IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
29.3.17 12:43

@Martinka1988 děkuji, no kezby to bylo jak píšeš ;) na tebe jsem zvědavá, urcite dej hned vedet… ja budu testovat nejdřív v pondeli, to budou přesně dva týdny od OPU… nechci se dříve zbytečně stresovat… a když vydrzim do pátku, což by na testování bylo stejně brzy, tak víkend uz je v pohodě, to nikdy ani nemám čas na to myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.3.17 12:54

@Monkas77 ja z toho mám dneska prave spis blby pocit :roll: ted několik dni nic, žádná bolest, pichani… a dneska se mi i v práci blbe stojí, jak to břicho bolí… :nevim: no moc nad tím asi přemýšlím, ale když ono to jinak nejdeee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
29.3.17 12:58

@Babet-ka vubec zo neber jako spatny pocit, pristupuj pozitivne a usmej se treba jak pise marta jde o zahnizdeni, tak neposilej negativni myslenky svemu pokladu ;) nervozni jsme tu z toho vsechny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
29.3.17 15:13

@Martinka1988 Moc drzim palecky at mas jen same dobře zprávy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
29.3.17 18:01

@Babet-ka - je možná že přestal působit ovitrill/pregnyl - proto TI pár dní bylo dobře a teď už se může projevovat něco jiného.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
29.3.17 20:28

Ahoj holky, tak hcg jen 11,7, když jsem volala na car, tak by mělo být kolem 50,. Vypadá to, ze se mi embryjko chytilo, ale pak odešlo s menstruaci. Takže jedeme dal na novo. Zítra budu volat doktorce, chce mě zapsat do nového výzkumu, tak uvidíme. Syna mám také z výzkumu, tak snad nám to přinese zase Štětí. Vám všem držím palecky :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
29.3.17 21:11

@Martinka1988 - to mě mrzí :,(, ale došla bych si ještě třeba za týden nebo dle doporučení CARu na další odběr krve. Pro jistotu.

a hodně štěstí dál. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
29.3.17 21:51

@Martinka1988 tak to me moc mrzi, drž se a přeji hlavně zadareni jako u synka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.3.17 09:10

@Martinka1988 to je mi líto :( Ale bylo to na dobre ceste, příště uz se urcite zadari… drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.3.17 09:12

@Martinka1988 to mě mrzí, ale nějaká, byť maličká naděje, tam stále je. A jak říká @KamisB tak bych ještě zašla na test. Já jsem u svého syna měla dvě menstruace normální, jen trochu slabší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
31.3.17 10:09

@wallz ahojky krasne počty ;) drzim pestiky k uspechu :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.17 10:18

Ahoj holky, tak se vám jdu pochlubit s mými dnešními výsledky UTZ. Jsem 12 DC a výška sliznice přesne odpovída tomuto dní. Takže mi naplánoval KET na příští pátek. Ale víte co je nejkrásnější? přístí pátek má manžel narozeniny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
31.3.17 10:27

@Jullinka9 parada :potlesk: krasne zpravy po „ranu“ vidis dostane darek k narozeninam uchyceni, ver v to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.3.17 10:37

@wallz Ahojky :mavam: no paráda, to jsou super zprávy, tak jen tak dal… kdy jdeš na ET?
@Jullinka9 no super, to to krásné vychází :dance: to urcite nebude náhoda a přinese to stesticko :srdce: držím palce

A co jinak, holky, kdy se ted v nejbližší době kdo chystáte testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
31.3.17 10:58

@wallz - tak moc držím palce, ať zbyde i něco do mrazáčku a hlavně ať vyberou nějakýho šampiona.

@Babet-ka - já bych měla někdy příští týden. Tak uvidíme jak to bude o víkendu, mě když 1.IVF nevyšlo tak 8 den po ET přišla MS. Tak počkám asi na 10 den. Pak chci jet do prahy a v pátek bych měla na krev. Pokud by byl test pozitivní, tak půjdu na krev už ve čtvrtek, abych si pak druhý den stihla vyzvednout léky.
Už začíná ta pravá nervozita bych řekla. Ach jo a to si furt říkám…klíííííd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí