IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
3.4.17 21:16

@Annie.J ja obdivuji po te fotce tebe ze sis udržela chladnou hlavu od sedmeho dne testovat no ja bych byla nervni silene :lol: ale 14ty den mam stejny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.4.17 21:42

@Annie.J - hezká sbírka :-)
byla jsi na krvi a případně který den a kolik bylo jednotek?
jen mě to tak zajímá v závislosti na těch testech, když to máš takhle hezky sestřádaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.4.17 22:12

@KamisB Na krvi jsem byla 13.den po ET a hodnota byla 277. Byla jsem jen jednou, tak nemam s cim porovnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.4.17 22:16

@Monkas77 A ty budes mit zitra vysledky krve ze? Tak budu cekat na info.. ja jsem hrozne rada sledovala jak ta pidi carka zesilovala, protoze jsem nikdy pred tim nemela ani ducha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.4.17 07:36

Ahoj holky… tak bohužel po dnešním testování (12.den po ET) test úplně snehobily, ani náznak ducha :,( jsem rada, ze jsem vydržela do dneska a nebudu si tak delat plane nadeje, že by se čárka teprve mohla ukázat… ted uz je to jasné, opět to nevyšlo :roll: Tak jsem věřila, že po IVF uz to vyjde a zase další zklamání :,( jsem zklamaná a zatim vůbec nevim, co dal… asi nemám psychicky na to jít na další pokus… aspoň v nejbližší době. I když na druhou stranu víc jak rok a půl žijeme jen tímto, vůbec nevim, jak se z toho kolotoče vymanit. Strašně bych si chtěla dat pauzu, najít si něco, co by me přivedlo na jiné myšlenky a přestala bych řešit snahu o mimčo… potrebuju přepnout… ale vůbec nevim, jestli si to sama dokážu takhle srovnat v hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
4.4.17 07:57

@Babet-ka - moc mě to mrzí.
Já Dnes 10 den a taky bilo - nadeje si nedelam.
Taky si musím srovnat v hlavě jestli dát ještě poslední pokus na pojišťovnu nebo ne.
Já mám ale čas jen do září kdy mi bude 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.4.17 09:28

Ahojky holky tak mam vysledky z krve, potvrzeno tehu hladina hcg 768,07 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
4.4.17 09:31

@Monkas77 - moc gratuluji, krásný čísílko.
Hodně štěstí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.4.17 09:35

@Babet-ka @KamisB devcata moc me to mrzi, ale neveste hlavu.. po sve zkusenosti verim ze se to povede.. najdete si vazne neco na co se upnout..pro me to byl mali synovec o ktereho se staram od 4,5 mesice (dnes je mu rok a dva mesice) a myslim ze to byla hlavni pricina uspechu, nemyslela sem jen na sebe..kamaradka vzdala po vsech pokusech od pojišťovny uz nemela psychiku smirila se s tim ze proste mimi nebude, poridila si pejska a ejhle ma najednou rocniho chlapecka… Drzim vsem moc palecky at se zadari ❤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.4.17 09:35

@KamisB dekuji moooc :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
4.4.17 09:53

@Monkas77 - já už naštěstí jednoho prcka mám. Ale to jak se člověk hlídal, aby ho netahal aby mě nekopl. Tak prostě o tom člověk přemýšlí.
Jinak nevím jestli to u nás půjde samo, mám vyšší NK buňky a jetě něco s krví takže hold samo to asi nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.4.17 09:56

@KamisB tak vidis, ja nemam prcka sveho zadneho a hlidala sem skrze maleho jen aby me nekopl vylozene do bricha, tahala sem ho uplne normalne, dr mi rekl chovejte se uplne bezne jen zadny extrémní sport..toho jsem se drzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
4.4.17 10:00

@Monkas77 - njn, ale Adí má asi 16kg a to se nemá. To mi bylo řečený nic netahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.4.17 10:01

@Babet-ka @KamisB Holky je mi to lito, drzte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.4.17 10:02

@Monkas77 Ahoj, super!! A kolikaty den den po ET jsi byla na odberu? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie