protože to je vlastně den oplodnění. Takže od ET zruba těch 9,10 dní mí řekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.3.17 12:18

@Jullinka9 jeee děkujiiii, tak se moje teorie potvrdila :dance: tak jsi tu ted holkám beztak navrtala brouka do hlavy :lol: jako budu se snažit vydržet co nejdéle, ale tak příští pondeli budu 11.den po ET, tak to uz by se něco mohlo ukázat :think: a neboj, taky se dočkáte, všechno ma svůj čas… tak si radši měsíc pockate, ať se nic nezanedbá, ať jsou pak pro embryjko ty ideální podmínky a muže se tam hezky zabydlet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
27.3.17 12:27

Mě také zavadeli přesně před týdnem a také pěti denní. Ale mám teď problémy se spinenim. Tak jsem už testovala, dnes už malinký duch, ale trápí mě to spineni. Cele dopo to bylo dobre a teď zas krev :hug: Tak jsem zavedla dva ultrouse a půjdu spát. Snad to odpo bude Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
27.3.17 12:28

Jinak jsem volala do caru a zvýšilo mi ultrouse na 2-2-2 a kdyby spineni neústavalo, tak mám přijet v pátek na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
27.3.17 12:31

@Babet-ka já jsem doma na mateřské, mám 2,5 leteho klucika. Takže vše kolem nej, vaření, uklizeni. Takže žádný relax. Ale vždy po obědě chodí spinkat a já také. Ráno do 8 lezime v posteli, takže to má i své světle chvilky. Jinak syna mám také po IVF a to jsem chodila normálně do práce, kde to bylo dost psychicky náročné, ale cele tehu nezproblemu. Ani na začátku žádné spineni, krvácení atd. To jen teď mám problémy. Asi se ten bobek teď rozhoduje zda zůstat nebo ne. No musím doufát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
27.3.17 12:33

Jinák tady pro představu dnešního testu v podobě malinkeho ducha. Snad zítra bude čárka sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.3.17 12:39

@Babet-ka no mě při OPU odebrali hrozně moc vajíček tak proto se ET nekonal, ale na druhou stranu si říkám, že doktoři vědí co dělají a vědí proč to odsunout, tak jim věřím, a dělám co mi řeknou :-)
kamarádka testovala už 7 den po ET a měla to tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.3.17 12:40

@Martinka1988 zítra nám pošli fotku dnešního i zítřejšího testu at se můžeme podívat jak krásně ti čárka sílí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.3.17 12:41

@Martinka1988 ja bych to viděla nadějně :palec: znám tolik lidi, co o tehu ani nevedelo, protože měly menstruaci… takze urcute by se na testu jen tak neukazovaly //, Pregnyl uz by to byl těžko… tak budu napjatá do zítřka :dance: jo a jeste…myslím, že každé těhotenství je jiné ;) jinak ja beru utrous 4-0-4, to je teda koňská dávka, tak doufám, že to to embryjko udrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.3.17 12:42

@Jullinka9 ja mela tez odlozeno kvuli ohss a jsem vlastne po ket ale test mi byl recen 14ty den ze se nemam zbytecne psychicky triznit

Takze devcatka zalezi na vas a jak ste psychicky pripravene na predcasne vysledky..preji same dalnice na testikach ale neriskujte zbytecne moc brzy jde o vasi psychiku ;)

@Martinka1988 marti a jak si mela utro do ted? Ja mam 2-2-2 od zacatku :think: a k tomu jeste estrofem 1-1-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.3.17 12:45

@Jullinka9 myslela jsem si to, mně taky řekli před začátkem stimulace, že pokud by jich bylo moc, tak bychom to o cyklus posunuli, takze je to běžný postup ;) tak to jsi nas povzbudila, aspoň o něco bude to čekání kratší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí