IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
4.4.17 10:53

@KamisB to uz je dost nas cipisek ma cca 10 a nosila sem ho porad..
@Annie.J byla jsem vcera a byl to 14 den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
4.4.17 11:35

@Monkas77 moc gratuluju!! Super ze se to povedlo!!!
Ja byla v caru a tam mi řekli ze po ohss ket nejdřív v květnu… dneska mi neudělali ani utz - prý ze po týdnu se toho moc nezměnilo…a ja tam s malým čekála dvě hodiny nez nas rám vemou.. mazec jako přístup no..
takže opet pristi mesic v car…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.4.17 11:41

@Oliinka dekuji :* tobe preji at se co nejdříve dockas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.4.17 11:53

@KamisB ale pořad tam jeste je nadeje ;) držím palce… ja ted musím hlavně rozmyslet, co dal :nevim: mrazacky nemáme, takze komplet cele znova… ani nevim, jaká je minimální pauza mezi IVF cykly :think: no asi se to dozvím v caru, budu tam volat až ve čtvrtek jak jsem si ten test mela delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
4.4.17 12:08

@Babet-ka - jde to nejdřív 3 měsíce po te co jste posílali minulou žádost o ivf.

Taky bych připadne musela do celého znovu. Asi někdy v červnu - no ještě uvidím. Dneska nějak nesmutnim - spíš zvažuji co dál.

Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
4.4.17 12:22

@Monkas77 dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.4.17 12:32

@KamisB taky jsem to ted po tom ránu nějak překonala, to jsem se chvíli vybrecela a dobrý… spis mám pocit, ze mi to tak nějak cele nedochází… :nevim: a přesně jak říkáš, spis se ve mně bije, co dal :nevim: každopádně nápodobně…buďme silné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LJR
7
11.4.17 09:24

Ahoj holky, která jsem byla na IVF jak dlouho to všechno trvá, my jsme teprve začaly ja jedno dítko mám přirozenou cestou, druhé už se nám nedaří, muž má málo spermii tak nám řekly že budeme mít ditko ze zkumavky, vcera jsme podstoupily odběry krve, a mám přijít na hormonální profil dále nás čeká konzultace +genetika. Vím že tenhle proces je zdlouhavý ale která jste si tím prošla už jak dlouho jste čekaly a za jak dlouho jste otěhotněla děkuji za každou odpověď. A chodíme do Brna do Repromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.4.17 09:32

@LJR ahojky zdlouhavé to je, muze to trvat mesic ale i vice.. ja treba mela zacatek ledna konzultaci a na konci brezna trasfer..kazda to ma jinak a v kazdem centru cekas jinak.. preji zdar hned na poprve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.4.17 11:08
@myska2017 píše:
IVF Gonal
Ahoj holky,
pokud plánujete některá prodlouženou stimulaci a nebo jste samoplátci, přenechám po dohodě Gonal 750iu, expirace 5/2017. Nám se to po 3 pokusech nakonec povedlo, takže ho ráda pošlu dál. :)

Dobry den, moc rada bych gonal odkoupila prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
2.5.17 17:43

Holky ahoj mužů se zeptat a poporosit poslat obrázek tehu testu který jste měli pozitivním ale byl strašně slaboucky? :) dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.5.17 19:29

@Oliinka ahojky podivej se na 25stranku… Ze by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.17 19:32

Koupim pregnyl klidne za 600.- nezbyl nekomu???

• Citovat
  • Upravit
166
2.5.17 19:37
@Anonymní píše:
Koupim pregnyl klidne za 600.- nezbyl nekomu???

Mam doma 2× 5000IU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.5.17 19:37

@Oliinka já na Tvém testu vidím hezkýho ducha.Pro porovnání posílám svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí