Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Monkas77 no pravé ![]()
Ja jsem přece měla jít tento mesic konečně na ket ![]()
@Oliinka 2ivf. Při prvním jsem měla krátký protokol a nezdařilo se povedlo se jen dve zustali oplodněné jedno hned zavedli a nic a druhé při ketu také nic. Tak doufám ze při tom dlouhým protokolu bude víc a kvalitnější.
Holky, tak už mám jednu inj za sebou. Holky mám ještě dotaz drželi jste špíček i při slačení tekutiny do bříška nebo po vpichu jste povolili a stlačili píst.
Bylo to ale přemlouvání než jehlu prošla s kůží.
@Jířa-jiřka drz to celou dobu pak to tolik necitis a kdyz stipnes vic neni tak bolavy ten pich. a po vice jehlach uz to bude lepsi…drz se chce to sily vic nez prirozene
me pomahalo jmeno pripadneho mimca pro zvladnuti kdyz uz sem myselaze to nedám
hlavu vzhuru ![]()
Chci se zeptat, měl někdo po IVF z hormonů velké břicho a po vysazení ve 12tt to oplasklo?
@Cumacek eva velke bricho jsem mela jen pred vyberem a po vyberu pak jsme meli odlozeny vklad kvůli ohss a vratilo se to hned do normalu.. ty jsi 12tt a opadlo ti brisko?
@Cumacek eva a jej tak to je mi lito
drz se
a jak si byla dlouho jestli se muzu zeptat?
@Cumacek eva silena predstava, nekdy je ten zivot opravdu krutej ![]()
Ahoj holky, jsem tu úplný nováček. V březnu jsem postoupila první IVF, pár dnů po zákroku jsme s manželem odjeli na dovolenou. Vrátili jsme se a udělala test a byly tam //
měli jsme radost po tolika letech snažení, každý měsíc čekání… Teď jsme 12+2.
Zbyla mi 1,5 krabičky Utrogestanu, měla byste nějaká zájem(Daruji)?
Holky nepřestávejte věřit, drobeček si k vám cestu najde a už vás nepustí. Vše dobře dopadne
![]()