IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2516
3.4.17 10:07

@KamisB jinak dekuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.4.17 10:19

@KamisB tak zitra budem testovat spolu, ja budu zitra 12.den po ET ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.4.17 11:59

@Monkas77 promiň, že te s tím otravuju a taky vím, ze to muže byt u každého jinak, ale chtěla bych te poprosit, jestli bys nam tu napsala, jaké příznaky jsi teda mela… ja se jednu chvíli raduju, ze je to urcite tehotenstvim, a za chvíli mám pocit, ze jsou to jen účinky léku nebo přicházející ms :zed: :nevim: urcite se z toho zcvoknu… uz strašně chci testovat, ale na druhou stranu mám fakt velký strach z neúspěchu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.4.17 12:26

@Babet-ka v poho me to nevadi.. ja sem nemela vcelku nic extra cca 5 po ket pocity na zvracení ze sem ani spat nemohla a jinak nalita prsa a sem tam jemne pichnuti v podbrisku ale ne nijak znatelne a tez unava ale silena jinak si nic nevybavuji, snad nejak pomuzu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.4.17 12:33

@Oliinka jinak drzim palecky abys mohla jit co nejdrive.. ja mela pred ket taky ještě mirne zvetsene vajecniky po ohss ale dal sem cekat nechtela, citila jsem se fajn a nic me nebolelo tak jsme do toho šli hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.4.17 12:50

@Monkas77 děkuji, mně totiž dneska zase dost poboliva břicho jako při ms, tak mám fakt strach, že už je tady :zed: a přemýšlím, jestli mi to nedrží jen ten utrogestan :think: ze kdybych ho nebrala, tak uz to dostanu :nevim: beru ho totiž tento cyklus poprvé… no jsem z toho uz na nervy fakt :zed: ale děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
3.4.17 12:57

@Monkas77 dekuju :) zitra budu zase chytřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.4.17 13:14

@Babet-ka nemysli na to tak nicis sama seb, vim ze je to tezke ale snaz se ;)
@Oliinka tak urco dej vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.4.17 13:39

Ahoj holky, po delsiET dobe pisu krome soukr. diskuze i sem. Prvni IVF v Gennetu uz mam za sebou, zbylo nam 1 embryjko k zavedeni. Carka na testu se pomalu zesilovala a vcera byla uz takova :lol: (16 dni po ET). Vysledek mam potvrzeny z kreve a nyni cekam na UTZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.4.17 13:56

@Annie.J moc gratuluji :potlesk: mužu se zeptat, od kdy jsi testovala? Ktery den byl uz test pozitivní? A jestli jsi na sobě cítila nějaké příznaky? Ja jsem trošičku na nervy, taky mám za sebou první IVF a jeste čekám na testování, chtěla jsem původně dnes (11.den po ET), ale nakonec jsem dostala strach…ale dneska uz vím, ze zitra testnout musím, jinak se urcite zcvoknu :zed: a to jsem si celou dobu připadala v pohodě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
3.4.17 14:07

@Annie.J gratulace :-) @Babet-ka já si myslím, že pozitivní by měl být už dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.4.17 14:12

@Babet-ka - náhodou je to dobře počkat s těstováním. Někdy se bohužel čárečka ztatí. Takhle když je pak už dýl a je hezky vidět, tak je to takový nadějnější.
Já se chystám taky zítra, ale budu teprve 10 den.
S prvním prckem jsem měla 10 den skoro dálnice.
Tak do zítřka to už vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.4.17 14:33

@Annie.J jeeee moc a moc gratuluji :srdce: ja budu mit vysledky z krve az zitra ale uz ted jsem radosti bez sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.4.17 20:43

@Babet-ka Zkusim ty testy dat dohromady a poslu. Mela jsem celou dobu silně premenstr. syndrom (podbrisek, bolava prsa, unava).Ja vas holky obdivuju ze vydržíte cekat na to testovani, ale budu zitra ocekavat same pozitivni vysledky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.4.17 20:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat