Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Annie.J ja obdivuji po te fotce tebe ze sis udržela chladnou hlavu od sedmeho dne testovat no ja bych byla nervni silene
ale 14ty den mam stejny ![]()
@Annie.J - hezká sbírka ![]()
byla jsi na krvi a případně který den a kolik bylo jednotek?
jen mě to tak zajímá v závislosti na těch testech, když to máš takhle hezky sestřádaný.
@KamisB Na krvi jsem byla 13.den po ET a hodnota byla 277. Byla jsem jen jednou, tak nemam s cim porovnat..
@Monkas77 A ty budes mit zitra vysledky krve ze? Tak budu cekat na info.. ja jsem hrozne rada sledovala jak ta pidi carka zesilovala, protoze jsem nikdy pred tim nemela ani ducha..
Ahoj holky… tak bohužel po dnešním testování (12.den po ET) test úplně snehobily, ani náznak ducha
jsem rada, ze jsem vydržela do dneska a nebudu si tak delat plane nadeje, že by se čárka teprve mohla ukázat… ted uz je to jasné, opět to nevyšlo
Tak jsem věřila, že po IVF uz to vyjde a zase další zklamání
jsem zklamaná a zatim vůbec nevim, co dal… asi nemám psychicky na to jít na další pokus… aspoň v nejbližší době. I když na druhou stranu víc jak rok a půl žijeme jen tímto, vůbec nevim, jak se z toho kolotoče vymanit. Strašně bych si chtěla dat pauzu, najít si něco, co by me přivedlo na jiné myšlenky a přestala bych řešit snahu o mimčo… potrebuju přepnout… ale vůbec nevim, jestli si to sama dokážu takhle srovnat v hlavě ![]()
@Babet-ka - moc mě to mrzí.
Já Dnes 10 den a taky bilo - nadeje si nedelam.
Taky si musím srovnat v hlavě jestli dát ještě poslední pokus na pojišťovnu nebo ne.
Já mám ale čas jen do září kdy mi bude 39.
Ahojky holky tak mam vysledky z krve, potvrzeno tehu hladina hcg 768,07 ![]()
@Babet-ka @KamisB devcata moc me to mrzi, ale neveste hlavu.. po sve zkusenosti verim ze se to povede.. najdete si vazne neco na co se upnout..pro me to byl mali synovec o ktereho se staram od 4,5 mesice (dnes je mu rok a dva mesice) a myslim ze to byla hlavni pricina uspechu, nemyslela sem jen na sebe..kamaradka vzdala po vsech pokusech od pojišťovny uz nemela psychiku smirila se s tim ze proste mimi nebude, poridila si pejska a ejhle ma najednou rocniho chlapecka… Drzim vsem moc palecky at se zadari ❤
@Monkas77 - já už naštěstí jednoho prcka mám. Ale to jak se člověk hlídal, aby ho netahal aby mě nekopl. Tak prostě o tom člověk přemýšlí.
Jinak nevím jestli to u nás půjde samo, mám vyšší NK buňky a jetě něco s krví takže hold samo to asi nepůjde.
@KamisB tak vidis, ja nemam prcka sveho zadneho a hlidala sem skrze maleho jen aby me nekopl vylozene do bricha, tahala sem ho uplne normalne, dr mi rekl chovejte se uplne bezne jen zadny extrémní sport..toho jsem se drzela
@Monkas77 - njn, ale Adí má asi 16kg a to se nemá. To mi bylo řečený nic netahat.
@Monkas77 Ahoj, super!! A kolikaty den den po ET jsi byla na odberu? ![]()