IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
11.8.17 13:32

Tak HCG je 1904, na jednu stranu mám radost, na druhou stranu i strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 16:54

@Jullinka9 tybrdo to je velké číslo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
14.8.17 21:25

@Jullinka9 - a jak to vypadá dál? byla jsi na kontrolním odběru a jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
15.8.17 08:08

Ahoj holky, tak hlásím jak vše dopadlo.

ve čtvrtek, pátek a v sobotu jsem špinila hnědě, myslím, že celkem dost, ale na gyndě mi bylo řečeno, že když je HCQ 1904, nemám to řešit, v neděli jsem začala slabě krvácet a tak si mě pozvali na UTZ, tam jsem byla včera, doktor mi řekl, že viděl dutinku, že těhotná jsem, ale že 17 dní po KET ani nemůže vidět plod. Celý den mě bolelo v podbříšku, jako bych tam měla balonek - nafoukl se a břicho bolelo a zase splaskl a cítila jsem úlevu od bolesti. Krvácela jsem jasnou krví a kolem 14 hodiny jsem šla na záchod a něco ze mě vypadlo, kdy jsem to vzala na papír, byla to taková bílo šedá kulička o velikosti necelý centimetr, byla taková tvrdší. pak jsem do veceřa mírně krvácela, občas ze mě vypadla černá krev. Dnes ráno jsem na papíře taky měla černý kousek, jinak jen špiním… bolesi žádné nemám… tak ja nevím co mi chce tělo říct. Doktor mi tvrdí, že to co ze mě vypadlo může být utrogestan, a že mám přijít na UTZ v naplánovaný den. Já si ale nemyslím, že ze mě vyapadl utrogestan, protože utrogestan jsem si dala rano a že by se za 6 hodin nerozpustil, to se mi věřit nechce.

Myslím si, že špinění byla známka začínajícího potratu, ale zaráží mě to, že když jsem naposledy potratila, tak jsem krvácela tak moc, že jsem nemohla odejít ani ze záchodu, šli ze mě černé kusy celý den, a ted, co se týče krvácení, je to jen setina, na vložce mám jen malé množství krve…

co si o otm myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
15.8.17 13:41

@Jullinka9 po pravdě jsem nezažila, tak nevím. Zkusila bych asi nový odběr na HCG a podle hodnoty se třeba pozná. Těhotenský test ti nic neukáže, protože hodnota je dost vysoká. Mně hodnota HCG klesala po revizi celé šestinedělí. Držím palce, aby vše dobře dopadlo.
@KamisB jak to vypadá u Vás? Už máš termín stimulace? Budu držet palečky. Já jsem už ve 24. tt, ale toto těhotenství tedy nesnáším vůbec dobře.

Příspěvek upraven 17.08.17 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
15.8.17 13:50

@Luwica - musíš vydržet. Ale je mi jasný, že tyhle ty stavy jsou na prd, člověk se hrozně moc bojí a přitom si furt říká: klid, to bude dobrý.
Ono to teď přímo poletí. Test na cukrovku, případný 4d ultrazvuk, kontrola v 30tt a pak už jen koukem.
A psala jsi už co čekáte? nějak jsem to teď zapoměla.

Já už mám po stimulaci a zítra mě čeká OPU, tak jsem na to zvědavá. Tentokrát asi nějak míň piju nebo je blbej tlak, ale furt mě pobolívá hlava :-(
jinak to vypadá na 14 folikulů - tak snad bude co nejvíc zralých, aby do 5 dne něco vydrželo a ideálně aspoň 2. Chceme je poslat na PGS. Pokud bude jen jedno tak rovnou zavádíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
15.8.17 14:02

@KamisB já vím, že musím vydržet.
Zítra budu držet všechny palečky, aby vajíček bylo co nejvíce. Budete dělat PGS na všech nebo čerstvé zavedete a zbytek dáte vyšetřit?

Příspěvek upraven 17.08.17 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
15.8.17 14:29

@Luwica - nejdřív jsem chtěla jedno zavést a zbytek otestovat. Ale nakonec jsme se doma dohodli, že na všech. Je to poslední pokus a to fakt, že poslední. Tak případně KETy ještě dáme, ale celý proces už né. Tak ať zavádíme fakt zdravé.
Ale pokud bude jen jedno, tak to zavedeme rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
15.8.17 14:47

@KamisB já jsem se na to PGS taky ptala.
Zítra písni, jak jsi dopadla, budu držet všechny palečky a moc ti to přeji. My si ty dětičky prostě vybojujeme. Jak já jsem ráda, že už jedno dítko máme, moc mi to pomáhalo a pomáhá.

Příspěvek upraven 17.08.17 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
15.8.17 21:48

@Luwica - jj to pgs má svy i mínusy taky jsem se dlouho rozhodovala. Ale zkusíme to.
U nás proc není - ale furt Co to je? A teprve začal opakovat po nás slova - spojení. A konecne mu rozumi i cizí lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.8.17 17:59

Holky tak máme 8 zralých vajíček.
Tak snad něco do toho 5-6 dne vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
17.8.17 14:28

@KamisB gratulace, to je hezký výsledek. Tak ať se hezky dělí a v pondělí je alespoň pět krásných blastocyst. U nás se ta blastocysta snad uklidnila (radši klepu) a bude lépe. Asi to bude fotbalista, protože kope úplně neuvěřitelně, mám placentu na zadní straně, takže si ty kopance pěkně „užívám“ netlumeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
17.8.17 14:41

@Luwica - tak to si teda užíváš. Hlavně ať je vše v pořádku.
Dneska volaly a všech 8 zralých se povedlo zdárně oplodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
17.8.17 14:46

@KamisB tak super, to je hezký výsledek. Jj, užívám. Už koukám po vánočních dárcích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.8.17 07:37

@Jullinka9 ahojky nestresuj se mysli pozitvne..ja krvacela do 11tydne ale porad sem verila..hcg sem proti tobe mela jen 768-14ty den.. a dnes jsem v zacatku 25tydne..drzim pěstě at je vse dobre :* :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí