IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1419
26.3.17 13:03

@KamisB Dobra, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
26.3.17 18:10

@Martinka1988 fiha ted to čtu drzim peste aby bylo vse v poradku a ms se nedostavila.. a jak rika kamis dva dny aby ti manzel pomohl k odpocinku by se svet nezblazil sakra vzdyt vam jde o dost si myslim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
26.3.17 20:08

@Monkas77 : Jo to určitě. Cele odpo hlídal malého a já odpocivala. Zatím stále jen lehké spineni. Uvidíme co bude do rána. Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
26.3.17 21:13

@Martinka1988 držím moc palečky!!! Bude to dobry!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
26.3.17 21:41

@Oliinka děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
27.3.17 07:31

Tak za celou noc ani kapka, teď když jsem vstala, tak stále spineni. Udělala jsem si test a je tam duch, sice stále fakt slabounky, ale už je vidět lépe než ten včera. Dnes jsem teprve 7.den po transferu. Za hodku zavolám do caru a řeknu jim o mem spineni; uvidíme co mi na to řeknou, snad i poradi. Každopádně musim na sebe dávat větší pozor. Jen to proste nechápu, včera dopo fakt na vlozce červená krev, ze bych čekala, ze už je po všem. Nikdy predtim se mi to nestalo. To jsem buď byla tehu a ani kapka krve a nebo jsem proste dostala ms. No tak zas uvidíme co přinese příštích 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.3.17 08:14

Ahoj holky, mužu se k vám přidat? Ve čtvrtek jsem byla na ET, ted mám období toho nekonečného čekání :zed: a tak pročítám různé diskuze a natrefila jsem na tu vaši ;) budu moc rada, když si s vámi budu moci zkrátit ty dlouhé chvíle doufání, že to tentokrat vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
27.3.17 08:43

@Babet-ka ahoj, vitej. Jo to čekání je nekonečně. Byla si na ETu poprvé nebo toho mas už také více za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
27.3.17 09:28

@Babet-ka - Ahoj a vítej.
Já byla ted v sobotu.
A přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.3.17 10:10

@Babet-ka ahojky vitej, hodne stesti preji ;) cekani je silene pro nas vsechny, cas je vleklý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.3.17 10:17

@Martinka1988 hlavne nezoufej porad to jeste nemusi nic znamenat, ja se s timto taky ještě nepotkala a jsem jak na trni kazdy den jake nove informace budes mit..porad ale verim v dobry konec preci jen je brzo na test ale duch by nebyl jen tak si myslim ;) dej vedet co ti rekli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.3.17 10:34

Holky a je tu mezi nami uz nekdo s pozitivnim testem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.3.17 10:39

@Martinka1988 @Monkas77 @KamisB ahoj holky :mavam: děkuji za přijetí ;) je to naše první IVF, máme za sebou tri neuspesne IUI, problém u nas zatím nenasli :nevim: tak pevné věříme, ze se IVF povede :dance: i když bylo trosku zklamání, že se z 8 vajíček oplodnila jen 3 a po prvních dnech to 2 vzdala, tak zůstalo jen jedno, které zavedli… ale snad to bude silák :) jak jste to měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.3.17 10:44

A jeste jsem se chtěla zeptat, jak se po ET chováte? Jste na neschopence? Nebo se chováte normálně jako predtim? Ja jsem teda šla hned druhy den do práce, nemám ji nijak náročnou, akorát se snažím netahat nic těžkého, i když sem tam zapomenu. O víkendu uz jsem i uklizela. Nechci nic zanedbat, ale zase na druhou stranu si říkám, pokud to má vyjít, tak to vyjde… nechci byt přehnaně uzkostlivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.3.17 10:49

@Babet-ka důležité je to ktere mas v sobe a v to ver, urcite to bude bojovnik :hug: ja cekam jeste tyden na test a verim ze nas poklad uz tam je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí