Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, koupím zbytky puregonu/gonlau, kdyby jste některá měla ![]()
Chodím do gennetu a dneska posílali žádost na pojišťovnu. Mám fakt vítr z toho co bude následovat a že i po veškerým snažení to kurde nevyjde.Bylo by fajn, si dozvědět něco od někoho kdo s tím už zkušenosti má. ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, zda některá rozumíte hladině HCG? mám 8 dní po KET HCG 84,3, ale když jsem si volala pro výsledky tak mi řekli, že musím za týden znovu. nechala jsem si zavést 2 embrya ve stadiu blastocysty, byla pěti denní kultivace. Co myslíte?
@Jířa-jiřka děkuji, jdu na HCG až zítra tak uvidíme jak to roste, ale včera druhá čárka zelílila
@Jullinka9 to je pořádná dálnice. Gratuluji. A teď jestli tam bude jedno nebo dvojcatka. ![]()
@Jířa-jiřka děkuji
dnešní test si taky vyfotím
ale až budu v praci sama ![]()
@Oliinka ahoj.tak jak si nakonec dopadla? cekas miminko po tom prirozenem otehotneni? drzela sem ti palce.
@karkarka dekuju za optani ale jsem 3 týdny po revizi.. proste bylo to tak jak jsem tu porad psala
cítila jsem ze mimi uz tam neni… zamlkle tehu
@Oliinka tak to mě mrzí. byla sem ráda, že ti to vyšlo přirozeně. já bohužel taky teď po ketu biochemické těhu. tak určitě nám to vyjde příště. půjdeš na ket? já mám ještě dva mrazáčky tak v červenci dám jednomu šanci ![]()
@karkarka držím palecky ať se ket vydaří. Taky mě čeká ket začátkem července.
@karkarka to me taky mrzí
a co je to biologické tehotenstvi?
Jj půjdu ale oni mi to neudéaji hned
nejdřív za 3 měsíci ale budeme se snažit dřív přirozené - nebudu čekat 3 měsíce