Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oliinka píše:
@karkarka to me taky mrzía co je to biologické tehotenstvi?
Jj půjdu ale oni mi to neudéaji hnednejdřív za 3 měsíci ale budeme se snažit dřív přirozené - nebudu čekat 3 měsíce
Biochemicke tehu, ze se embryjko na chvili chytilo a pak bohuzel odeslo z opozdenou menstruaci.mela sem lehce pozitivni test, pak uz negativni a nakonec o tyden spozdena ms.
@karkarka aha tak uz tomu rozumím… ale porad je to lepsi mez li revize… jako nic neni lepsi ale ta revize je hrozná ;(
@Oliinka to mas pravdu.ja se pak uz modlila at menstruace prijde a nemusim to resit pres doktory.
@karkarka přesně tak
ja si jeste asi pockam… 2.5 byla revize.. tak uvidíme kdy přijde
holky chybí mi cca. 150j Gonalu. Nezbylo prosím doma někomu nevyužito? Děkuji ![]()
@Lamicka2016 - CAR kam chodím nabízí takhle zbytky, někdy to holky vrací. Ptala jsi se u sestřiček?
@Lamicka2016 mě při stimulaci taky chyběl gonal cca 150j a dr mi dal místo dalšího gonalu inj 200j od jiného výrobce a stála 200,–.uvidíš dají ti na výběr.
@Lamicka2016 - já mám jen zbytek puregonu, ale už je teda asi 3 měsíce otevřený, jen mi ho je furt líto vyhodit. Je pořád v ledničce. Ale píší na tom, že otevřený může být jen měsíc.
@KamisB no já bych to asi riskla, asi je nereálné to stihnout poslat dnes viď? :/
@Lamicka2016 - nebyla jsem už na webu takže bohužel už ne a odkud jsi?
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu/útěchu a vaše zkušenosti. Jsem dnes 14. den po KET, již týden mám pozitivní TT. Včera ale přišlo pobolívání v podbříšku jako při ms a zničeho nic na kalhotkách krev s černou sraženinou a od té doby nic, jen lehké špinění (beru místo utrogestanu Crinone gel a z něj ze mě vycházely vždy bílé cucky nevstřebaného gelu, a teď jsou cucky hnědé). Při minulém transferu, který se také vydařil mě zničeho nic rozbolelo břicho, přišlo silné krvácení a bylo po všem. Teď je to jiné, ale přesto mám strach. Dnes jsem byla na HCG, v 13 hod. bude výsledek, ale stejně z něj nepoznají, jestli jde o počínající raný potrat nebo prostě jen o nějakou maličkost. Mám strach. Máte některá zkušenost s něčím podobným?
@Jullinka9 tam muze byt klidne hematom…zatim neplas…spineni nebo krvaceni je v tehotenstvi caste…a pokud nekrvacis nejak silne, tak bych byla zatim v klidu..
@Jullinka9 zjisti to podle zvysovani hcg obden
takze jdi jako samoplatce na hcg pozejtri, a uvidis jestli se znasobuje…drzim palce ![]()