Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB to uz je dost nas cipisek ma cca 10 a nosila sem ho porad..
@Annie.J byla jsem vcera a byl to 14 den ![]()
@Monkas77 moc gratuluju!! Super ze se to povedlo!!!
Ja byla v caru a tam mi řekli ze po ohss ket nejdřív v květnu… dneska mi neudělali ani utz - prý ze po týdnu se toho moc nezměnilo…a ja tam s malým čekála dvě hodiny nez nas rám vemou.. mazec jako přístup no..
takže opet pristi mesic v car…
@KamisB ale pořad tam jeste je nadeje
držím palce… ja ted musím hlavně rozmyslet, co dal
mrazacky nemáme, takze komplet cele znova… ani nevim, jaká je minimální pauza mezi IVF cykly
no asi se to dozvím v caru, budu tam volat až ve čtvrtek jak jsem si ten test mela delat…
@Babet-ka - jde to nejdřív 3 měsíce po te co jste posílali minulou žádost o ivf.
Taky bych připadne musela do celého znovu. Asi někdy v červnu - no ještě uvidím. Dneska nějak nesmutnim - spíš zvažuji co dál.
Drz se.
@KamisB taky jsem to ted po tom ránu nějak překonala, to jsem se chvíli vybrecela a dobrý… spis mám pocit, ze mi to tak nějak cele nedochází…
a přesně jak říkáš, spis se ve mně bije, co dal
každopádně nápodobně…buďme silné ![]()
Ahoj holky, která jsem byla na IVF jak dlouho to všechno trvá, my jsme teprve začaly ja jedno dítko mám přirozenou cestou, druhé už se nám nedaří, muž má málo spermii tak nám řekly že budeme mít ditko ze zkumavky, vcera jsme podstoupily odběry krve, a mám přijít na hormonální profil dále nás čeká konzultace +genetika. Vím že tenhle proces je zdlouhavý ale která jste si tím prošla už jak dlouho jste čekaly a za jak dlouho jste otěhotněla děkuji za každou odpověď. A chodíme do Brna do Repromedy.
@LJR ahojky zdlouhavé to je, muze to trvat mesic ale i vice.. ja treba mela zacatek ledna konzultaci a na konci brezna trasfer..kazda to ma jinak a v kazdem centru cekas jinak.. preji zdar hned na poprve ![]()
@myska2017 píše:
IVF Gonal
Ahoj holky,
pokud plánujete některá prodlouženou stimulaci a nebo jste samoplátci, přenechám po dohodě Gonal 750iu, expirace 5/2017. Nám se to po 3 pokusech nakonec povedlo, takže ho ráda pošlu dál.
Dobry den, moc rada bych gonal odkoupila prosim.
Holky ahoj mužů se zeptat a poporosit poslat obrázek tehu testu který jste měli pozitivním ale byl strašně slaboucky?
dekuju ![]()
@Anonymní píše:
Koupim pregnyl klidne za 600.- nezbyl nekomu???
Mam doma 2× 5000IU
@Oliinka já na Tvém testu vidím hezkýho ducha.Pro porovnání posílám svoje.