IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
31.3.17 11:02

@Babet-ka ja uz v pondeli jdu na testik a rovnou i na krev (14den od KET) jak ja se tesim verim ze jsme pro tentokrat pozitivni :dance: dokonce i prsa se mi radne nalivaji, coz neznam tak snad se nemylim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.3.17 11:23

@wallz no tak super, to člověka hned naladí na pozitivní vlnu :palec:
@KamisB ja jsem dnes 8. den po ET, tak jen doufám, ze ms nedojde o víkendu :zed: a v pondeli bych zkusila testnout, uz jsem z toho prave taky dost nervózní, strašně se bojím, ze bude snehobilo… jeste nikdy jsem na testu nenašla , tak keeeeezby to tentokrat vyšlo…
@Monkas77:
www.emimino.cz/…il/monkas77/ tak to budem testovat stejně, chci to v pondeli uz zkusit, budou to dva týdny od OPU, i když teprve 11. dni po ET, ale věřím, ze aspoň duch uz by vidět byl… taky mám nalita prsa, ale bojím se, ze to nemusí byt příznak tehu, ale vedlejší účinek léků :( beru utrogestan a estrimax (ten zvětšování prsou ma přímo mezi častými vedlejšími účinky) :nevim: tak snad neeee… když to mas ve stejnou dobu stejně, tak třeba jsme fakt pozitivní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.3.17 11:28

@Avele to si stejně nemáš šanci naplánovat… maximálně pokud ti chodí ms na den přesně a uz víš, ze budeš mít krátký protokol, tak se začíná 2.DC a pak se podle první kontroly UTZ upravuji dávky a stanovuje se buď den OPU nebo další kontrola, to proste říct nejde, každé tělo reaguje jinak. Třeba ja jsem byla na prvním UTZ 8.DC, pak 10.DC a 14.DC bylo OPU a 17.DC ET… ale podle me když se zeptat 10 holek, každá to mela jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.3.17 11:31

@Monkas77 promiň, nevim, proč mi to tu hodilo i ten odkaz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.17 11:34
@Babet-ka píše:
@Avele to si stejně nemáš šanci naplánovat… maximálně pokud ti chodí ms na den přesně a uz víš, ze budeš mít krátký protokol, tak se začíná 2.DC a pak se podle první kontroly UTZ upravuji dávky a stanovuje se buď den OPU nebo další kontrola, to proste říct nejde, každé tělo reaguje jinak. Třeba ja jsem byla na prvním UTZ 8.DC, pak 10.DC a 14.DC bylo OPU a 17.DC ET… ale podle me když se zeptat 10 holek, každá to mela jinak :nevim:

souhlasím, každé tělo ji jiné, já třeba měla taky krátký protokol a OPU bylo 16 DC. ET by pak bycházel zhruba na nějaký 21 DC. záleží jak rychle ti porostou folikuly, jak bude tvoje tělo reagovat na injekce… tohle nejde říct dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
31.3.17 11:37

@Babet-ka tak ja to nepriklanim lekum ale mimcu ;) tak verim ze si v pondeli budem ukazovat // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
31.3.17 11:42

@Avele nebudu vypisovat DC ale jak pisou holky kazda to ma jinak.. ja 4.2. MS a 20.2. OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.4.17 07:09

@Monkas77 ahoj, tak co??? Jsem úplně nedockava, jak jsi na tom? :dance: Ja jsem teda dostala strach a testování posunula :nevim: dobra zprava je, ze menstruace ani žádný její náznak zatim nemám, a to mívám kratší cykly, takze uz by tu normálně být mela, ale zase mám fakt strach, ze všechno můžou ovlivňovat vsechny ty hormony, co jsem do sebe nacpala :think: jinak mi totiž přijde, že fakt nemám žádné příznaky a strašně se bojím toho, že tam // nebudou :( mám fakt akorát nalitá prsa, ale nijak me nebolí, sem tam poboli nebo pichne v podbrisku, ale to je tak všechno a myslím, ze kdybych se tak nepozorovala, tak to asi ani nezaregistruju :nevim: tak chci raději jeste počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.4.17 07:37

@Babet-ka neboj se tak nejak jak to pises ty jsem to pocitovala ted i ja poslední dny.. ted tu sedim klepu se a brecim RADOSTÍ :dance: :dance: po deseti letech cekani mam konecne // ted uz jen doufam aby bylo vse v poradku… Sakra ja se klepu a pres mokro v ocich poradne nevidim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.4.17 09:35

@Monkas77 - Ahoj potichoucku gratuluji.
Kolikátý den jsi po?
Já Dnes 9 - Ale Ještě do Zítřka chci Vydržet.

ME totiz furt břicho boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.4.17 09:42

@KamisB ahoj dekuji, verim ze vse bude dobre :oops: dnes jsem 14den zitra budu mit vysledky z krve tak cekam :) ale nikdy predtim sem nemela ani ducha, natoz takhle hezky viditelné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
3.4.17 09:52

Ahojky holky všem kdo ma // moc gratuluju mam radost!! ;)
Ja jdu zitra na kontrolu skrz ten můj slavný oshh - ale uz jsem naprosto v poradku - co se tyče toho jak se cítím ja… ale na utz to muže byt jinak - i kdyz vaječníky z 11 Cm týden zpátky byli uz jen 7 a zitra se uvidí a možná mi řeknou kdy by mohlo dojít ke ket.. me se to zda uz nekonečný příběh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.4.17 09:59

@Oliinka - holka je to sice nekonečný ale musíš byt uplne fit.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.4.17 10:05

@Monkas77 paraaaaada :dance: Ježíš ja mám úplnou radost za tebe!!! A vůbec se ti nedivím, že se klepeš a brecis! Je to nádhera! Je to taaaaam :palec: ja to teda zkusím zitra ráno ;) kez bych na tom byla fakt stejně… když máme teda ty stejně příznaky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
3.4.17 10:05

@KamisB je super ze 90% holek po opu nic necítí a jsou fit a můžou hned na et… takhle jsem si to ptala i ja ale bohužel no…
po opu jsou všechny holky fit? Ja myslela ze každá z nas co tohle podstoupí ma ty vaječníky nebo celkové dělohu v jiném ( po zakrokovem ) stavu, která potřebuje regeneraci nez v ni začne vzbikat nový zivot..
No jo to je jen asi moje úvahy vzhledem k tomu jak jsem u Dr hlídaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital