Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB tak zitra budem testovat spolu, ja budu zitra 12.den po ET ![]()
@Monkas77 promiň, že te s tím otravuju a taky vím, ze to muže byt u každého jinak, ale chtěla bych te poprosit, jestli bys nam tu napsala, jaké příznaky jsi teda mela… ja se jednu chvíli raduju, ze je to urcite tehotenstvim, a za chvíli mám pocit, ze jsou to jen účinky léku nebo přicházející ms
urcite se z toho zcvoknu… uz strašně chci testovat, ale na druhou stranu mám fakt velký strach z neúspěchu ![]()
@Babet-ka v poho me to nevadi.. ja sem nemela vcelku nic extra cca 5 po ket pocity na zvracení ze sem ani spat nemohla a jinak nalita prsa a sem tam jemne pichnuti v podbrisku ale ne nijak znatelne a tez unava ale silena jinak si nic nevybavuji, snad nejak pomuzu ![]()
@Oliinka jinak drzim palecky abys mohla jit co nejdrive.. ja mela pred ket taky ještě mirne zvetsene vajecniky po ohss ale dal sem cekat nechtela, citila jsem se fajn a nic me nebolelo tak jsme do toho šli hned ![]()
@Monkas77 děkuji, mně totiž dneska zase dost poboliva břicho jako při ms, tak mám fakt strach, že už je tady
a přemýšlím, jestli mi to nedrží jen ten utrogestan
ze kdybych ho nebrala, tak uz to dostanu
beru ho totiž tento cyklus poprvé… no jsem z toho uz na nervy fakt
ale děkuji moc…
@Babet-ka nemysli na to tak nicis sama seb, vim ze je to tezke ale snaz se ![]()
@Oliinka tak urco dej vedet ![]()
Ahoj holky, po delsiET dobe pisu krome soukr. diskuze i sem. Prvni IVF v Gennetu uz mam za sebou, zbylo nam 1 embryjko k zavedeni. Carka na testu se pomalu zesilovala a vcera byla uz takova
(16 dni po ET). Vysledek mam potvrzeny z kreve a nyni cekam na UTZ..
@Annie.J moc gratuluji
mužu se zeptat, od kdy jsi testovala? Ktery den byl uz test pozitivní? A jestli jsi na sobě cítila nějaké příznaky? Ja jsem trošičku na nervy, taky mám za sebou první IVF a jeste čekám na testování, chtěla jsem původně dnes (11.den po ET), ale nakonec jsem dostala strach…ale dneska uz vím, ze zitra testnout musím, jinak se urcite zcvoknu
a to jsem si celou dobu připadala v pohodě ![]()
@Babet-ka - náhodou je to dobře počkat s těstováním. Někdy se bohužel čárečka ztatí. Takhle když je pak už dýl a je hezky vidět, tak je to takový nadějnější.
Já se chystám taky zítra, ale budu teprve 10 den.
S prvním prckem jsem měla 10 den skoro dálnice.
Tak do zítřka to už vydržíme.
@Annie.J jeeee moc a moc gratuluji
ja budu mit vysledky z krve az zitra ale uz ted jsem radosti bez sebe ![]()
@Babet-ka Zkusim ty testy dat dohromady a poslu. Mela jsem celou dobu silně premenstr. syndrom (podbrisek, bolava prsa, unava).Ja vas holky obdivuju ze vydržíte cekat na to testovani, ale budu zitra ocekavat same pozitivni vysledky ![]()